Allahım şifa versin kuzum yaa kıyamam .Hastaneden geldik.. agladi bizi gorunce nolacam ben diyor bacaktan korkarken mide cikti basimiza diyor... kizlar Allah yardimcisi olsun. Uzulme bak ne guzel bakiyorlar sana dedim.
Ohhh harika canım gözünayıdn maşallahhhBugun gittim canim cok sukur hersey duzelmis. Cigerlerim de toparlanmis triotlarda dusmus cok sukur duzeldi hersey
Hadi gozun aydin canim.. 2 hafta oldu mu sana hic bisey kullanma demisti demi?Bugun gittim canim cok sukur hersey duzelmis. Cigerlerim de toparlanmis triotlarda dusmus cok sukur duzeldi hersey
Aa bak onu daha yeni öğrendim ama biz yinede kib kendine iyi bak olaral bilelim :))Ahaha bi de kib var ben onu kendine iyi bak diye biliyordum.. kibledim seni diyorlardi sikayet anliyorum ama kib ne megersem kotu icerik bildirmis :))
Gözün aydın canım hamilelikte hastalık zor oluyor dikkat et kendineBugun gittim canim cok sukur hersey duzelmis. Cigerlerim de toparlanmis triotlarda dusmus cok sukur duzeldi hersey
Hakkinda hayirlisi insallah..İyi akşamlar ben kan testi yaptırdım 4.89 çıktı doktor yanılma olabilir pazartesi tekrar yaptırın dedi.
Hakkinda hayirlisi insallah..
Bende 4 yıl önce falan gelmiştim başka isimle o hesabın şifresini falan unuttum tabi oğlan doğunca baya bi süre girememiştim :))))Valla bende bu sat ı bat ı öğrenmem baya zaman aldı.doğru olabilir.
Bende 9 yıllk evliyim bu siteye gireli 1 sene oldu.başlarda sat ı bat ı anşamıyodum bende burda öğrendim.hatta bugün kv die bi kısatla daha öğrendm.oda kayınvalide demekmiş sanırım
Hadi gözün aydın canım çok şükür her şey yolunda. Tiroid düşse de ilaca bi süre daha devam ettiriyolar, devam ettirmedi mi canım? Benim de 10 gün önce 1.55 çıktı tsh, düşmüş yani ama 12.haftaya kadar yarım yani 25mcg olarak devam edelim ilaca dediBugun gittim canim cok sukur hersey duzelmis. Cigerlerim de toparlanmis triotlarda dusmus cok sukur duzeldi hersey
Heyecanla senin haberlerini bekliyoruzz :)Allahım az kaldı
Geçmiş olsun kuzumAmiinn..
ya kv hastaneye kaldirilmis mide kanamasi demisler... tobe tobe noluyor yaa.
Sagol canim Allah razi olsun.Geçmiş olsun kuzum
bat ne zamandı canım şenin.İyi akşamlar ben kan testi yaptırdım 4.89 çıktı doktor yanılma olabilir pazartesi tekrar yaptırın dedi.
Canım kimyasal mı okuyor acabaİyi akşamlar ben kan testi yaptırdım 4.89 çıktı doktor yanılma olabilir pazartesi tekrar yaptırın dedi.
bat ne zamandı canım şenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?