2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim son kontrolde doktor bebegin suyu azalmış biraz dedi su tüketimini artır dedi. Havuc suyunu sordum sıvi ic de ne icersen ic dedi. Sanki daha önceki yazismalarda vardı havuc suyu deneyen faydası oldu mu acaba
benim ilk zamanlarda suyum azdı havuş suyu ve armut hani şu deveci armudu denen gerçi mevsimi geçti ama içmiştim artmıştı. şimdi yine suyum az yine içtim ama artmadı hala. birde nerede okudum bilmiyorum ama hindistan cevizi suyu artırıyormuş bende içmedim henüz.

Armut bulabilir miyim bilmiyorum ama diğerlerini tüketeyim ben de tavsiyelerin için sağol canım.
Esimin isyerinde bi arkadaşının eşini 35. haftada doğuma alıyorlarmış suyu az diye.
Bir panik yapmış bunu duyunca beni de gerdi şimdi

valla bana da dedi doktorum. normalin alt sınırında eğer azalmaya devam ederse erken doğum dedi. çok korkuyorum. henüz 31 haftalığım çok erken

Kizlar su yatak ici uyku seti oluyo ya aklinizda bulunsun 30 derecede bile kuculenler olmus ben simdi 20 derecede yikayip astim baya soguk suda yikanmis gbi oldu sadece temizlendi o kadar...bbu arada bebegin hareketleri sanki karnimin icinden firlicakmiscasina sert hissediyorum artik kafa donunce demekki boyle oluuo

Ben dün başladım sepet yapmaya cok eğlenceli gidiyor şimdilik
Fotoğraf atsana biz de gaza geliriz belki
Hava durumu elverdikçe kızçemin çamaşırlarını yıkadım bu postada kuruyunca ütülenecek ve bitti çok şükür

Eki Görüntüle 2282763
Ya su tiplerden bile kimin kişi kimin ogluoluyor basil da belli
yaaa ilk bebiş doğdu mu. nasıllarmış. bende korkuyorum. her an suyum bitecek diye
Cok iyilerdi, sancisi vardi, hastaneye gittiklerinde 8cm acilma varmis, durduramayiz demisler doguma almislar. Dikis vs olmadan normal dogumla 1.400 ve 1.900 iki minnak geldi bile kuvezdelerdi, anne de iyiydi.
Resmen bilgi ağı gibiyim
35 hafta cok da erken degil. Elbette ne kadar kalirsa kâr ancak es kuzeni 2.cocugunu 35 haftalik dogurdu. Yani 2 hafta kadar önce aslında.
Kendini strese sokma hic.

Ben soğukta 30dk da yikadim
Burda biri satici sogukta yikamami tavsiye etti demisti ki kesin alesta dir.

En iyisi valla bende bugün anladimki yürümek bile işkence artk bana cnku vajinma vuruyo çok fenaa

R Rzg14 bugün opcuk gondermedin bize, nasılsın?
iyi degilim cnm. dogru durmuyr kiz.
sanci kasilma zaten vardi da heo bu kez sabah 8den beri her 5 dk da vajinama bicak gibi sanci sokuyor. kotu bisi baya.
20 gundur sanci cekiyrm... ilk kez diyrum Allaha buyuk konusmayim ama 38haftaya kadar filan biyle dayanamam..gucum kalmadi artik ...

Bu günler de geçecek, neler neler geçmedi ki. Bitecek, az daha dayan sen.

canım ya sen böyle dedikçe yüreğim hop ediyor, Allah sabır versin deme öyle dayanırsın inşlh. 33.haftadasın bak ne güzel. hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşlh

Durmuyor inanki senin cimcime Allah yardımcınız olsun kolaylaştırsın inşallah insan yıpranıyor ama çok az kaldı inşallah güçlü anne az daha dayan

Bu günler de geçecek, neler neler geçmedi ki. Bitecek, az daha dayan sen.
insallah canim.
canım ya sen böyle dedikçe yüreğim hop ediyor, Allah sabır versin deme öyle dayanırsın inşlh. 33.haftadasın bak ne güzel. hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşlh
insallah cnm. cumartesi bitiyr cnm.
cnm cok yaniyor bugun. dayanma gucun baya dustu. hep wc ye gidiyrm bisi akti mi vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…