2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorda öyle söyledi artik her tuvaletten sonra çamaşır değiştiricem çok kuru olmasi lazim dedi ama havlu fikri guzelmis ayarlayayim hemen

Bel agrin oluyo mu iku is yaptigin zaman... Bak kendine masallah cek en muntazam gidenlerden biri sensin suanda ben de masallah subhanallah diim motorcu ve metalci olmak bunu gerektirir guclu gadin
Kendini dinledikçe daha kötü oluyorsun. Zaten hantalim, hayvan gibi de kilolu oldum, bir seylee yapmam lazim. Ne yürüyüş ne hareket. Evde ne yaparsam o.
Ateacherlady gecmis olsun kuzum fitil vermedi mi kremle beraber Allah sifa versin
I ikuayko kızım gıcığım sana gidiyom ben valizi kapatiyim gaza geldim
Sen haric! Riskli gebeler haric demistim!
Benim de supurgem öyle. Bir tane sarjlim var, onunla supuruyorum artik. Digerine gore tabiki daha agir ama ne arkamda bisi cekiyorum ne kablo derdi nede yere yapismasi var. Kedi kumunu aliyor ya o bana yetiyor

Dikkat et kendine. Ne zaman dinlenmen gerektiğini en iyi sen bilirsin.
Ütü yapmamak için koltuk, cam, perde temizleyen ilk hatun olmalısın
Ya senelerce kardesimin utuleri dahil ben yaotim diye herhalde. Bir de hayirimi evete cevirmek cok zordur. Anneler yap dedikçe yapmiyorum tetanoz 2yi de yaptirmadim.
Pislik huylarim var benim. Cocuk bana cekmese bari.
I ikuayko dinlenerek.yap kaçmıyor mutfak.koltuk masallah bisey olcak diye korkuyorum bu temizlik.yüzünden Allah korusun aman.utu yapma sen.hala
Ne temizligi bea, evi bok goturuyo
Yok ya ne iş yapması ben şimdi markete kasaba gittim geldim eve zor attım kendimi bide pazara çıkmayı düşünüyodum (pazarda evin basında camdan bakınca gorunuyor) iyki kocaya soyledimde o gitcek gelince
Gecenki olaydan sonra market isi benden çıktı, pazara da gitmiyorum. Baya rahatladim.
Ben tatile gidiyorum.demek idterdim hayaller hayatlar
@Freshh benimki plastik cam.degil dr browns cami.varmiymis yahu
Benim kaskim ve motorum turuncu cok severim bu rengi
@Freshh sana sonuna kdr katılıyorum bacim
I ikuayko bu neyin enercisiii pardon
Dogurmadan önce geliyo dediklerinden mi acaba?

Siz ise gidiyorsunuz kizlar, olmadi sokaga çıkıyorsunuz, alisveris vs bisiler yapiyorsunuz. 10 gundur araba yok sattik, carsiya bile inemiyorum eve cikmak zor diye. Yoksa hepinizden hantalim ben.
Dün aldık araba da artık inebilirim aşağı.

Yalniz supurgeye bittim cok rahatlamissindir valla evet haklisin evde oldugumuz icin anca iste evin isi ile vucut aciliyo

Haftaya temmuz muaynesine gitsem, orda hastane ne veriyor ne istiyor ogrensem, sonra da bavulumu hazirlasam o is de bitse.
Cocugun hala perdesi yok onu da halledicem.
Annem bana bebekken ordugu hirka modelinden ördü Mutlu icin. Tabi 40 sene olunca ör sok baya zorlamis hatirlamak bir de yelek modeli sormustu netten gostermistim onu ormus. Onlara da dugme falan alırım.
Ben yarin sokaga cikiyim ya

Yalniz supurgeye bittim cok rahatlamissindir valla evet haklisin evde oldugumuz icin anca iste evin isi ile vucut aciliyo
Kac para bilmiyorum, bana cogu elektronik bedava çünkü lazimsa ve imkan varsa bakin derim. Agir tabi motoru üstünde oldugu icin ama kedi kumu vs surekli evde bir sey var, bu elim ayagim oldu isten ayrildigimdan beri.

Ya aklıma geldi snowmotion arkadasımız hiç yazmıyor nerelerde olsa gerek? Bebis nasıl,nerelerdesin,birdenbire yok oldun arkadasım
benim bu aralar iyice feleğim şaştı kızlar. yüksek lisans başıma dert oldu. artık bitsede gitsek modundayım. bebeğimin hala suyu az. şuanlık riskli bir durum yok hareketleri gelişimi iyi nst'lere erken başladık. ilki bu hafta çekildi. ben işlerimden vakit bulup daha alışveriş bile yapamadım. bebeşim bu gidişle abisinin 2 yaş elbiselerini giyecek. artık hiç yatamıyorum. ne yana yatsam oram ağırıyor. sizler nasılsınız keyifler bebişler nasıl

Biz iyiyiz yavrum, R Rzg14 Yağmur' u tutmaya çalışıyor, hastaneden çıktı artik. L labfaresi ikizlerini doğurdu. Sancisi vs olan annelerimiz var ama simdilik hersey yolunda.

1 gun boyunca hareket etmemesinin nedeni ne olabiliyomus canim merak ettim
Yani bir neden söylemedi doktor. Ultrasonda haraket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Hergün çok aktif normalde, 2saat bile haraketsiz durmaz. Bende endişelendim haliyle. Hiç hissetmediğim olmamıştı doktor organlara doğru vuruyor hissetmezsin dedi sadece. Ertesi gün yine kıpır kıpırdı. Kalbi normaldi kan akışı normaldi suyuda öyle. bir sorun göremedi doktor

Ay bende bana noluyo diyodum normalmiş o zamam hihihihi

Canım özel olacak ama ilişkidede canın yanıyo muydu bende mantardan şüpheleniyorum alltan bakmasından korkuyorum ama
Mantar ilişki sırasında can yakıyor malesef canım tabi kuruluk yoksa. Kaşınma kötü koku da eşlik ediyor. Bebeğede zaralı canım şikayetlerini güzelce anlatırsan doktor bakmaz diye düşünüyorum

Anladim canim yuregin baya hoplamistir demekki olabiliyo her zaman kotu dusunmemek lazim kafamda bulunsun

Kızlar benim son kontrolde doktor bebegin suyu azalmış biraz dedi su tüketimini artır dedi. Havuc suyunu sordum sıvi ic de ne icersen ic dedi. Sanki daha önceki yazismalarda vardı havuc suyu deneyen faydası oldu mu acaba

,çok tatlılar, eline sağlık annenin:)
benim ki yıllardır örgü örmekten bıktı. geçen gün penye ipten sepet ör bana dedim, parasını vereyim hazır al bende isteme dedi

Bizim yazlıkla hastane arası mesafe hemen hemen aynı kendi evimle ondan rahat bir de yükselti fazla yorganla yatıyor msnz sizde orda

Mantar ilişki sırasında can yakıyor malesef canım tabi kuruluk yoksa. Kaşınma kötü koku da eşlik ediyor. Bebeğede zaralı canım şikayetlerini güzelce anlatırsan doktor bakmaz diye düşünüyorum
Kaşınma koku yok canım şükür ama ilişki sırasında ağrım yanmam oluyo bu kontrolde söyleyim doktoruma

B

10gün oldu benimde haraket etmemişti 1gün boyunca endişelenip gitmiştim canım. En son 2kiloydu bakalım şimdi ne olmuş kuzular
Maşallah canimm. Ben saat 2.15de gtcm yarin. 2 haftada bariz büyüdü göbisim benim sanki bu zamanlar aşırı büyüme zamanı gibi. 6 kg geldi sagolsn umarım 10 tamamlamdan bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…