Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de girmedi.
elçin hadi yat uyu erken kalkıcan hem vakit daha çabuk geçerr :)
Uyumak mı
Karnıma ağrı giriyo heyecandan
İlk okulda andımızı okumaya çıkarken en son bu kadar heyecanlandım

Avlu yu izliyorum reklama girsin bi banyo olcam . Sonra da bitmesini beklerim ..
ay hiç uyuyamıcam gibi :)

bende böyle zamanlarda uyuyorum işte. vakit daha hızlı geçsin diye. gece boyu da geç kaldım bilinçaltıyla 6-7 kez kalkıyorum. hep saate bakıyorum falan kendimi gördüm insallah sende pıtpıtlarla geliceksinn kaçta randevu 9 mu?

Ben de banyomu yaptim sonra da hastaneye ciktik 0 derece dondum insallah hasta olmam...

Minnosumm takvimini okudumm artik belli olur cinsiyeti bebisin gosterirse diyorr.
Gobusun nasil cikti mi?
çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)

çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
Ayy masallah sana bu istikrarini ileriki aylarda da korumani diliyorum:))
Insallah o zmna belli olur tabi; )

Ayy masallah sana bu istikrarini ileriki aylarda da korumani diliyorum:))
Insallah o zmna belli olur tabi; )
insallah duba gibi bitirmem dikkat etmeye çalışıyorum özellikle akşamları bişey yemiyorum. akşam yemeğinde de bunu yersem bana faydası olur mu sorusunu sorup yiyorum makarna pilav 1 kasık alıyorum. bakliyat çorba vs yiyorum. ekmek zaten yemem aksamları. ayy zayıf hamile kalmak isterdim yumul herseye elcin çok şanslısın H E

Ay ne güzel, çok heyecanlı valla. Ben burada kıpır kıpır oluyorum okudukça, sizleri düşünemiyorum:) Hissettiğin bir durum var mi cinsiyetle ilgili

Şimdilerde degil canım bebek büyüdükçe iştah açıldıkça geliyor o kilolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…