2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun..
magnezyum takviyesi cozuyor bu durumu canim. ben de 3 lt den fazla su aliyorum
diger sivilar haric. ama arada magnezyum gerekiyor. benim kramp gece karnimin sagina giriyor hareketsiz birakiyor.
Magnezyum kullanıyor musun cnm bnm çok fazlaydı ayak ağrısı kramp osteocare diye bi takviye verdi doktorum iyi geldi şimdi daha az agiriyor en azından gece uyuyabiliyorum artık
Bnimde ayniydi magnorm verdi gecti
Bayramdan sonra doktordan istiyim bende çok fena oluyo ansızın

Yumurta akı yerine pekmezli suya batirabilirsin canm ben öyle yapıyorum
Margarin bana olmaz o
Margarin yerine terayag kullan yasak mi
benimde klasiğim mercimek ama sürekli ondan yaptığım için değişik birşey olsun istiyorum. canım şu soğanlı havuçlu tarifi tam açık verebilir misin?
Tavuk çorbası domates çorbası mantar çorbası hangisini istersin

Selam kızlar
kontrolden geldik şimdi. Ben hiç kilo almamışım bebek 20 günde 300 gr almış. 38 cm 1200 olmuş.Ben daha fazla bekliyordum ama doktor normal dedi. Havalar sıcak beslenmeye eskisi gibi dikkat edemiyorum.
Çatı ağrısını sordum çok normal artık büyüyorlar Rahime baskı yapıyor endişelenme dedi. Bayramda tatil için gidebilirsin dedi. Tetanoz aşısını hala olamadım sağlık ocağıyla bir iletişime geçemedik kaldı öyle. İstersen 1 doz yaptırabilirsin dedi. Doğumdan sonra izin bitince rapor verebilir misiniz biraz dedim, yani devlet artık çok denetliyor 5-10 güne kadar veririm dedi idare etcez artık..

Ay gözümün önüne geldi okudukça canım çekti ya akşam yapayım bari

Benim de alttan bakmadı canm. Normal dedi. Bazen o kadar sızlıyor ki tutarak yürüyorum. Özellikle yerimden kalkarken, ayakkabılarımı çıkarırken çok acıyor. neyse sağlık olsun bu günlerde geçecek Allah’ın izniyle

Maşallah bebise bence gayet iyi kilosu seninde doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor cnm benm kontrl bayram dan sonra doktra sorcaklarimi sen sormuşsun iyi oldu valla çatı ağrısı benmde oluyor erken doğum riski varmı die sorcaktm normalmiş demkki. Tetenoz aşısını da 1.dozu yaptrdim ikinciyi hemşire vurmadı bide karnında sertleşme oluyor diyince kasilmayi tetikleyebilir doktruna sor dedi 1. Doz yeterliyse şimdilik vurdurmak istemiyorm bende

Yumurta akı yerine pekmezli suya batirabilirsin canm ben öyle yapıyorum

Margarin yerine terayag kullan yasak mi

Tavuk çorbası domates çorbası mantar çorbası hangisini istersin
pekmez 70 dereceden fazla sicaklikta yapisu bozuldugu icin zararli oluyor diye okumustum bir yerlerde sanki. o yuzden denemedim cnm.

pekmez 70 dereceden fazla sicaklikta yapisu bozuldugu icin zararli oluyor diye okumustum bir yerlerde sanki. o yuzden denemedim cnm.
Hiç duymadım olabilir. Ama bı bardak suya bı tatlı kaşığı pekmez koyuyorum ben kandil simdinde falan güzel oluyo yumurta yiyememyenlere de alternatif oluyo

Sevindim cok sukur guzel uyuyabilmissin:) ya benm doktor canımı sıktı kilo konusunda ondan yanii mağdurum ama haklisin canm ama ben eşimle iftarda yemek yemekten kilo aldim bence cok gec saatte yiyip direkt uyuyunca..
Ramazan bitti artık canım şimdi düzene koyarsn yurys de yaparsn çok almzsn hiç canını sıkma. Inan kilo vermek hiç sorun değil ama uzulursn bebeğin de stresli olur annesi

Stencil yapiskani aldiniz mi? Her seferinde tekrar sikmak gerekiyor, yoksa kayiyor yerinden.
Canım spreyli yapışkanı da aldık o duvarin boyasını çıkardı malesf bebek odasına yapınca surmucz yapışkan spryden. Büyük küçük yıldız desen aldık umarım bu sefer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…