Evet valla yapsın yardımcı olsun canım sen hiç elleme.. doğum için zaten ev ayağı kalkıcak benim, daha çeyiz görmeye gelecekler var hep erteledim baya bir misafir gelicek dondurucuya börek kurabiye yapıp atıcam yoksa başa çıkılmaz hiç
Allah kolaylık versin şimdiden.. Ben de dondurucuya bişeyler atıcam lohusa halde bi de çayın yanına ne yapsam diye uğraşmiyim diye.. Ama çeyiz falan yok bende doğum sonrası ziyaret olur ama temizlik şart benim çocuklar çok fena yapıyor her yeri zaten
Eylülde evlendim aralığa kadar gelen geldi çalıştığım içinde fazla gelen olmadı. E sonra kusmalar bi başladı annemde kalmaya başladım hatırlarsın belki baya serum yedim hastane de yattım bu süreçte de kimse gelemedi tabi
Eylülde evlendim aralığa kadar gelen geldi çalıştığım içinde fazla gelen olmadı. E sonra kusmalar bi başladı annemde kalmaya başladım hatırlarsın belki baya serum yedim hastane de yattım bu süreçte de kimse gelemedi tabi
Allah kolaylık versin şimdiden.. Ben de dondurucuya bişeyler atıcam lohusa halde bi de çayın yanına ne yapsam diye uğraşmiyim diye.. Ama çeyiz falan yok bende doğum sonrası ziyaret olur ama temizlik şart benim çocuklar çok fena yapıyor her yeri zaten
Çok iyi olmuş ramazandan önce yapmanız. Annem kendi evini yaptı şimdide sıra bana geldi regl olduğu için çok da iyi denk geldi valla ama çok yoruldum ya içim de yanıyo Bursa sıcak oldu iyice limonata mı aldırsam napsam bu sıcaklar nasıl geçicek acabaa
Limonata sen yap çok kolay yapımı basit yapımı var yaparsan yazarım Ben sık yaparım çocuklar sever ben sever Dondurmada sorbe yaparim Cocuk olunca herşey yapılıyor mecbur
Valla daha iyi oldu sanki böyle bakalım gelişmeleri paylaşırız artık burdan
Şu akraba şöyle dedi
Şu komşu bunu yaptı
Lohusa halimizle nolacak merak konusu
Senin 1 ben büyümüş benim
Limonata sen yap çok kolay yapımı basit yapımı var yaparsan yazarım Ben sık yaparım çocuklar sever ben sever Dondurmada sorbe yaparim Cocuk olunca herşey yapılıyor mecbur
Yemek kurşundakiler dedim gelinde biseyler yapalım dondurucu icin hepsi gönüllü şimdilik bakalım
Valla daha iyi oldu sanki böyle bakalım gelişmeleri paylaşırız artık burdan
Şu akraba şöyle dedi
Şu komşu bunu yaptı
Lohusa halimizle nolacak merak konusu
Senin 1 ben büyümüş benim
Yemek kurşundakiler dedim gelinde biseyler yapalım dondurucu icin hepsi gönüllü şimdilik bakalım
Dimi hazır çıkar at fırına sıcacık oldu bitti.. Yazarız inşallah ben pişirip atıyorum bazı kurabiyeleri hamur halinde de kaldırabiliyorsun.. Yaparız artık