Ahh yavrum,koyu renk parkelerin üzerinde bir kar yığını düşün. Arada çömelip topluyorum, sonra kalkamıyorumBir başşak olarak tüyleri gormemeyi ogrendim su hamileliktegorme anam gorme c.tesiye ne kaldi surda
Sarı neşe ve mutluluğu temsil eder. Mutlu’ya da sarı takım yakışırHaftaya temmuz muaynesine gitsem, orda hastane ne veriyor ne istiyor ogrensem, sonra da bavulumu hazirlasam o is de bitse.
Cocugun hala perdesi yokonu da halledicem.
Annem bana bebekken ordugu hirka modelinden ördü Mutlu icin. Tabi 40 sene olunca ör sok baya zorlamis hatirlamakbir de yelek modeli sormustu netten gostermistim onu ormus. Onlara da dugme falan alırım.
Ben yarin sokaga cikiyim ya
Eki Görüntüle 2282754
Haftasonu bir mağaza seçip hepsini aynı yerden hallet en iyisi o cnm. Bak suyu az diye diye bugünlere gelebildin çok şükür , sağlıkla doğsun annesi. Bizler de iyiyiz, şikayetlerimiz başladı. Az kaldı artık...benim bu aralar iyice feleğim şaştı kızlar. yüksek lisans başıma dert oldu. artık bitsede gitsek modundayım. bebeğimin hala suyu az. şuanlık riskli bir durum yok hareketleri gelişimi iyi nst'lere erken başladık. ilki bu hafta çekildi. ben işlerimden vakit bulup daha alışveriş bile yapamadım. bebeşim bu gidişle abisinin 2 yaş elbiselerini giyecek. artık hiç yatamıyorum. ne yana yatsam oram ağırıyor. sizler nasılsınız keyifler bebişler nasıl
hiçbir şey örtünmüyoruz hatta neredeyse çıplak yatacağız öyle bir sıcakBizim yazlıkla hastane arası mesafe hemen hemen aynı kendi evimle ondan rahatbir de yükselti fazla yorganla yatıyor msnz sizde orda
Missss kokuyordur onlar şimdiHava durumu elverdikçe kızçemin çamaşırlarını yıkadım bu postada kuruyunca ütülenecek ve bitti çok şükür
Eki Görüntüle 2282763
Ben her an kafası alttan çıkacak gibi hissediyorumKizlar su yatak ici uyku seti oluyo ya aklinizda bulunsun 30 derecede bile kuculenler olmus ben simdi 20 derecede yikayip astim baya soguk suda yikanmis gbi oldu sadece temizlendi o kadar...bbu arada bebegin hareketleri sanki karnimin icinden firlicakmiscasina sert hissediyorum artik kafa donunce demekki boyle oluuo
Anasına mı yoksaTek çocuk olmak için elinden geleni yapıyor ve pes etmedi inatçı sıpa kime çekti inatcilikla bil bakalimaminn tatlım İNSALLAH Rabbim hepimize dayanma gücü versin.
sen daha tecrubelisin benden xnm. ben szeryan oldugum icin bilmiyrm dogru duzgun. rahim agzini mi acmaya calisuyr nedir? bu sanci nedir acaba? anlayamiyrm ben.Durmuyor inanki senin cimcime Allah yardımcınız olsun kolaylaştırsın inşallahinsan yıpranıyor ama çok az kaldı inşallah güçlü anne az daha dayan
Ben de buz yiyorum yanasıl hosuma gidiyor anlatamam
Canım dinleniyor musun gün boyu ?iyi degilim cnm. dogru durmuyr kiz.
sanci kasilma zaten vardi da heo bu kez sabah 8den beri her 5 dk da vajinama bicak gibi sanci sokuyor. kotu bisi baya.
20 gundur sanci cekiyrm... ilk kez diyrum Allaha buyuk konusmayim ama 38haftaya kadar filan biyle dayanamam..gucum kalmadi artik...
insan manen yıpranıyor birşey olacak korkusu hele mahvediyor insanı ama sen çok güçlüsün, dayanacaksın biliyorum canım. iyi haberlerini alacağız buradaninsallah canim.
insallah cnm. cumartesi bitiyr cnm.
cnm cok yaniyor bugun. dayanma gucun baya dustu. hep wc ye gidiyrm bisi akti mi vs diye.
Öyle oluyor ya sancılar direkt oraya vuruyor yanma yapıyor baya.. Sen yarın gidecektin doktora dimisen daha tecrubelisin benden xnm. ben szeryan oldugum icin bilmiyrm dogru duzgun. rahim agzini mi acmaya calisuyr nedir? bu sanci nedir acaba? anlayamiyrm ben.
öyle yapacağım canım. gidip toplu alacağım. büyük bir bebek mağazası seçeyim. sonrada yıkar ütüler çanta hazırlarımAhh yavrum,koyu renk parkelerin üzerinde bir kar yığını düşün. Arada çömelip topluyorum, sonra kalkamıyorumYastık olur bu tüylerden.
Sarı neşe ve mutluluğu temsil eder. Mutlu’ya da sarı takım yakışır
Haftasonu bir mağaza seçip hepsini aynı yerden hallet en iyisi o cnm. Bak suyu az diye diye bugünlere gelebildin çok şükür , sağlıkla doğsun annesi. Bizler de iyiyiz, şikayetlerimiz başladı. Az kaldı artık...
hiçbir şey örtünmüyoruz hatta neredeyse çıplak yatacağız öyle bir sıcak
Missss kokuyordur onlar şimdi☺
Ben her an kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum
evet cnm. annem geliyr. yemegi vs o yapiyr. ben yatiyrm hep. zaten bugun ayaga kalkip yuruyemiyrm bile acidan.Canım dinleniyor musun gün boyu ?
amin cnm.insan manen yıpranıyor birşey olacak korkusu hele mahvediyor insanı ama sen çok güçlüsün, dayanacaksın biliyorum canım. iyi haberlerini alacağız buradan
yok cnm. dr pazartesi dedi.Öyle oluyor ya sancılar direkt oraya vuruyor yanma yapıyor baya.. Sen yarın gidecektin doktora dimi
yok cnm. son gorusmemiz de demisti zaten. sancilar iyice yukselse de yapacak birsey kalmadi. artik dogar dedi. gidip hastanede kalmak istemiyrm.
Evet ben de sogukta 30 dakka yikadimBen soğukta 30dk da yikadim
Burda biri satici sogukta yikamami tavsiye etti demisti ki kesin alesta dir.
Valla el falan sallarsa sok olmicam alttan ondereceAhh yavrum,koyu renk parkelerin üzerinde bir kar yığını düşün. Arada çömelip topluyorum, sonra kalkamıyorumYastık olur bu tüylerden.
Sarı neşe ve mutluluğu temsil eder. Mutlu’ya da sarı takım yakışır
Haftasonu bir mağaza seçip hepsini aynı yerden hallet en iyisi o cnm. Bak suyu az diye diye bugünlere gelebildin çok şükür , sağlıkla doğsun annesi. Bizler de iyiyiz, şikayetlerimiz başladı. Az kaldı artık...
hiçbir şey örtünmüyoruz hatta neredeyse çıplak yatacağız öyle bir sıcak
Missss kokuyordur onlar şimdi☺
Ben her an kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum
Valla el falan sallarsa sok olmicam alttan onderece
Geçmiş olsun canım ya bol sıvı tüket hesapla içtiğin suyu o fayda ediyo günde 3 litre iç bu sıcaklarda helevalla bana da dedi doktorum. normalin alt sınırında eğer azalmaya devam ederse erken doğum dedi. çok korkuyorum. henüz 31 haftalığım çok erken
Beklerler inşallah daha ya. Yapabileceğimizi yapıp olumlu düşünelimvalla bana da dedi doktorum. normalin alt sınırında eğer azalmaya devam ederse erken doğum dedi. çok korkuyorum. henüz 31 haftalığım çok erken
Tabi ki canimbitince foto atar mısın canımm:)
Bende dikmen diye düşünmüştümOran keklik
Şimdi biseye benzemiyo atarsam baslamadan vazgecersinizFotoğraf atsana biz de gaza geliriz belki
Ya su tiplerden bile kimin kişi kimin ogluoluyor basil da belli ❤
Cok iyilerdi, sancisi vardi, hastaneye gittiklerinde 8cm acilma varmis, durduramayiz demisler doguma almislar. Dikis vs olmadan normal dogumla 1.400 ve 1.900 iki minnak geldi bile ❤ kuvezdelerdi, anne de iyiydi.
Resmen bilgi ağı gibiyim
35 hafta cok da erken degil. Elbette ne kadar kalirsa kâr ancak es kuzeni 2.cocugunu 35 haftalik dogurdu. Yani 2 hafta kadar önce aslında.
Kendini strese sokma hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?