2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Margarin bana olmaz o

Margarin bana olmaz o
cnm cogu tarif oyle ne yazik ki. ama pogaca sivi yag sadece tadim yapayim seversem yazacavim tarifini.

Sonunda klimayi actim, havaya yenik düştüm. Nem almada actim 23 derece. Midem yine agzimda. Anlamıyorum ki neden yani 7.ayda sebebi neydi ki?
bebek buyudu. rahim buyudu. hepsi birlikte migdenin yerini daraltti cnm. o yuzden migde sorunlarin dogal.

Kizlar ayagimin parmaklariyla topugu arasinda acayip bir aci var ama sanki kiymik batar ya oyle... Dun aksam basladi( hepte aksam basliyo burada kufur var) neyse sabah ustune basamiyodum acil doktoru bakti bisey goremedim dedi sislik vs yani ne b.. oldugu da belli degil tek bi ayagimin altinda oylece sabit bi aci anlamadim sonuca ulasamadan ewe geldik doktor da ortopedist bilir benlik bisey yok dedi benim.kadin dogumcu... Allah im insallah hayirlisiyla su dogum olsun ben cok gerildim hic olmadi her hafta muhakkak bisey cikiyo

Sanmıyorum cnm ben günde 3 litre su içiyorum belki daha çoktur 3 gecedir kramplara uyanıyorum gün içinde devam ediyo ağrıları
Magnezyum kullanıyor musun cnm bnm çok fazlaydı ayak ağrısı kramp osteocare diye bi takviye verdi doktorum iyi geldi şimdi daha az agiriyor en azından gece uyuyabiliyorum artık

Merhaba kızlar, bir gün girmedim maşallah ne çok yazmışsınız :) dün çok yoğundum cılkım çıktı diyebilirim. bugünde saat 3ü bekliyorum çıkmak için artık tatil moduna girmek istiyorum. bayramın 1. günü annemlerin yanına gideceğim 3-4 gün kadarda kalırım bana da iyi olur. 2 saatlik yol doktora da sormadım ama sorunda olmaz sanırım :) yarında kayınpederleri iftara çağırayım diyorum, sonuçta 1 aydır onlarda yedik bende bir çağırayım dimi :) ana menü tamam da çorba ne yapayım bilemiyorum. böyle hafif güzel bir çorba tarifiniz varsa alırım :)

cnm ayakkabindan kaynaklanmis olabilir belki. ille de iki ayagina sorun yaratmaz ama biraz daha buyuk olan ayaginin tabanini acitmis olabilir.

Benim klasik corbam mercimek;
Kışın kereviz kok ve yapragi, havuc ile yapiyorum. Biraz da bulgur ekliyorum.
Yazin da bütün sogan yine varsa havuc vs ile. 1 e 6 suyla duduklude. Sonra blendirla cekip üstüne tereyaginda baharat.

Benim klasik corbam mercimek;
Kışın kereviz kok ve yapragi, havuc ile yapiyorum. Biraz da bulgur ekliyorum.
Yazin da bütün sogan yine varsa havuc vs ile. 1 e 6 suyla duduklude. Sonra blendirla cekip üstüne tereyaginda baharat.
benimde klasiğim mercimek ama sürekli ondan yaptığım için değişik birşey olsun istiyorum. canım şu soğanlı havuçlu tarifi tam açık verebilir misin?

benimde klasiğim mercimek ama sürekli ondan yaptığım için değişik birşey olsun istiyorum. canım şu soğanlı havuçlu tarifi tam açık verebilir misin?
Misal yarim kupa yikanmis mercimek, biraz bulgur, bir bütün ayiklanmis ama kesilmemis sogan, biraz dogranmis havuc misal 1 tane, 3.5kupa da su. 7dk duduklude kaynadi mi pişer. Acinca sogani atip gerisini el blendirinda cekip ustune baharatli tereyag. Tereyag giren corba sonradan koyulasir, aksama tekrar su katman gerekebilir (kaynamis).
Ölçü 1e 6 bulgur vs var diye 1e 7de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…