- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
diyorum bir soylentiŞekerli su vermenin faydası olmaz zararı olur bir sağlıkçı olarak bilgi vermek istedim
Son eksiklerimide aldım çok şükür. Göğüs kalkanında ucuz olanı tercih ettim iyiki de öyle yapmışım hiç böyle hayal etmemiştim ben direk cilde yapışıyor sanmıştım ama öylece koyuyorsun sütyensiz kullanmak imkansızcahillik böyle birşey herhalde iyiki fazla para vermemişim. Acı elma yağı almamın sebebi şu, annem göbek düşmeden banyoya başlamadan yağ süremezsin vucuduna, bir hafta birikicek o yağ silmeklede çıkmayacak dedi. Gaz için elma yağını ısıtıp bir damla sürüp ayak tabanına masaj yaparsın diyince aldım. İnternetten baktım çok faydalıymış. Humana da aynı şekilde bu akşam bir bardak içeceğim malum yarın bebiş geliyor Birazdan da masa süslemesi provası yapıp fotosunu çekeceğim ki hastanede direk yerli yerine koyabilsinler herşeyi sizede atarım fikir olur. Çenem düştü kusura bakmayın çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 2297437
Sağlıkla büyüsün, o telaşla iyi organize olmuşsunuz bence.. Hastanede dinlenin rahat rahat..Guzel anneler ve güzel anne adayları.
Ben 8.8.2019da kontrol icin doktrmda 4boyutlu ultrsnda suyumun tamamn bttgni öğrendim. Aynı gün 14.30da sezeryana alındım evden çantamı almaya bile musade etmedi doktrm sorumlulk sana ait olur dedi yolda ankaradaki doğum fotogrgcisi hemşiremi ve annemi aradım. Uçak bileti baktık bulamadık Annem de zor geldi derken tam bir macera oldu
O kadar sok olmama rağmen yine de sezeryana aşırı rahat gittim cocugmn sesi ile aa gercktn karnimda bir bebek varmış dedim görünce pamuk gibi siyah düz saçlı ( ilerde bonus olur umarım asiri amin) aşırı minik süratli çok kibar bir kedi yavrusu cıktı ben aslan bekliyordumbeldn aşağı uyustrdlr.
2660 gr 47cmdi. Ağrım yataktn kalkrn oluyot sadece şükürler olsun. 3 gün kalmak istedim hastanede burda hemşireler seferber çünkü.
Ve bugün aklımdaki aşırı doğalcı anne imajını annem ve eşimle gece yarısi psikoloji sohbetleri yaparken attım umarım devamı süratle gelir
Sütüm geldi hemen böyle sivi gibi sonrada klstrm geldi.
Gözün Aydın canım. Sağlıkla büyüt BebişiniArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Cuma bereketi varmış aslındaİyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
Perşembe gecesi 4'te suyum.geldi.
Kayinvalidemlerdeydik önce az az ılık bir şey hissettim sonra ayağa kalkınca bütün pijamam ıslandı parkeye bile döküldu.
Eşimi uyandırdim kayinvalidemle beraber üçümüz hastaneye geldik hastane çok yakındı zaten 4'u beş on gece geldik. Dogumhanede 1 cm aciklik var dediler odaya aldılar sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı on dakikada bir beş dakkada bir derken 3 cm oldu iki saatte. Sonra dogumhaneye aldılar sancılarım dayanılmaz hal aldı ablam geldi yanıma yalvardım sezeryan için ya da ağrı kesici iğne ve ya epidural olmak için ama en son 8 cm açıklıkta kendimi yerlere atıp bayiltin beni dedim ablamla ebe kadın bana ağrı kesici vurduklarınii soyleyip beni kandırdılar .
Bende son anlar diye kacamayacagimi anlayıp.hem boğazımi hem alttan kendimi paraladim derken sonn anlar doktorum indi dogumhanede beş dakikada kızım geldi. Gözünüzü korkutmak istemedim ama yaşadıklarım bunlar şimdi hastanedeyim ikimizde iyiyiz bu sabah çıkış yapacagiz inşallah (sabah 10:45'te doğdu kızım)
Canim çok sevindim herşeyin iyi olmasına böyle gülerek bize yazabilmeneGuzel anneler ve güzel anne adayları.
Ben 8.8.2019da kontrol icin doktrmda 4boyutlu ultrsnda suyumun tamamn bttgni öğrendim. Aynı gün 14.30da sezeryana alındım evden çantamı almaya bile musade etmedi doktrm sorumlulk sana ait olur dedi yolda ankaradaki doğum fotogrgcisi hemşiremi ve annemi aradım. Uçak bileti baktık bulamadık Annem de zor geldi derken tam bir macera oldu
O kadar sok olmama rağmen yine de sezeryana aşırı rahat gittim cocugmn sesi ile aa gercktn karnimda bir bebek varmış dedim görünce pamuk gibi siyah düz saçlı ( ilerde bonus olur umarım asiri amin) aşırı minik süratli çok kibar bir kedi yavrusu cıktı ben aslan bekliyordumbeldn aşağı uyustrdlr.
2660 gr 47cmdi. Ağrım yataktn kalkrn oluyot sadece şükürler olsun. 3 gün kalmak istedim hastanede burda hemşireler seferber çünkü.
Ve bugün aklımdaki aşırı doğalcı anne imajını annem ve eşimle gece yarısi psikoloji sohbetleri yaparken attım umarım devamı süratle gelir
Uzak.kalmayi tercih ediyorum tatlim psikolojim
Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsünGuzel anneler ve güzel anne adayları.
İyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
Kayinvalidemlerdeydik önce az az ılık bir şey hissettim sonra ayağa kalkınca bütün pijamam ıslandı parkeye bile döküldu.
Eşimi uyandırdim kayinvalidemle beraber üçümüz hastaneye geldik hastane çok yakındı zaten 4'u beş on gece geldik. Dogumhanede 1 cm aciklik var dediler odaya aldılar sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı on dakikada bir beş dakkada bir derken 3 cm oldu iki saatte. Sonra dogumhaneye aldılar sancılarım dayanılmaz hal aldı ablam geldi yanıma yalvardım sezeryan için ya da ağrı kesici iğne ve ya epidural olmak için ama en son 8 cm açıklıkta kendimi yerlere atıp bayiltin beni dedim ablamla ebe kadın bana ağrı kesici vurduklarınii soyleyip beni kandırdılar .
Bende son anlar diye kacamayacagimi anlayıp.hem boğazımi hem alttan kendimi paraladim derken sonn anlar doktorum indi dogumhanede beş dakikada kızım geldi. Gözünüzü korkutmak istemedim ama yaşadıklarım bunlar şimdi hastanedeyim ikimizde iyiyiz bu sabah çıkış yapacagiz inşallah (sabah 10:45'te doğdu kızım)
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım Allhim tez vakitte sifa versin inşallah
Geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inş bebiş
Sizinkide baya yüksekmiş kuzum ya fototerapide yatarkene çok tuhaf olmuştum gözlerini kapatıyolar 24 saat kapalı kalmıştı ağlamıştım gözlerini çok özledim diye 2 saatte bi emzirmek için çıkarıyosun o kadar özlüyodum ki inşallah bir an önce düşer canım bizimki geçen gene 12 ye çıkmış ertesi gün 8e düşmüştü umarım sizinkide öyle olur
Hastanede yatsanız bile 1gün yatarsınız canım bizimde öyle olmuştu. Ben de çocuğu aç bıraktım da ondan mı diye çok üzülmüştüm. Ebe naparsan yap bazı bebekler sarılık olur dedi. Bunda daha temkinliyim bekliyorum sarılık olabilir diye. Tedavisi olan bişey neyse ki.
Benden de 2 gündür çok yoğun aynı şekilde geliyor yumurtlamıyoruzdur herhalde dimi
gozun aydin canim.Günaydın herkese.
Ben de dün sabah normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Evrene gönderdiğim mesajlar cuma gece yarısı nişan gelmesi olarak bana cevap verdi, biraz suni sancı desteğiyle 7 saat sonra kucağımdaydı
Darısı tüm hamilelerin başına
Hayırlı olsun Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahİyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
MaşallahGünaydın herkese.
Ben de dün sabah normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Evrene gönderdiğim mesajlar cuma gece yarısı nişan gelmesi olarak bana cevap verdi, biraz suni sancı desteğiyle 7 saat sonra kucağımdaydı
Darısı tüm hamilelerin başına ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?