2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylık versin şimdiden.. Ben de dondurucuya bişeyler atıcam lohusa halde bi de çayın yanına ne yapsam diye uğraşmiyim diye.. Ama çeyiz falan yok bende doğum sonrası ziyaret olur ama temizlik şart benim çocuklar çok fena yapıyor her yeri zaten

Eylülde evlendim aralığa kadar gelen geldi çalıştığım içinde fazla gelen olmadı. E sonra kusmalar bi başladı annemde kalmaya başladım hatırlarsın belki baya serum yedim hastane de yattım bu süreçte de kimse gelemedi tabi

Oooooo hatun.hizliii hadi.bakalim hayirlisi bir tas iki.kus seninki iyi.olmus bir tırstım bebek ceyizi diye bisey var.diye

Evet dondurucu iyi fikir o zaman gelsinde tarifleri de paylaşalım burdan fikir olur

Benim de 85 di 90 oldu memnunum gayet çok hoş olmuşlar keşke böyle kalsalar
Senin 1 ben büyümüş benim
Limonata sen yap çok kolay yapımı basit yapımı var yaparsan yazarım Ben sık yaparım çocuklar sever ben sever Dondurmada sorbe yaparim Cocuk olunca herşey yapılıyor mecbur
Yemek kurşundakiler dedim gelinde biseyler yapalım dondurucu icin hepsi gönüllü şimdilik bakalım [/QUOTE]

Oooooo hatun.hizliii hadi.bakalim hayirlisi bir tas iki.kus seninki iyi.olmus bir tırstım bebek ceyizi diye bisey var.diye

Valla daha iyi oldu sanki böyle bakalım gelişmeleri paylaşırız artık burdan
Şu akraba şöyle dedi
Şu komşu bunu yaptı
Lohusa halimizle nolacak merak konusu

[/QUOTE]

Olurrr yaparım vallaa alev aldım içim yanıyorrrr

[/QUOTE]
Bir el atsalar iyiydi daha rahat olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…