2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar herkese gunaydinlar dun.den beri gecmeyen sancilarim vardi 15 dk bir duzenliydo dus alfim uzaniyordum grcmedi sonra uykunun verfigi baskiyla uyumusum simdi kalktim mid3m alev topu sanki adet olmusum gibi

Acı elma yağından uzak dur bebek için çok zararlı canım.

Eklentiler

• 84F0DE98-08BD-465D-88BD-8F3E76CBF04C.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 37
TEKPRENSES Mademoiselle90 zeynepaligndz Simran_
PiaLeon ve alıntı yapamadığım diğer arkadaşlar gözünüz aydın Allah anali babali büyütsün ınsallah
Bakalim bugünün Arif ve Arifeleri kim olacak?? : ) planlı olanlardan B Bluemom44 vardı bildiğim, Allah sıkıntısız atlatmayi nasip etsin inşallah. Haber etmeyi unutmayın bugünün şanslılari

Sağlıkla büyüsün, o telaşla iyi organize olmuşsunuz bence.. Hastanede dinlenin rahat rahat..

Gözün Aydın canım. Sağlıkla büyüt Bebişini

Cuma bereketi varmış aslında sağlıkla büyütün canım. Gözünüzaydın.

Canim çok sevindim herşeyin iyi olmasına böyle gülerek bize yazabilmene Allah analı babalı büyütsün tekrar. Görüyor musun seninki abi oldu, herşey kader işte. İnşallah kıvırcık olur çünkü melez olmak bunu gerektirir çok dikkat et kendine ve leon’a

Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün

maşallh canım biraz zorlanmışsın ama kolay değil gayet güzel atlatmışşsın allah analı babalı büyütsün

Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım Allhim tez vakitte sifa versin inşallah
Geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inş bebiş

hepinize tesekkur ederim. dilerim Allahtan bugun iyi sonuc aliriz...

gozun aydin canim.

Hayırlı olsun Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah .. Bir doğum macerası daha geçmiş oldu iyi olmanız herşeyi unutturacaktır

Maşallah Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…