evet bi kaç tarif var bende de iyi oluyor gerçektenDimi hazır çıkar at fırına sıcacık oldu bitti.. Yazarız inşallah ben pişirip atıyorum bazı kurabiyeleri hamur halinde de kaldırabiliyorsun.. Yaparız artık
kenardaki dantelimi gözden kaçırdın ama ayıpppAyyyyy pardonbenim.hatam yahu iste
neys e bebişin hatırna şey etmiyorum artıkBen.bayılıp geliyim
Ben gördüm gördüm çok tatlısınkenardaki dantelimi gözden kaçırdın ama ayıppp
yaa işte bak nasıl da anlıyor kadın çeyizdenBen gördüm gördüm çok tatlısıntazecik gelin taze..
Kiz onu demesen.görmedim anammm vallahi.dantelkenardaki dantelimi gözden kaçırdın ama ayıppp
HahahaKiz onu demesen.görmedim anammm vallahi.dantelcitir taze gelinn masallah.masallah biz kart geliniz.anlamiyoruz hos gor beni
Kiz onu demesen.görmedim anammm vallahi.dantelcitir taze gelinn masallah.masallah biz kart geliniz.anlamiyoruz hos gor beni
ama marka vermesene şimdi olmadı böyle benim terlikler kapalı çarşının çeyiz bölümünden almaSana terligimi atıp seviyemi.göstermek isterdim lakin usendim hayal.et twigy aslanli panduf
1 limon ,1 portakal ( ama ben 1,5 -2 limon koyuyorum ) 1 gece önce buzluğa at cabuk donarsa 3-5 saatte olur Benim derin dondurucu ayrı var 2 saate taş oluyorlar Neyse Baktın dondular al 5-10 dk dışarda az yumusasin ama tam çözülmesin acı olur yoksa bölunebilsin 4 e bol Robotun büyükse at hepsini 1- 1,5 bardak şeker (şeker markası ve senin tatlı sevmene göre değişir Bal küpü toz şeker mesela baya tatlıdır )Neyse vizz vizz bi güzel çektin 3 litre su hazırla içine bu karışımı dök iyice karıştır şeker erisin Varsa temiz tülbentle başka bi yere süz Ben süzgece süzdüm (kevgir)sonra Sürahiye koydum içinede taze nane koy buzdolabına koy soğut iç oh yarasın Herkes bayılır yaptığımda he içine 1 tatlı kaşığı limon tozu koyanda var ben koymamOlurrr yaparım vallaa alev aldım içim yanıyorrrr
1 limon ,1 portakal ( ama ben 1,5 -2 limon koyuyorum ) 1 gece önce buzluğa at cabuk donarsa 3-5 saatte olur Benim derin dondurucu ayrı var 2 saate taş oluyorlar Neyse Baktın dondular al 5-10 dk dışarda az yumusasin ama tam çözülmesin acı olur yoksa bölunebilsin 4 e bol Robotun büyükse at hepsini 1- 1,5 bardak şeker (şeker markası ve senin tatlı sevmene göre değişir Bal küpü toz şeker mesela baya tatlıdır )Neyse vizz vizz bi güzel çektin 3 litre su hazırla içine bu karışımı dök iyice karıştır şeker erisin Varsa temiz tülbentle başka bi yere süz Ben süzgece süzdüm (kevgir)sonra Sürahiye koydum içinede taze nane koy buzdolabına koy soğut iç oh yarasın Herkes bayılır yaptığımda he içine 1 tatlı kaşığı limon tozu koyanda var ben koymamOlurrr yaparım vallaa alev aldım içim yanıyorrrr
Ben de yapıyorum aynen limon tozu kullanmıyorum limonu fazla koyuyorum dondurucuya attım bir sürü portakal limon yaz için istifledim1 limon ,1 portakal ( ama ben 1,5 -2 limon koyuyorum ) 1 gece önce buzluğa at cabuk donarsa 3-5 saatte olur Benim derin dondurucu ayrı var 2 saate taş oluyorlar Neyse Baktın dondular al 5-10 dk dışarda az yumusasin ama tam çözülmesin acı olur yoksa bölunebilsin 4 e bol Robotun büyükse at hepsini 1- 1,5 bardak şeker (şeker markası ve senin tatlı sevmene göre değişir Bal küpü toz şeker mesela baya tatlıdır )Neyse vizz vizz bi güzel çektin 3 litre su hazırla içine bu karışımı dök iyice karıştır şeker erisin Varsa temiz tülbentle başka bi yere süz Ben süzgece süzdüm (kevgir)sonra Sürahiye koydum içinede taze nane koy buzdolabına koy soğut iç oh yarasın Herkes bayılır yaptığımda he içine 1 tatlı kaşığı limon tozu koyanda var ben koymam
hemen ekran görüntüsünü alıyorum sağol cınımm yapıcam yarın hem doğal daha iyi oldu1 limon ,1 portakal ( ama ben 1,5 -2 limon koyuyorum ) 1 gece önce buzluğa at cabuk donarsa 3-5 saatte olur Benim derin dondurucu ayrı var 2 saate taş oluyorlar Neyse Baktın dondular al 5-10 dk dışarda az yumusasin ama tam çözülmesin acı olur yoksa bölunebilsin 4 e bol Robotun büyükse at hepsini 1- 1,5 bardak şeker (şeker markası ve senin tatlı sevmene göre değişir Bal küpü toz şeker mesela baya tatlıdır )Neyse vizz vizz bi güzel çektin 3 litre su hazırla içine bu karışımı dök iyice karıştır şeker erisin Varsa temiz tülbentle başka bi yere süz Ben süzgece süzdüm (kevgir)sonra Sürahiye koydum içinede taze nane koy buzdolabına koy soğut iç oh yarasın Herkes bayılır yaptığımda he içine 1 tatlı kaşığı limon tozu koyanda var ben koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?