- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ne kadann daa kolay bi doğum olmuş darısı diğer bekleyenlere inşallah.. allah analı babalı büyütsün..sağlıkla büyüsün insallanArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Sen nerelerdesin bakım.. Bugün çok görünmedin..Sen yoksun sayfalar yavaş ilerliyor..iyimisin?
Uzak.kalmayi tercih ediyorum tatlim psikolojimSen nerelerdesin bakım.. Bugün çok görünmedin..Sen yoksun sayfalar yavaş ilerliyor..iyimisin?
Hayirli olsun gecmis olsun Allah Sifa versinİyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
Perşembe gecesi 4'te suyum.geldi.
Kayinvalidemlerdeydik önce az az ılık bir şey hissettim sonra ayağa kalkınca bütün pijamam ıslandı parkeye bile döküldu.
Eşimi uyandırdim kayinvalidemle beraber üçümüz hastaneye geldik hastane çok yakındı zaten 4'u beş on gece geldik. Dogumhanede 1 cm aciklik var dediler odaya aldılar sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı on dakikada bir beş dakkada bir derken 3 cm oldu iki saatte. Sonra dogumhaneye aldılar sancılarım dayanılmaz hal aldı ablam geldi yanıma yalvardım sezeryan için ya da ağrı kesici iğne ve ya epidural olmak için ama en son 8 cm açıklıkta kendimi yerlere atıp bayiltin beni dedim ablamla ebe kadın bana ağrı kesici vurduklarınii soyleyip beni kandırdılar .
Bende son anlar diye kacamayacagimi anlayıp.hem boğazımi hem alttan kendimi paraladim derken sonn anlar doktorum indi dogumhanede beş dakikada kızım geldi. Gözünüzü korkutmak istemedim ama yaşadıklarım bunlar şimdi hastanedeyim ikimizde iyiyiz bu sabah çıkış yapacagiz inşallah (sabah 10:45'te doğdu kızım)
ÖYle tabi ki sağlıkla gelsin inşallahBozma morelini cnm ya sağlıkla gelsinde nasl gelirse gelsin inşallah sancin gelir olmazsa sezeryan olursun nolckki
Haklısın canım insan kendisini şartlamaması gerekiyormuş o kadar yoga yürüyüş eğitimler hepsi boş sağlıkla gelsin rabbimin dediği oluyorCanını sıkma hiç.Elbette herkes bir çırpıda normal doğurmak ,doğum sonrası daha az zorlanmak ister canım ama hakkımızda hayırlısı.Benim de aynı senin gibi 1cm açılmam vardı pazrtesi,bugün sancı falan çıkmadı.Haftaya kdr gelmezse benimde suni denencek ,olmazsa sezeryan.İnşallah evlatlarımızı Sağ salim kucağımıza alalım da normal sezeryan hiç önemli değil benim için,tek dileğim sağlıkla kucağıma almak.❤
Maşallah Allah bağışlasın canım sağlıkla sıhhatle büyüt meleğini inşallahArkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Gözünüz aydın, mutlulukla büyüsün yavrunuz.. ♥Kizlar herkese iyi akşamlar sabah saat 10.05 te oglum dünyaya geldi. Sezaryen oldum ağrım biraz fazla toparlandigim zaman hikayemi paylasicam.
Tek tek alintilayamadim herkese çok teşekkür ederim ♥
Gözünüz aydın, mutlulukla büyüsün ♥Kızlar çok şükür sabah 10.40 civarı bebeğimiz doğdu sezeryanla kucağımıza aldık Rabbime şükürler olsun herşey yolunda Ağrılarım var henüz kalkamadım ama bebiş iyi hikayemizi yazarım inşallah bekleyen herkes sağlıkla alsın bebişlerini kucaklarına inşallah ♥
Bide böyle meyve suları yaptım ben konsantre sulandırarak kullanıldığı için bı litreye yakın oluyo doğal hem doğumdan sonra içerim ek gıdaya geçince oglumada veririm diye inşallah. Denemek isteyen olursa diye paylaştım güzel oldu bu şeftali biraz da kayısı yapicamEki Görüntüle 2297409
42'ye kadar bekliyorlar mı?Bugün aynı şeyi bende söyledim kendi sancın olmadan sancı verirsem sana ilerleme olmazsa sezeryana almam lazım dedi gelecek olan sancını da engellemeye gerek yok bu haftanın sonunda en son suni sancı deneriz gelmezse zaten sezeryan 42. Haftayı beklemem dedi
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün ♥Arkadaşlar 20 sayfa birikmiş okuyamadım ben saat 18 de acile geldim kanla bir miktar bebeğin suyu gelmiş yatış yaptılar sancım yoktu 8 40 a kadar bekleyip suni sancı taktılar hızlansın diye 9.5 geçe kızımı kucağıma aldım çok şükür yırtıksız kesisiz ve hiç bağırmadan Rabbim size çok çok daha güzel bir Doğum nasip etsin şuanda biraz bel ağrım ve üşümem dışında sorunum yok yanınıza muhakkak kalın çorap ve hırka alın hala çok üşüyorum cevap veremezsem kusura bakmayın darısı bekleyen herkese
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün yavrunuz.. ♥İyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
Kayinvalidemlerdeydik önce az az ılık bir şey hissettim sonra ayağa kalkınca bütün pijamam ıslandı parkeye bile döküldu.
Eşimi uyandırdim kayinvalidemle beraber üçümüz hastaneye geldik hastane çok yakındı zaten 4'u beş on gece geldik. Dogumhanede 1 cm aciklik var dediler odaya aldılar sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı on dakikada bir beş dakkada bir derken 3 cm oldu iki saatte. Sonra dogumhaneye aldılar sancılarım dayanılmaz hal aldı ablam geldi yanıma yalvardım sezeryan için ya da ağrı kesici iğne ve ya epidural olmak için ama en son 8 cm açıklıkta kendimi yerlere atıp bayiltin beni dedim ablamla ebe kadın bana ağrı kesici vurduklarınii soyleyip beni kandırdılar .
Bende son anlar diye kacamayacagimi anlayıp.hem boğazımi hem alttan kendimi paraladim derken sonn anlar doktorum indi dogumhanede beş dakikada kızım geldi. Gözünüzü korkutmak istemedim ama yaşadıklarım bunlar şimdi hastanedeyim ikimizde iyiyiz bu sabah çıkış yapacagiz inşallah (sabah 10:45'te doğdu kızım)
Bana da 40. haftadan sonra suni sancı ile doğumu başlatırız demişti doktor. 41. hafta içerisinde demişti..onigirichan evet bekleyen doktorlar varmış benim doktor beklemem dedi net bi şekilde çok riskli ya iyi cesaret bekleyenler
Gözünüz aydın canım.. allah sağlıklı bi şekilde analı babalı büyümesini nasip etsin insallahGuzel anneler ve güzel anne adayları.
Ben 8.8.2019da kontrol icin doktrmda 4boyutlu ultrsnda suyumun tamamn bttgni öğrendim. Aynı gün 14.30da sezeryana alındım evden çantamı almaya bile musade etmedi doktrm sorumlulk sana ait olur dedi yolda ankaradaki doğum fotogrgcisi hemşiremi ve annemi aradım. Uçak bileti baktık bulamadık Annem de zor geldi derken tam bir macera oldu
O kadar sok olmama rağmen yine de sezeryana aşırı rahat gittim cocugmn sesi ile aa gercktn karnimda bir bebek varmış dedim görünce pamuk gibi siyah düz saçlı ( ilerde bonus olur umarım asiri amin) aşırı minik süratli çok kibar bir kedi yavrusu cıktı ben aslan bekliyordumbeldn aşağı uyustrdlr.
2660 gr 47cmdi. Ağrım yataktn kalkrn oluyot sadece şükürler olsun. 3 gün kalmak istedim hastanede burda hemşireler seferber çünkü.
Ve bugün aklımdaki aşırı doğalcı anne imajını annem ve eşimle gece yarısi psikoloji sohbetleri yaparken attım umarım devamı süratle gelir
Sütüm geldi hemen böyle sivi gibi sonrada klstrm geldi.
aynen bende oyoeyim canim yatinca bi yarim saat bi saat uyuyorum sonra uyaninca lavaboya fkn bi daha uyku yok1de yatıp 3te uyanmak ve hala uyuyamamakson bı haftadır durum bu bı rahatsızlığımda Yok neden böyle oluyor anlamıyorum
Gözün aydın canım. Allah sağlık versin ikinize de. Analı babalı büyüsün inşallah. İyi olmanıza sevindim. Merak ediyordum seni :)Guzel anneler ve güzel anne adayları.
Ben 8.8.2019da kontrol icin doktrmda 4boyutlu ultrsnda suyumun tamamn bttgni öğrendim. Aynı gün 14.30da sezeryana alındım evden çantamı almaya bile musade etmedi doktrm sorumlulk sana ait olur dedi yolda ankaradaki doğum fotogrgcisi hemşiremi ve annemi aradım. Uçak bileti baktık bulamadık Annem de zor geldi derken tam bir macera oldu
O kadar sok olmama rağmen yine de sezeryana aşırı rahat gittim cocugmn sesi ile aa gercktn karnimda bir bebek varmış dedim görünce pamuk gibi siyah düz saçlı ( ilerde bonus olur umarım asiri amin) aşırı minik süratli çok kibar bir kedi yavrusu cıktı ben aslan bekliyordumbeldn aşağı uyustrdlr.
2660 gr 47cmdi. Ağrım yataktn kalkrn oluyot sadece şükürler olsun. 3 gün kalmak istedim hastanede burda hemşireler seferber çünkü.
Ve bugün aklımdaki aşırı doğalcı anne imajını annem ve eşimle gece yarısi psikoloji sohbetleri yaparken attım umarım devamı süratle gelir
Sütüm geldi hemen böyle sivi gibi sonrada klstrm geldi.
Aynı durum bende 1 aydır var canım. Uyuyamıyorum. Emzirme sürecine hazırlık diyorlarda bu kadar hazırlık yeter bence. İki üç gün bari uyuyayım :)1de yatıp 3te uyanmak ve hala uyuyamamakson bı haftadır durum bu bı rahatsızlığımda Yok neden böyle oluyor anlamıyorum
Gozunuz aydin saglik sihhat guzellikle buyutun insallah bebeginizi canimİyi geceler kızlar şuan size hastanede bebeğimin başından yazıyorum.
etkileniyosan hic girme moralini bozma kuzumUzak.kalmayi tercih ediyorum tatlim psikolojim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?