2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bu kalkandan aldim ama memeye gelecek kismi kalkanin kabuguna nasil takiyoruz acaba, böyle tam oturacaktır bisi gibi degil. Ustune memede nasil duracak ben de anlamadim, sutyenin icinde ancak durabilir
Ya bu kalkanı kullanmak çok sinir bozucu ilk kullanmaya başlasım göğsüme koydum 1 saat sonra falan eşime sarılacaktım eğildim adamın üstüne süt boşaldı birden şoka girdim göğsümden süt fışkırdı sandı içine süt dolmuş eğilince o aktı üst baş kalmadı aklınızda bulunsun

amin cnm cok sagol.

cnm 14tu. 18e cikti. yarin tekrar bakilacak. duruma gore fototerapi...
Sizinkide baya yüksekmiş kuzum ya fototerapide yatarkene çok tuhaf olmuştum gözlerini kapatıyolar 24 saat kapalı kalmıştı ağlamıştım gözlerini çok özledim diye 2 saatte bi emzirmek için çıkarıyosun o kadar özlüyodum ki inşallah bir an önce düşer canım bizimki geçen gene 12 ye çıkmış ertesi gün 8e düşmüştü umarım sizinkide öyle olur

Arkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese

hahah masallah ruya gibi bi dogum hikayesi masallah canim, bebegini saglik sihhatle buyut insallah!

Amin cnm çok şükür ne güzel bi doğum olmuş gözün aydın önerin içind e sağol

Ne güzel bir doğum hikayesiDarısı bizlerin başına İnşAllah.Rabbim evladınla hayırlı güzel ömürler nasip etsin.❤

Hastanede yatsanız bile 1gün yatarsınız canım bizimde öyle olmuştu. Ben de çocuğu aç bıraktım da ondan mı diye çok üzülmüştüm. Ebe naparsan yap bazı bebekler sarılık olur dedi. Bunda daha temkinliyim bekliyorum sarılık olabilir diye. Tedavisi olan bişey neyse ki.
nisan gelen arkadaslar benden de bi sivi geldi sanki yumurtlama zamaninda gelene benzr bu nisan mi.acaba
Benden de 2 gündür çok yoğun aynı şekilde geliyor yumurtlamıyoruzdur herhalde dimi

Hay masallah.

maşallah cnm darısı başımıza

kızlar bu sabah kalktığımda iç çamaşırıma sümüksü beyaz bir akıntı gelmişti resmen koyuydu. akıntı olamaz
çünkü akıntım daha şeffaf. bence nişandı ama çoğu dr pembe kanlı olur diyor. Gece epey sancım oldu uykudan uyandırdı sonra tık yok.... Yarın kotrolum var ve 39. haftada oluyorum. Rabbim bir avazda hepimizi normal doğumla kurtarsın.
İlk doğumumda evet gelmişti pembemsi nişan ama o zaman dr açıklığı kontrol etmişti. Bazı kaynaklarda beyaz da olabileceği yazıyor... Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim...

Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah ne güzel ya kesi atmamışlar darısı bize inşallah

Hayırlısı inşallah sancın falan var mı hiç

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum

Çok teşekkürler daha kızım ememiyor şuanda tek sorunumuz sayılır tabi birde hemoroid var İnan’ın sancı sırasında hepinize dua ettim allah ım kolaylık versin hepinize...
bir arkadaş yazmış kanlı olmaya bilir nişan benimkide sarımsı koyu çok afedersiniz sümüksü birşeydi bu defa. Bir önceki kızımda kanlı gelmişti hayırlı geceler herkese

Şekerli su vermenin faydası olmaz zararı olur bir sağlıkçı olarak bilgi vermek istedim

TEKPRENSES ay maşallah, yırtıksız kesisiz oluyormuş yaniii. Şu an içimde ümit çiçekleri açtırdın İnşallah emme sorunu da hemen hallolur.

Kızlar ben bugün aşırı yorulduğumdan mı acaba ayakta durdukça ciddi kasıklarımda ağrı oluyor, ara ara oluyor hemen geçiyor. Uzanınca hiç yok. Doğurmuyorumdur bence. Di mi.

Beyaz yoğun akıntı bende bı haftadır var aynı mı bilmiyorum ama nişan değil sanırım

İyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
Perşembe gecesi 4'te suyum.geldi.
Kayinvalidemlerdeydik önce az az ılık bir şey hissettim sonra ayağa kalkınca bütün pijamam ıslandı parkeye bile döküldu.
Eşimi uyandırdim kayinvalidemle beraber üçümüz hastaneye geldik hastane çok yakındı zaten 4'u beş on gece geldik. Dogumhanede 1 cm aciklik var dediler odaya aldılar sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı on dakikada bir beş dakkada bir derken 3 cm oldu iki saatte. Sonra dogumhaneye aldılar sancılarım dayanılmaz hal aldı ablam geldi yanıma yalvardım sezeryan için ya da ağrı kesici iğne ve ya epidural olmak için ama en son 8 cm açıklıkta kendimi yerlere atıp bayiltin beni dedim ablamla ebe kadın bana ağrı kesici vurduklarınii soyleyip beni kandırdılar .
Bende son anlar diye kacamayacagimi anlayıp.hem boğazımi hem alttan kendimi paraladim derken sonn anlar doktorum indi dogumhanede beş dakikada kızım geldi. Gözünüzü korkutmak istemedim ama yaşadıklarım bunlar şimdi hastanedeyim ikimizde iyiyiz bu sabah çıkış yapacagiz inşallah (sabah 10:45'te doğdu kızım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…