2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normalde derimde hakkaten dilim mi tutuldu ki cidden bisey demedim Kal geldi diyolar ya aynen Ya inşallah maşallah ben çok sütlü idim gene olur inşallah
Maşallah diyelim sen de de.. Hepimiz sütlü Hollanda inekleri gibi oluruz inşallah bereketli olur sütümüz yavrularımıza yarasın

Belim kopuyorrrrr.. yazlık kışlık yaptım öğlenden beri Allah’tan annem vardı Yanımda acayip yoruldum ya ve belim çok fenaa koca da güya masaj yapıcaktı uyudu kaldı
Allah annelerden razı olsun ben ramazana girmeden yaptık Annem hem oruç,mukabele,teravi bu ay full ama bayram sonrası gene yardim edecek bakalım. Aynen benim eşim uyur,unutur

Allah annelerden razı olsun ben ramazana girmeden yaptık Annem hem oruç,mukabele,teravi bu ay full ama bayram sonrası gene yardim edecek bakalım. Aynen benim eşim uyur,unutur
Çok iyi olmuş ramazandan önce yapmanız. Annem kendi evini yaptı şimdide sıra bana geldi regl olduğu için çok da iyi denk geldi valla ama çok yoruldum ya içim de yanıyo Bursa sıcak oldu iyice limonata mı aldırsam napsam bu sıcaklar nasıl geçicek acabaa

Belim kopuyorrrrr.. yazlık kışlık yaptım öğlenden beri Allah’tan annem vardı Yanımda acayip yoruldum ya ve belim çok fenaa koca da güya masaj yapıcaktı uyudu kaldı
Zor oluyor ya ben de yaptım geçenlerde gece ağrıdı her yanım var ya.. Bayram temizliği de yaklaşıyor bakiyim nasıl olacak camlar sildircem benim kocişe

Benim de 85 di 90 oldu memnunum gayet çok hoş olmuşlar keşke böyle kalsalar
Benim 75 di onu bile doldurmuyordu şimdi 80 oldu galiba ama hala 75 takıyorum çok güzel oldu böyle ilk defa göğüslerim hoşuma gitti keşke böyle kalsalar

Benim 75 di onu bile doldurmuyordu şimdi 80 oldu galiba ama hala 75 takıyorum çok güzel oldu böyle ilk defa göğüslerim hoşuma gitti keşke böyle kalsalar
O dolgunluk hissi güzel zaten çok iyi hissetriyo valla.. Estetikten çıkmış gibiyim göbekten yukarı yakıyor.. Göbekli ve çekici olduk

Zor oluyor ya ben de yaptım geçenlerde gece ağrıdı her yanım var ya.. Bayram temizliği de yaklaşıyor bakiyim nasıl olacak camlar sildircem benim kocişe

Ay ağrımazmı mahvoluyo insan komidini sileyim diye bi eğildim kalkamadım yerimden şaka gibi

Bu kocişler güya her işi yapacaklar bi çalışmasalar ah bi çalışmasalar benim koca evi bal dök yala yapıcak öyle diye diye 6 ay geçti bekliyorum bakalım
Bayrama yapamam ben herhalde yaa artık doğuma valla benim camlar cafe camı gibi mübarek aşırı büyük geniş bir abla var onu çağırırım artık doğuma

O dolgunluk hissi güzel zaten çok iyi hissetriyo valla.. Estetikten çıkmış gibiyim göbekten yukarı yakıyor.. Göbekli ve çekici olduk
Ama benim çok damarlı oldu ya aşırı belli süt kanalları ben hamile memesiyim diye bağırıyo

İyi yapan varsa daha iyi benim kimse yok mecbur yapıcak cam perde onun.. Doğumda da ayrı temizlik var yazık bize ya

İyi yapan varsa daha iyi benim kimse yok mecbur yapıcak cam perde onun.. Doğumda da ayrı temizlik var yazık bize ya

Evet valla yapsın yardımcı olsun canım sen hiç elleme.. doğum için zaten ev ayağı kalkıcak benim, daha çeyiz görmeye gelecekler var hep erteledim baya bir misafir gelicek dondurucuya börek kurabiye yapıp atıcam yoksa başa çıkılmaz hiç

Kiz ne.ceyizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…