R
Rzg14
deli miyim neyim cok duygulandım fotografı görünce anne ogul. rabbim seni hem ogluna hem kızına bagıslasın, kızında durabildigi kadar dursun, oglusundan da hic ayırmasın. amin. hicbirimizi tabi...
gunaydınlar,
calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdekilere kalp kalp. benimde hazırlıklarım tamam. dolabı, yatagı alındı kucuk kızımın. kvalidem arabasını oto koltugunu ben alırım dedi, bu hafta da onları halledecegiz. begendigim bir marka ve model vardı, sayet cok zorlamazsa kvalideyi onu istiyorum, zorlarsada muadiline kararımı verdim. buyuk kızımın oglumun yaz egitim masraflarını karsılayabilirler ekstra:)
bu devirde en fazla para verilen sey egitim masrafı sanırım. bir de tatil, bir de mutfak. ya da benim onceliklerim bu yonde. yani gectim bir gayrimenkul satın alıp kredi borcuna girmeyi, ben cocuklarımın egitim masrafına ancak yetebiliyorum. kahrolsun kapitalizm!
bir tuluma bir takıma arkadaslar 150-200 tl vermek bu devirde bana yazık dedirtiyor. gunah yani. ilk bebegi olanları ilk hevesleri ayrı tutuyorum ama arkadas carter's diye bir marka var malumunuz, 199 tl nedir yahu, bir takıma! yemisim kalitesini. en fazla 3 ay giyecek cocuk onu. yazık, gunah. prim vermemek gerek. hesabınıbilenanne'yi tavsiye ederim herkese yeri gelmisken.
oyle iste,
yazısırız yine,
becerebilirsem vakit ayırabilirsem fotograf yukeleyecegim bugun. elcegizimle bebegimin kıyafetlerini yıkadım utuledim teyzeleri, ne keyifliydi, sabun rendelik escegizimle, kıyafetleri bastık sabunlu suya, duruladık makinada, birlikte utuledik, minik minik, pıntık pıntık. ozlemisiz karıkoca bu telaseleri. beraber en en en iyi oldugumuz konu sanırım ebeveynlik. en mutlu hissettigimiz, en keyifli evlilik donemeclerimiz...