2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin inşallah :KK200: kocam hayla hasta gece ateşi 39 40lara cıktı inadından hastaneye gitmedi terledi sabaha kadar atlet değiştir ateş ölç uyuyamadım resmen evde bir cocuk dahavar yordu beni. Bugün kalan eksikleri almaya carsiya çıkacağız inşallah ayaklar şişmeden bitiririm

Yaaa sanki cok uzun zaman once gibi geliyo suan :KK51: testi sakladim tabii 😃ben regl 3 gün gecince dayanamadim pazar sabahiydi yaptim testi sonra mal mal evin icinde dolandim eşimi uyandirip adamin uyanmasina da firsat vermedim gel gel bak ne gostericem dedim😂 adamcagiz neye ugradigini sasirdi ilk once bi anlayamadi hahah aldik testi mutfaga geldik birer sigara yaktik gozleri doldu benden bikac yas akti falan ne konustk hic hatrlamiyorum ama :KK23: ertesi gun hemen doktora gittk
İyi bak adam bi tepki vermis benimki inanmadi bi daha yaparsin test hemen umutlanma falan filan dedi biraz hewesim kursagimda kaldi cok garantici biri oldugu icin uzulmim diye heralde.. ama ben emindim ayy o gunden bu gune neler neler yasandi askerlik anisi gbi anlat anlat bitmez mubarek :KK70:

enerjilerine her halukarda yetisilmiyr cnm. o yuzden arkadas buluyrsun ki ona sarsin seni biraksin 😂😂😂..gebeyken de bir sekilde anliyrlar anneyi. hele suan benimki birden abi oldu. cat diye ayrildi geceleri. "annecim ruyamda seni gordum. cot duzeldin. bi de yagmuru dördüm sana benziyordu, cot duzeld" diyor 😂😂😂...
Yaaa ne tatlii Allah ayirmasin bize de gostersin :KK36:

Benim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi
Gecmis olsun canim gercektennust uste gelmis senin de

amin cnm..ne olur ne olmaz diye elimize geceni kenara atmistik gebelik olunca. iyi ki yapmisiz diyrm. diler surec uzamaz. her yonden yorucu cunku.
Çok iyi yapmışsınız canım, umarım uzamıyacak süreciniz çok örnek var senin haftalarında sancı çekip vaktiyle doğan umarım en yakın zamanda her şey yoluna girecek normal seyrinde devam ediceksin. Karabiber abisinin prenses kardeşini Sevişine bayıldım 😍 Allah’ım sağlıkla kuzularını büyütmeyi nasip etsin.

Ay ben bebek 3 haftalık beta hcg 10 ilken kendimi doktorda bulmuştum 😀

Ben de grip olmuştum. İşyeri hekimi bir dolu ilaç yazdı. Reglime de 3-4 gün var. Dedim Arwien sen kullanma bunları, eve giderken sağlık ocağına uğradım kan verdim. Akşama çıktı sonuç :halay:Eşim ile vatsapta yazışıyorduk. Direk sonucu gönderdim. Evde sevincimi paylaşacak sadece kedim vardı. Ona sarıldım ağladım. (Öncesinde kimyasal düşük olmuştu. Duygusallık dizboyuydu.)
Akşama eşim geldi. Eeeee dolapta stokladığın meyveleri ne zaman aşereceksin dedi :rolleyes: çıkartta yiyelim artık dedi :D
Direk doktoruma gönderdim sonucu, tebrik ederim, hamilesin dedi. Ne zaman geleyim dedim. 3 hafta sonra dedi ve o 3 hafta geçmek bilmedi. Ay ne tatlı ne güzel anlardı.

Kizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya :(

günaydın kızlar,
ooo ilk zamanlara dönüp anılar tazelenmiş, ben testi sakladım. ekimde kürtaj oldum, aralıkta tekrar hamile olduğumu öğrendim. adetim çok düzenlidir benim 1 gün geçince test yaparım:) pazar sabahı eşim şok olmuştu bir kayıp vardı ve 1 sene hiç korunmadığımız halde olmamıştı. 2. bu kadar çabuk olmasını beklemiyorduk (çok şükür)
ama benim hormonlar yine şaha kalktı sabah 2 tane ayakkabım dar geldiği için ağladım:(
ödemlerime baktıkça ağlıorum ben ya çünkü artık ayak bileklerim çok ağrıyor:(

Günaydın Kızlar,

Hormonlar aynı şekilde bende de full aktif. Kafama taktığım şeyler var.
Şu sıra kayınvalideme taktım ama bariz yaptığı şeylerden dolayı. Eşim de görüyor. Sadece elimde olmadan fazlaca üzülüyorum. Bayramda uykumda bile sinirlendim de uykumdan uyandım o derece kafama taktım sanırım. Bayramdan beri görüşmüyoruz. Aynı apartmandayız ama ben hiç denk gelmedim. Kayınpederim arayıp arada hatrımızı soruyor.Tabi soğukluk olduğunun farkındalar. Kayınpederime söyledik. Kasıtlı yapılan şeyler var dedik. Size öyle gelmiş dedi. Eşim hem annesiyle hem babasıyla konuşacak ama henüz gitmedi. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Aynı binadan ev alırken çocuğa bakacaklarını söylemişlerdi. Kayınvalidem hiç sahiplenmiyor bu da beni geriyor. Kayınımın 2 çocuğuna uzakta oturmalarına rağmen ve eltim evde olmalarına rağmen bakılmak için gidilmiş. Biz o yorulmasın diye aynı binaya geldik kadının umrunda değil. Bi kez daha anladım. Deveyi diken, insanı s....... makbulmüş. Allahtan eşim de farkında sadece benim kuruntum değil. Artık bişeyleri bariz yapmaya başladı. Resmen bana inat yapıyor. Eşime diyorum bak gelin kaynana böyle anlaşamıyor. bu şekilde başlıyor gerginlikler. Valla doğum olana kadar beni germesinler uzak dursunlar başka birşey istemiyorum. Aklıma geldikçe ağlıyorum çünkü.
ne yasanirsa yasansin su son 2 ayinizda germeyin kendinizi. bakin benim durumuma. dr.jn bana sordugu iki soru vardi. cok mu yoruldun cok mu strese girdin... ikincisiydi. oglumun ogretmen davasina cok strese girmistjm. yaptimda ne oldu. nerdeyse bebegimin hayatina mal olacakti. inanin kabusu yasadim ben. yapmayin kendjnize bu kotulugu. degmeyecek adamlar icin yormayin. esin seninle. seni biliyor. olmadi evini degistirrisin. yazik gunah degil mi hem sana hem bebegine. yapma yavrum yapma. lutfen.

Günaydın en güzel Ağustos anneleri ve aceleci minnoşlarıı 🥰🥰
Acayip rüyalar görüyorum Allah’ım zaten gece çok gergindim. Black mirror ın yeni sezonu gelmiş ilk bölümü izliyim dedim beni mahvettii 🙄
Çok etkilendim ya önceden de izlerdim böyle olmazdım zaten afedersiniz ama boka çevirmişler daha da izlemem.
B bilgevisne tavsiyen için sağol canım bakayım Özdileğe, bebek arabası için çıkıcaz bizde bugün, ebebeğe gidicem hiç bi yerde gezemem, çarşıda zaten yok şu tek kaldı bu tek kaldı derken insanın kafasını karıştırıyorlar.

R Rzg14 deli miyim neyim cok duygulandım fotografı görünce anne ogul. rabbim seni hem ogluna hem kızına bagıslasın, kızında durabildigi kadar dursun, oglusundan da hic ayırmasın. amin. hicbirimizi tabi...

gunaydınlar,

calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdekilere kalp kalp. benimde hazırlıklarım tamam. dolabı, yatagı alındı kucuk kızımın. kvalidem arabasını oto koltugunu ben alırım dedi, bu hafta da onları halledecegiz. begendigim bir marka ve model vardı, sayet cok zorlamazsa kvalideyi onu istiyorum, zorlarsada muadiline kararımı verdim. buyuk kızımın oglumun yaz egitim masraflarını karsılayabilirler ekstra:)

bu devirde en fazla para verilen sey egitim masrafı sanırım. bir de tatil, bir de mutfak. ya da benim onceliklerim bu yonde. yani gectim bir gayrimenkul satın alıp kredi borcuna girmeyi, ben cocuklarımın egitim masrafına ancak yetebiliyorum. kahrolsun kapitalizm!

bir tuluma bir takıma arkadaslar 150-200 tl vermek bu devirde bana yazık dedirtiyor. gunah yani. ilk bebegi olanları ilk hevesleri ayrı tutuyorum ama arkadas carter's diye bir marka var malumunuz, 199 tl nedir yahu, bir takıma! yemisim kalitesini. en fazla 3 ay giyecek cocuk onu. yazık, gunah. prim vermemek gerek. hesabınıbilenanne'yi tavsiye ederim herkese yeri gelmisken.

oyle iste,

yazısırız yine,

becerebilirsem vakit ayırabilirsem fotograf yukeleyecegim bugun. elcegizimle bebegimin kıyafetlerini yıkadım utuledim teyzeleri, ne keyifliydi, sabun rendelik escegizimle, kıyafetleri bastık sabunlu suya, duruladık makinada, birlikte utuledik, minik minik, pıntık pıntık. ozlemisiz karıkoca bu telaseleri. beraber en en en iyi oldugumuz konu sanırım ebeveynlik. en mutlu hissettigimiz, en keyifli evlilik donemeclerimiz...
kiyamam. amin duana canim cok yurekten aminn.
miniginin esyalarini simdiden agiz tadiyla guzel gunlerde kullanin canim.
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin inşallah :KK200: kocam hayla hasta gece ateşi 39 40lara cıktı inadından hastaneye gitmedi terledi sabaha kadar atlet değiştir ateş ölç uyuyamadım resmen evde bir cocuk dahavar yordu beni. Bugün kalan eksikleri almaya carsiya çıkacağız inşallah ayaklar şişmeden bitiririm
cnm hem gecmis olsun esine. hem.sana kolay gelsin. azar azar yorulmadan yap lutfen.
Yaaa ne tatlii Allah ayirmasin bize de gostersin :KK36:
aminnnn cnm.

Back
X