- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Doktorda öyle söyledi artik her tuvaletten sonra çamaşır değiştiricem çok kuru olmasi lazim dedi ama havlu fikri guzelmis ayarlayayim hemen@Freshh sana sonuna kdr katılıyorum bacim
I ikuayko bu neyin enercisiii pardon
Ateacherlady gecmis olsun. Cok asiri mantar olan biri olarak tavsiyem en onemlisi kuru tutmak gerekirse kucuk havlu yap kendine onunla kurula. Tuvalet kagitlari nemli birakiyor.
Kendini dinledikçe daha kötü oluyorsun. Zaten hantalim, hayvan gibi de kilolu oldum, bir seylee yapmam lazim. Ne yürüyüş ne hareket. Evde ne yaparsam o.Bel agrin oluyo mu iku is yaptigin zaman... Bak kendine masallah cek en muntazam gidenlerden biri sensin suanda ben de masallah subhanallah diim motorcu ve metalci olmak bunu gerektirir guclu gadin
Sen haric! Riskli gebeler haric demistim!Ateacherlady gecmis olsun kuzum fitil vermedi mi kremle beraber Allah sifa versin
I ikuayko kızım gıcığım sanagidiyom ben valizi kapatiyim gaza geldim
Benim de supurgem öyle. Bir tane sarjlim var, onunla supuruyorum artik. Digerine gore tabiki daha agir ama ne arkamda bisi cekiyorum ne kablo derdi nede yere yapismasi var. Kedi kumunu aliyor ya o bana yetiyorKoltukların yastık kılıfları yıkandı, akşam için yemek yapıldı, dolapta çürümek üzere olan yeşillikler doğranıp karıştırıldı ve böreklerde sarmalarda kullanmak üzere buzluğa atıldı. Kahvemi içiyorum şimdi de. Her yer kuş tüyü, evi süpürmem lazım ama o görev eşime ait. Bizim süpürge süpürürken yere bir yapışıyor, kaldırabilene aşk olsun. Beli kopuyor insanın. Eşim de ısrarla Cumartesi yapacağım diyor, haklı olarak, yorgun geliyor işten adam. Ama sinir oluyorum şu kuş tüylerini gördükçe ya
Dikkat et kendine. Ne zaman dinlenmen gerektiğini en iyi sen bilirsin.ben onu dedim dün akşam işten sonra davlumbazın üstünü sileyim dedim yağ çöz sıktım biraz fazla sıkmışım içine aktı şase yaptı şarteller attı :) kocam kaldırıyor tekrar atıyor. ne yaptın dedi? birşey yapmadım dedim. duydum ta içerden fıs fıs sıktın birşeyler dedi. şuraya az birşey sıktım dedimbaya bağırdı çağırdı davlumbaz yasaklandı evde göbeğinden ayaklarını göremiyorsun hala tepelerde silme derdindesin diye fırçaladı bir güzel bende gülme krizinden ağlama krizine çevirdim sonrasında :) sonrasında kızması bitti gel şimdi çabuk sarıl dedi barıştık dediğim o ki evde her temizlik yapmaya başladığımda bir kavgamız oluyor bu halde yapıyorsun diye. eee sen yap diyorum oda yok. ev temiz neresi kirli diyor
Ya senelerce kardesimin utuleri dahil ben yaotim diye herhalde. Bir de hayirimi evete cevirmek cok zordur. Anneler yap dedikçe yapmiyorumÜtü yapmamak için koltuk, cam, perde temizleyen ilk hatun olmalısın
Ne temizligi bea, evi bok goturuyo
Gecenki olaydan sonra market isi benden çıktı, pazara da gitmiyorum. Baya rahatladim.Yok ya ne iş yapması ben şimdi markete kasaba gittim geldim eve zor attım kendimi bide pazara çıkmayı düşünüyodum (pazarda evin basında camdan bakınca gorunuyor) iyki kocaya soyledimde o gitcek gelince
Benim kaskim ve motorum turuncuBen tatile gidiyorum.demek idterdim hayaller hayatlar
@Freshh benimki plastik cam.degil dr browns cami.varmiymis yahu
Dogurmadan önce geliyo dediklerinden mi acaba?
Yalniz supurgeye bittim cok rahatlamissindir valla evet haklisin evde oldugumuz icin anca iste evin isi ile vucut aciliyoKendini dinledikçe daha kötü oluyorsun. Zaten hantalim, hayvan gibi de kilolu oldum, bir seylee yapmam lazim. Ne yürüyüş ne hareket. Evde ne yaparsam o.
Sen haric! Riskli gebeler haric demistim!
Benim de supurgem öyle. Bir tane sarjlim var, onunla supuruyorum artik. Digerine gore tabiki daha agir ama ne arkamda bisi cekiyorum ne kablo derdi nede yere yapismasi var. Kedi kumunu aliyor ya o bana yetiyor
Eki Görüntüle 2282745
Dikkat et kendine. Ne zaman dinlenmen gerektiğini en iyi sen bilirsin.
Ya senelerce kardesimin utuleri dahil ben yaotim diye herhalde. Bir de hayirimi evete cevirmek cok zordur. Anneler yap dedikçe yapmiyorumtetanoz 2yi de yaptirmadim.
Pislik huylarim var benim. Cocuk bana cekmese bari.
Ne temizligi bea, evi bok goturuyo
Gecenki olaydan sonra market isi benden çıktı, pazara da gitmiyorum. Baya rahatladim.
Benim kaskim ve motorum turuncucok severim bu rengi
Dogurmadan önce geliyo dediklerinden mi acaba?
Siz ise gidiyorsunuz kizlar, olmadi sokaga çıkıyorsunuz, alisveris vs bisiler yapiyorsunuz. 10 gundur araba yok sattik, carsiya bile inemiyorum eve cikmak zor diye. Yoksa hepinizden hantalim ben.
Dün aldık araba da artık inebilirim aşağı.
Kac para bilmiyorum, bana cogu elektronik bedava çünküYalniz supurgeye bittim cok rahatlamissindir valla evet haklisin evde oldugumuz icin anca iste evin isi ile vucut aciliyo
benim bu aralar iyice feleğim şaştı kızlar. yüksek lisans başıma dert oldu. artık bitsede gitsek modundayım. bebeğimin hala suyu az. şuanlık riskli bir durum yok hareketleri gelişimi iyi nst'lere erken başladık. ilki bu hafta çekildi. ben işlerimden vakit bulup daha alışveriş bile yapamadım. bebeşim bu gidişle abisinin 2 yaş elbiselerini giyecek. artık hiç yatamıyorum. ne yana yatsam oram ağırıyor. sizler nasılsınız keyifler bebişler nasılYa aklıma geldisnowmotion arkadasımız hiç yazmıyor nerelerde olsa gerek? Bebis nasıl,nerelerdesin,birdenbire yok oldun arkadasım
Biz iyiyiz yavrum, R Rzg14 Yağmur' u tutmaya çalışıyor, hastaneden çıktı artik. L labfaresi ikizlerini doğurdu. Sancisi vs olan annelerimiz var ama simdilik hersey yolunda.benim bu aralar iyice feleğim şaştı kızlar. yüksek lisans başıma dert oldu. artık bitsede gitsek modundayım. bebeğimin hala suyu az. şuanlık riskli bir durum yok hareketleri gelişimi iyi nst'lere erken başladık. ilki bu hafta çekildi. ben işlerimden vakit bulup daha alışveriş bile yapamadım. bebeşim bu gidişle abisinin 2 yaş elbiselerini giyecek. artık hiç yatamıyorum. ne yana yatsam oram ağırıyor. sizler nasılsınız keyifler bebişler nasıl
Yani bir neden söylemedi doktor. Ultrasonda haraket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Hergün çok aktif normalde, 2saat bile haraketsiz durmaz. Bende endişelendim haliyle. Hiç hissetmediğim olmamıştı doktor organlara doğru vuruyor hissetmezsin dedi sadece. Ertesi gün yine kıpır kıpırdı. Kalbi normaldi kan akışı normaldi suyuda öyle. bir sorun göremedi doktor1 gun boyunca hareket etmemesinin nedeni ne olabiliyomus canim merak ettim
Bak o aklima geldi soylerken de daha cook var onaDogurmadan önce geliyo dediklerinden mi acaba?
Mantar ilişki sırasında can yakıyor malesef canım tabi kuruluk yoksa. Kaşınma kötü koku da eşlik ediyor. Bebeğede zaralı canım şikayetlerini güzelce anlatırsan doktor bakmaz diye düşünüyorumAy bende bana noluyo diyodum normalmiş o zamam hihihihi
Canım özel olacak ama ilişkidede canın yanıyo muydu bende mantardan şüpheleniyorum alltan bakmasından korkuyorum ama
Anladim canim yuregin baya hoplamistir demekki olabiliyo her zaman kotu dusunmemek lazim kafamda bulunsunYani bir neden söylemedi doktor. Ultrasonda haraket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Hergün çok aktif normalde, 2saat bile haraketsiz durmaz. Bende endişelendim haliyle. Hiç hissetmediğim olmamıştı doktor organlara doğru vuruyor hissetmezsin dedi sadece. Ertesi gün yine kıpır kıpırdı. Kalbi normaldi kan akışı normaldi suyuda öyle. bir sorun göremedi doktor
Bak o aklima geldi soylerken de daha cook var ona
Arabayi aldiniz demek hayirli olsunn ❤
Oyle bi supurge bende istiyordum ama dakika basi ev supururum diye almaktan vazgectim
,çok tatlılar, eline sağlık annenin:)Haftaya temmuz muaynesine gitsem, orda hastane ne veriyor ne istiyor ogrensem, sonra da bavulumu hazirlasam o is de bitse.
Cocugun hala perdesi yokonu da halledicem.
Annem bana bebekken ordugu hirka modelinden ördü Mutlu icin. Tabi 40 sene olunca ör sok baya zorlamis hatirlamakbir de yelek modeli sormustu netten gostermistim onu ormus. Onlara da dugme falan alırım.
Ben yarin sokaga cikiyim ya
Eki Görüntüle 2282754
Bizim yazlıkla hastane arası mesafe hemen hemen aynı kendi evimle ondan rahatBen de sabahlıklı geceliği beyaz aldım. Bide pijama takımı aldım o da cok açık pudra pembesi. Koyu renk istiyordum sözde, aman dedim boşver,beğendiğim olsun..
Ne tatlı olmuşsun sennn
Evet son günlerde ben de cok acıkmaya başladım.hatta ilk kez dün aşerdim diyebilirimmmmm!!!
Olur neden olmasın cook da guzel olur. Bazı hastaneler yatışın başladığında ameliyathane önlüğü ile beraber terlik de veriyor. Ben bir de dısarıda severek giydiğim beyaz bi terliğim var onu alıcam yanıma.
Sırf bu yüzden bile çocuk yapılır. Efe yavrum şu kumandayı uzatır mısın, bana su getirir misin, bakkala gidip ekmek alır mısın diyeceğim günleri iple cekiyorum
Arkadaşım en iyisini yapıyorsun cok samimiyim. Yabancı arkadaşlarımla konuştuğum zaman bu tarz adetlerin onlarda olmadığını ve bizde ne kadar abartı yapıldığını anlıyorum bazen. Kendi doğumunda başka insanlar için masrafa giren tek milletiz, hediyeliği cikolatası süslemesi ıvırı zıvırı... Biz hevesle yapıyoruz tabi ki ben de yaptım annemin baskısıyla ama her zaman sacma gelmiştir bana. Sadece hediyeliklere ve isimli lokumlara 400 tl harcadım. Bide ayrıca alınan ıvır zıvırlar var foto çekilmek icin alınan taç ve terlik (bidaha kullanılmayacak mesela) , Şuan aklıma gelmeyen gereksiz şeylerle birlikte belki 1000 tl ye yakın. Bak bu rakamın içerisinde herhangi bir ihtiyaç yok, tamamen olmasa da olur dediğimiz ıvır zıvıra verdigim rakam bu. Para hiç mühim değil saglık olsun, gerekli seyler olsun en kalitelisini en pahalısını alayım ama, boş masraf geliyor bunlar bana. Anneler heves ediyor onu da yapalım bunu da yapalım. Gecelik mesela. Benim zaten lohusa geceliği gibi önden düğmeli,sabahlıklı ve evlendiğimden beri hiç kullanmadığım 2 takımım varken annemin zoruyla gidip 2 takım yeni lohusa geceliği ve pijaması aldım. Sonra ona uygun terlik ve tac alındı. Takı yastığı alındı bebek icin, cok mu lazımdı sanki? atacağız bir kenara bir daha kullanılmayacak. Ya ben anlamıyorum hem doguruyorum, hem elalem icin masrafa giriyorum. bana kalsa bunların hiçbirisini yapmayacaktım. Burada bakıyorum bazılarına hayret ediyorum, hastanede kalacağı maksimum 48 saat, organizasyon sirketi ayarlıyor hastane odası süslemesi,limonatası,kuru pastası icin deli rakamlar ödüyorlar. Ben zorluklarla dogum yapacagım,zorluklarla o yatağa geçip uzanacağım, elalem gelip karşımda kurabiye yiyip limonata içecek... Ay çok sinir değil mi? yani bilmiyorum ben mi abartıyorum ama, coookk saçma geliyor bana.
Ah kuzum, tadını çıkar. ben de 3 haftadır yazlıktayım, ara ara gelip tekrar gidiyorum ama, önümüzdeki haftadan sonra gelmek istemiyorum bi daha. Allah korusun aniden Doğum başlasa en yakın tam teşekküllü hastane 35 dk, göze alamıyorum o strese girmeyiBu haftayı da burada geçiririm sonra evimde beklerim Doğumu
Ben dün başladım sepet yapmaya cok eğlenceli gidiyor şimdilik,çok tatlılar, eline sağlık annenin:)
benim ki yıllardır örgü örmekten bıktı. geçen gün penye ipten sepet ör bana dedim, parasını vereyim hazır al bende isteme dedi
Kaşınma koku yok canım şükür ama ilişki sırasında ağrım yanmam oluyo bu kontrolde söyleyim doktorumaMantar ilişki sırasında can yakıyor malesef canım tabi kuruluk yoksa. Kaşınma kötü koku da eşlik ediyor. Bebeğede zaralı canım şikayetlerini güzelce anlatırsan doktor bakmaz diye düşünüyorum
yaa benim hiç öyle yeteneklerim yok, video izleyip mi yapıyorsun.Ben dün başladım sepet yapmaya cok eğlenceli gidiyor şimdilik
Maşallah canimm. Ben saat 2.15de gtcm yarin. 2 haftada bariz büyüdü göbisim benim sanki bu zamanlar aşırı büyüme zamanı gibi. 6 kg geldi sagolsn umarım 10 tamamlamdan bitiririmB
10gün oldu benimde haraket etmemişti 1gün boyunca endişelenip gitmiştim canım. En son 2kiloydu bakalım şimdi ne olmuş kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?