2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir başşak olarak tüyleri gormemeyi ogrendim su hamilelikte gorme anam gorme c.tesiye ne kaldi surda
Ahh yavrum,koyu renk parkelerin üzerinde bir kar yığını düşün. Arada çömelip topluyorum, sonra kalkamıyorum Yastık olur bu tüylerden.
Sarı neşe ve mutluluğu temsil eder. Mutlu’ya da sarı takım yakışır
Haftasonu bir mağaza seçip hepsini aynı yerden hallet en iyisi o cnm. Bak suyu az diye diye bugünlere gelebildin çok şükür , sağlıkla doğsun annesi. Bizler de iyiyiz, şikayetlerimiz başladı. Az kaldı artık...
Bizim yazlıkla hastane arası mesafe hemen hemen aynı kendi evimle ondan rahat bir de yükselti fazla yorganla yatıyor msnz sizde orda
hiçbir şey örtünmüyoruz hatta neredeyse çıplak yatacağız öyle bir sıcak
Hava durumu elverdikçe kızçemin çamaşırlarını yıkadım bu postada kuruyunca ütülenecek ve bitti çok şükür

Eki Görüntüle 2282763
Missss kokuyordur onlar şimdi
Ben her an kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum

Durmuyor inanki senin cimcime Allah yardımcınız olsun kolaylaştırsın inşallah insan yıpranıyor ama çok az kaldı inşallah güçlü anne az daha dayan
sen daha tecrubelisin benden xnm. ben szeryan oldugum icin bilmiyrm dogru duzgun. rahim agzini mi acmaya calisuyr nedir? bu sanci nedir acaba? anlayamiyrm ben.

Canım dinleniyor musun gün boyu ?

insallah canim.

insallah cnm. cumartesi bitiyr cnm.
cnm cok yaniyor bugun. dayanma gucun baya dustu. hep wc ye gidiyrm bisi akti mi vs diye.
insan manen yıpranıyor birşey olacak korkusu hele mahvediyor insanı ama sen çok güçlüsün, dayanacaksın biliyorum canım. iyi haberlerini alacağız buradan

öyle yapacağım canım. gidip toplu alacağım. büyük bir bebek mağazası seçeyim. sonrada yıkar ütüler çanta hazırlarım

Canım dinleniyor musun gün boyu ?
evet cnm. annem geliyr. yemegi vs o yapiyr. ben yatiyrm hep. zaten bugun ayaga kalkip yuruyemiyrm bile acidan.
insan manen yıpranıyor birşey olacak korkusu hele mahvediyor insanı ama sen çok güçlüsün, dayanacaksın biliyorum canım. iyi haberlerini alacağız buradan
amin cnm.
Öyle oluyor ya sancılar direkt oraya vuruyor yanma yapıyor baya.. Sen yarın gidecektin doktora dimi
yok cnm. dr pazartesi dedi.
kanama su gelmesi yok. e onlar olmayinca gitmek istemiyorum. cunku suanki ictigim haptan baska care kalmadi. sancilarin artarsa durduramam dogar artik dedi zaten. o yuzden evde olmak istiyrm suan.

yok cnm. son gorusmemiz de demisti zaten. sancilar iyice yukselse de yapacak birsey kalmadi. artik dogar dedi. gidip hastanede kalmak istemiyrm.

Valla el falan sallarsa sok olmicam alttan onderece

Şimdi biseye benzemiyo atarsam baslamadan vazgecersiniz bitirince atayım. Zaten huyum kurusun biseye başladım mı bitirmek için deli gibi uğraşırım. Yarına bitiririm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…