Ya bu kalkanı kullanmak çok sinir bozucuBen de bu kalkandan aldim ama memeye gelecek kismi kalkanin kabuguna nasil takiyoruz acaba, böyle tam oturacaktır bisi gibi degil. Ustune memede nasil duracak ben de anlamadim, sutyenin icinde ancak durabilir
Sizinkide baya yüksekmiş kuzum ya fototerapide yatarkene çok tuhaf olmuştum gözlerini kapatıyolar 24 saat kapalı kalmıştı ağlamıştım gözlerini çok özledim diye 2 saatte bi emzirmek için çıkarıyosun o kadar özlüyodum ki inşallah bir an önce düşer canım bizimki geçen gene 12 ye çıkmış ertesi gün 8e düşmüştü umarım sizinkide öyle oluramin cnm cok sagol.
cnm 14tu. 18e cikti. yarin tekrar bakilacak. duruma gore fototerapi...
hahah masallah ruya gibi bi dogum hikayesiArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Amin cnm çok şükür ne güzel bi doğum olmuş gözün aydın önerin içind e sağolArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Ne güzel bir doğum hikayesiArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
hepiniz sag olun. tek caresi bol emzirme. bol emdigi halde bu durumda. kandaki biluribin degeri yukseldigi icin oluyor.
evde baska cocugunun da olmasi insani zorluyor. kv kendj capinda yasiyr. annem ben aglarken ciktj gitti kendj evine. oyle iste. zor zamanlar her zaman olabiliyor ne yazik ki... dilerim yarina inise gecer de yine hastane kalmak zorunda kalmayiz. hem maddi hem manevi cok yiprandik.
Benden de 2 gündür çok yoğun aynı şekilde geliyor yumurtlamıyoruzdur herhalde diminisan gelen arkadaslar benden de bi sivi geldi sanki yumurtlama zamaninda gelene benzr bu nisan mi.acaba
Hay masallah.Arkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Arkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Hayırlısı inşallah sancın falan var mı hiçkızlar bu sabah kalktığımda iç çamaşırıma sümüksü beyaz bir akıntı gelmişti resmen koyuydu. akıntı olamaz
çünkü akıntım daha şeffaf. bence nişandı ama çoğu dr pembe kanlı olur diyor. Gece epey sancım oldu uykudan uyandırdı sonra tık yok.... Yarın kotrolum var ve 39. haftada oluyorum. Rabbim bir avazda hepimizi normal doğumla kurtarsın.
İlk doğumumda evet gelmişti pembemsi nişan ama o zaman dr açıklığı kontrol etmişti. Bazı kaynaklarda beyaz da olabileceği yazıyor... Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim...
Şekerli su vermenin faydası olmaz zararı olur bir sağlıkçı olarak bilgi vermek istedimkizlar cogunuz sormus sut artirici sey diye inanin bulgur pilavi birebir sut yapiyor madem suyuda oyle. sarilik eger cok ilerlemisese maleseff onun yontemi fototerabi isik tedavisi . belki cogunuz yapmazsiniZ tuafda gelebilir sarilik icin sekerli su verebilirsiniz ama yapmak isterseniz bol bol dus alin masaj yapin gogsunuze.sutunuz gelzin bol olsun
Beyaz yoğun akıntı bende bı haftadır var aynı mı bilmiyorum ama nişan değil sanırımkızlar bu sabah kalktığımda iç çamaşırıma sümüksü beyaz bir akıntı gelmişti resmen koyuydu. akıntı olamaz
çünkü akıntım daha şeffaf. bence nişandı ama çoğu dr pembe kanlı olur diyor. Gece epey sancım oldu uykudan uyandırdı sonra tık yok.... Yarın kotrolum var ve 39. haftada oluyorum. Rabbim bir avazda hepimizi normal doğumla kurtarsın.
İlk doğumumda evet gelmişti pembemsi nişan ama o zaman dr açıklığı kontrol etmişti. Bazı kaynaklarda beyaz da olabileceği yazıyor... Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?