Canım kimyasal mı okuyor acaba
İnşallah pazartesi artar canım yaa
İnşallah güzel haberlerle gelicem kuzumHeyecanla senin haberlerini bekliyoruzz :)
Kk da skıntı oldu canım benımde girmediSizin kk de problem var mi? Benim cepten mi internetten mi?
benim de girmedi.Sizin kk de problem var mi? Benim cepten mi internetten mi?
Allahim bi panik bi el titremesi.. soguk soguk terler bosandibenim de girmedi.
elçin hadi yat uyu erken kalkıcan hem vakit daha çabuk geçerr :)
bende kısa süreli kalp krizi gecirdimAllahim bi panik bi el titremesi.. soguk soguk terler bosandi
Uyumak mıbenim de girmedi.
elçin hadi yat uyu erken kalkıcan hem vakit daha çabuk geçerr :)
Minnosumm takvimini okudumm artik belli olur cinsiyeti bebisin gosterirse diyorr.bende kısa süreli kalp krizi gecirdim
bende böyle zamanlarda uyuyorum işte. vakit daha hızlı geçsin diye. gece boyu da geç kaldım bilinçaltıyla 6-7 kez kalkıyorum. hep saate bakıyorum falanUyumak mı
Karnıma ağrı giriyo heyecandan
İlk okulda andımızı okumaya çıkarken en son bu kadar heyecanlandım
Avlu yu izliyorum reklama girsin bi banyo olcam . Sonra da bitmesini beklerim ..
ay hiç uyuyamıcam gibi :)
Ben de banyomu yaptim sonra da hastaneye ciktik 0 derece dondum insallah hasta olmam...Uyumak mı
Karnıma ağrı giriyo heyecandan
İlk okulda andımızı okumaya çıkarken en son bu kadar heyecanlandım
Avlu yu izliyorum reklama girsin bi banyo olcam . Sonra da bitmesini beklerim ..
ay hiç uyuyamıcam gibi :)
çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)Minnosumm takvimini okudumm artik belli olur cinsiyeti bebisin gosterirse diyorr.
Gobusun nasil cikti mi?
Ayy masallah sana bu istikrarini ileriki aylarda da korumani diliyorum:))çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
Nolur aklınıza geldikçe dua edin
Az önce bende giremedim sonrada oldu canmSizin kk de problem var mi? Benim cepten mi internetten mi?
insallah duba gibi bitirmemAyy masallah sana bu istikrarini ileriki aylarda da korumani diliyorum:))
Insallah o zmna belli olur tabi; )
Canım kimyasal mı okuyor acaba
İnşallah pazartesi artar canım yaa
çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
Şimdilerde degil canım bebek büyüdükçe iştah açıldıkça geliyor o kilolar :))çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?