2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
G gujan Mercımekten sasma eger yaslı agır gelır dersen suzme mercımek yapcam benım tam ölcum var gayet guzel. 1 bardak mercımek 5 bardak sıcak su duduklude kısık ates 20 dk. Bılendır vurma dırek suzgec gecır blendır tadını bozuyor bence. 2 bardak mercımek 10 bardak sıcak su kaynar. Once tencereye zeytınyagı koy bır sogan bır dıs sarımsak hafıf ölsün. O arada ıkı bardak mercımegı yıka guzelce onuda at yarım tatlı kasıgı salca suyunu koy kapat mıs gıbı suzme mercımek bıre bır lokanta usulu oluyor salcayı cok kacarma. Suyun kaynar olması onemlı. Istersen ustune tereyag toz bıber sos yapabılırsın.

benim standart corbam mercimektir misafirde, siksinlar limonu oldu sana ferah:)

bu arada topa tutmayiniz lutfen beni beyazlarima dayanamadim, spray boya sik sik nereye kadar. surdum boyayi diplere diplere babyboy sorry. get used to it please.
bu arada utu bana bakiyo ben utuye. ellerim ayaklarim sis, kutuk gibiyim. sicaklardan mi acaba

benimde aynı klasik riske atmadan en kolayı :)

Yoğurtlu çorba yapabilirsin istersen sogukta içiliyor yaz çorbası güzel hafif oluyor ama bizim oralarda gendime deriz biz yarma yada aşurelik buğday deniyor onunla yapılıyor güzel oluyor ama buğdayı ıslatmak gerek önceden yada arpa şehriye kullanabilirsin buğday yerine

Acıktım beee
Mysonismysun aksama yaplır o zaman yavrum içilir cay mi ayy duyunca fenalastim ates bizi çağırıyor
Valla ben bu ayakla bi yere kalkamamki bugunluk evhanimligindan istifa ediyorum hergun yemek bulasik camasir bugunde yatayim disarda bu isin proflari var onca restaurant ellerinden oper gocamin yemeksepeti +netflix

buzluğumda var aslında canım buğday da nohutta hazır şekilde çıkarsam 5 dk da hazır olur da . işte sevdikleri birşey olsun istiyorum

Valla ben bu ayakla bi yere kalkamamki bugunluk evhanimligindan istifa ediyorum hergun yemek bulasik camasir bugunde yatayim disarda bu isin proflari var onca restaurant ellerinden oper gocamin yemeksepeti +netflix
ben bugün eve gidip diş köşe yapmayı düşünüyorum çamaşır bulaşık allah ne verdiyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…