canim allah senide kurtarsin insllah bebegininn kokusunu guzel guzel cekmen dilegiyleYatışım yapıldı kızlar bana da dua edin nolur
Valla bende beklemedeyim son 2 hafta en fazka diyollaaaa bakalımHerkesler dogurdu yaaaaadogurmayanlar parmak kaldirsin. Sanirim en son ben kalcam
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolaycacık bir doğum olur dualarimiz seninleKızlar beni doğum için yatıyorlar önce alttan fitil ile açılma için deneyecekler. Açılma falan olmazsa sezeryana alacaklar. Ama ne zaman bebek gelir belli değil. Açılmam yok. Tansiyonum aniden yükselmesin diye doğumu başlatıyorlar. Banada dua edin lütfen. Bebeğim sağlıkla gelsin. Kolay doğum olsun.
Valla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıyeSiz de bazen sey gibi hissetmiyor musunuz? Kimler kimler doguruyorda ben yine doguramadim
Kimler kimler yuva kuruyor ben yine
Bir an önce bu günlere geçebilmek dileğiyle
Amin.. Darısı bize..Günaydın herkese.
Ben de dün sabah normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Evrene gönderdiğim mesajlar cuma gece yarısı nişan gelmesi olarak bana cevap verdi, biraz suni sancı desteğiyle 7 saat sonra kucağımdaydı
Darısı tüm hamilelerin başına ❣
Güzel haberlerinizi bekliyoruz..Yatışım yapıldı kızlar bana da dua edin nolur
Ben çok şişmedim ama ayak parmaklarım ve el parmaklarım Prenses Fiona gibi..Dun 14 e 9 cikti doktor kontrolunde 3 gunluk takip verdi ve idrar tahlili istedi idrar temiz cikti tansiyonumda iyi su an ama ellerim ayaklarim toftik tofrik kofte parmakli oldum
Siz de bazen sey gibi hissetmiyor musunuz? Kimler kimler doguruyorda ben yine doguramadim
Kimler kimler yuva kuruyor ben yine
Mutlulukla büyüsün bebeğiniz.. Geçmiş olsun..Eveeet ben geldim. Benim miniğin dünyaya bizim de iki çocuklu hayata alışma çabaları derken anca yazmaya vakit bulabildim. Benim ilk doğumum bazı sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmuştu. 37 haftalık rutin kontrole gittiğimde 2 cm açıklık ve doğum başlamıştı. Ameliyata alınana kadar 7-8 cm açıklık olmuştu. Kötü bi sezeryan tecrübesi oldu hem o an hem sonrası..Ne anlatmak isterim ne de kimseyi etkilemek..Neyse 5 sene sonra ikinci bebeğe karar verdik ve yine tatlı bir maceraya başladıkhamileligim ilkine göre çoook rahat geçti (ilkinde riskli gebeydim) çok hareketli ve çok pozitif bir süreçti. Bunların doğumu etkilediğine inaniyorum. 37 haftadan sonra her yataktan kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissettim 38 de tam da hissettiğim gibi ayağa kalktim bacaklarımdan sıcak bişey aktı (düşüne düşüne çağırdım heralde ) idrar mı bebeğin suyu mu emin olamamakla beraber su olduğunu düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedim saat 06.30 falandı. Eşimi uyandırdım sakince ama o bi telaş yaptı daha çikolata siparisi verecektim ben bugün napcaz diye ben de bi yandan ortalığı topluyorum bi yandan doktoru arıyorum derken bu arada biseyler daha aktı bacaklarımdan tamam artık dedik gidiyoruz. Kızımızı öptük uyandırmadık cantamızı alıp hastaneye geçtik. Açıklığa baktılar 1 cm sancı yok denecek kadar azdı doktorum ne zaman kesiyoruz seni dedi ben normal doğum istediğim için bana hep bu şakayı yapıyordu. Neyse risklerinden falan bahsetti bir kez daha en fazla 24 saat beklerim ondan sonra mecbur sezeryan dedi. Tamam dedik. 2 saat sonra nst sonucuna göre yatışa karar veririz dedi. Nst de yarım saatte 2 sancı çıktı beğenmedi istersen yatış vereyim istersen eve geç rahat edersin dedi. Karar verin diye bize bıraktı. Eşimle napsak diye konuşurken elinde bi hapla geldi tekrar yanımıza al bunu iç dedi. Hiç sorgulamadan attım ağzıma. İlaçtan yarım saat sonra 2 dk da bir 1 dk süren sancılar başladı. Karından toplanıp vajina kemiklerine baskı yapiyordu. Açılma hızlı ilerledi 2 saatte 6 cm oldu sonra doktoruma kurtarın beni dedim. Burda kastettiğim sezeryandı anladi o da çok az kaldı az daha dayan dedi. Bugüne kadar hep sezeryan yapicam seni diyen doktorumun beni bu sekilde yönlendirmesi guc verdi bana epidural takicam ama agriyi tamamen kesmiycem dedi öyle de yaptılar. Sancı geldikçe eşime sarıldım azcık ısırdım tırmaladim hep senin yüzünden diye carladım. Hiç sesini çıkarmadı seni rahatlatacak herseyi yap bana dedi sevgilim ❤ saat 4 gibi ebeye dayanamıyorum artık dedim gel bi bakalım dedi baktı tam açıklık hemen dogumhaneye geçtik eşim de geldi orda olması bana müthiş bi güç verdi. 4-5 ıkınmada kucagimdaydı bebeğim. Hemen çıkarıp karnıma koydular. Allahim sıcacık yumuşacık o kadar tatlı ki ağlamaya başladım başardık oğlum dedim. Sonra bebeğin eşini çıkardı doktor. Oğlum temizlenirken benim dikişlerim atıldı ve oğlum kucağımda eşim yanimda çıktık dogumhaneden. Benim hikayem böyle inşallah bekleyen arkadaşlarım benimkinden daha kolay bi doğum gecirirsiniz ❤❤❤ O gün bana yazdığınız yorumlar güç oldu bana hepinize tekrar teşekkür ederim
Hahhhaa ben de öyleyim yaValla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıye
Aman Allahım inşallahMisal ben 42 de suni ile zorla doğurttuk benim kızı inşallah bu da kalmaz o kadar
amin canim...Hadi inşallah bu mübarek günün hürmetine inşallah.. Güzel sonuç alırsınız herşey yolundadır
Senin adina çok sevindim❤ eşimin doğumun her anında yanımda olmasını istiyirum ama hastane kabul etmiyor. Kesinlikle sancı odasına da doğuma da erkek girmesi yasak diyorlar. Tek başıma o anı hayal edince bile korkuyorum. Bu saatten sonra hastane değiştirsem mi diye düşünüyorum. Sonra pişman olur muyum diyorum. Bu stres beni yedi resmen kararsızlıkEveeet ben geldim. Benim miniğin dünyaya bizim de iki çocuklu hayata alışma çabaları derken anca yazmaya vakit bulabildim. Benim ilk doğumum bazı sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmuştu. 37 haftalık rutin kontrole gittiğimde 2 cm açıklık ve doğum başlamıştı. Ameliyata alınana kadar 7-8 cm açıklık olmuştu. Kötü bi sezeryan tecrübesi oldu hem o an hem sonrası..Ne anlatmak isterim ne de kimseyi etkilemek..Neyse 5 sene sonra ikinci bebeğe karar verdik ve yine tatlı bir maceraya başladıkhamileligim ilkine göre çoook rahat geçti (ilkinde riskli gebeydim) çok hareketli ve çok pozitif bir süreçti. Bunların doğumu etkilediğine inaniyorum. 37 haftadan sonra her yataktan kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissettim 38 de tam da hissettiğim gibi ayağa kalktim bacaklarımdan sıcak bişey aktı (düşüne düşüne çağırdım heralde ) idrar mı bebeğin suyu mu emin olamamakla beraber su olduğunu düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedim saat 06.30 falandı. Eşimi uyandırdım sakince ama o bi telaş yaptı daha çikolata siparisi verecektim ben bugün napcaz diye ben de bi yandan ortalığı topluyorum bi yandan doktoru arıyorum derken bu arada biseyler daha aktı bacaklarımdan tamam artık dedik gidiyoruz. Kızımızı öptük uyandırmadık cantamızı alıp hastaneye geçtik. Açıklığa baktılar 1 cm sancı yok denecek kadar azdı doktorum ne zaman kesiyoruz seni dedi ben normal doğum istediğim için bana hep bu şakayı yapıyordu. Neyse risklerinden falan bahsetti bir kez daha en fazla 24 saat beklerim ondan sonra mecbur sezeryan dedi. Tamam dedik. 2 saat sonra nst sonucuna göre yatışa karar veririz dedi. Nst de yarım saatte 2 sancı çıktı beğenmedi istersen yatış vereyim istersen eve geç rahat edersin dedi. Karar verin diye bize bıraktı. Eşimle napsak diye konuşurken elinde bi hapla geldi tekrar yanımıza al bunu iç dedi. Hiç sorgulamadan attım ağzıma. İlaçtan yarım saat sonra 2 dk da bir 1 dk süren sancılar başladı. Karından toplanıp vajina kemiklerine baskı yapiyordu. Açılma hızlı ilerledi 2 saatte 6 cm oldu sonra doktoruma kurtarın beni dedim. Burda kastettiğim sezeryandı anladi o da çok az kaldı az daha dayan dedi. Bugüne kadar hep sezeryan yapicam seni diyen doktorumun beni bu sekilde yönlendirmesi guc verdi bana epidural takicam ama agriyi tamamen kesmiycem dedi öyle de yaptılar. Sancı geldikçe eşime sarıldım azcık ısırdım tırmaladim hep senin yüzünden diye carladım. Hiç sesini çıkarmadı seni rahatlatacak herseyi yap bana dedi sevgilim ❤ saat 4 gibi ebeye dayanamıyorum artık dedim gel bi bakalım dedi baktı tam açıklık hemen dogumhaneye geçtik eşim de geldi orda olması bana müthiş bi güç verdi. 4-5 ıkınmada kucagimdaydı bebeğim. Hemen çıkarıp karnıma koydular. Allahim sıcacık yumuşacık o kadar tatlı ki ağlamaya başladım başardık oğlum dedim. Sonra bebeğin eşini çıkardı doktor. Oğlum temizlenirken benim dikişlerim atıldı ve oğlum kucağımda eşim yanimda çıktık dogumhaneden. Benim hikayem böyle inşallah bekleyen arkadaşlarım benimkinden daha kolay bi doğum gecirirsiniz ❤❤❤ O gün bana yazdığınız yorumlar güç oldu bana hepinize tekrar teşekkür ederim
Herkesler dogurdu yaaaaadogurmayanlar parmak kaldirsin. Sanirim en son ben kalcam
Valla bende de o kadarBenimki sanki hiç çıkmayacak gibi yaaa
Stres yapma tatlım güzel ve kolay olacağını düşün ki öyle olsun. Benim doğum yaptığım hastanedeki ebeler o kadar tatliydi ki onlar da cok yardimci oluyor rahatlatıyor inşallah sana da öyle birileri denk gelir. Devlette mi özelde mi doğum yapacaksın?Senin adina çok sevindim❤ eşimin doğumun her anında yanımda olmasını istiyirum ama hastane kabul etmiyor. Kesinlikle sancı odasına da doğuma da erkek girmesi yasak diyorlar. Tek başıma o anı hayal edince bile korkuyorum. Bu saatten sonra hastane değiştirsem mi diye düşünüyorum. Sonra pişman olur muyum diyorum. Bu stres beni yedi resmen kararsızlık
Şurada yarina borek vs hazirligi yapmam gerekirken mutfak dolaplarina girmisim ve sen beni aglatiyorsun annecikEveeet ben geldim. Benim miniğin dünyaya bizim de iki çocuklu hayata alışma çabaları derken anca yazmaya vakit bulabildim. Benim ilk doğumum bazı sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmuştu. 37 haftalık rutin kontrole gittiğimde 2 cm açıklık ve doğum başlamıştı. Ameliyata alınana kadar 7-8 cm açıklık olmuştu. Kötü bi sezeryan tecrübesi oldu hem o an hem sonrası..Ne anlatmak isterim ne de kimseyi etkilemek..Neyse 5 sene sonra ikinci bebeğe karar verdik ve yine tatlı bir maceraya başladıkhamileligim ilkine göre çoook rahat geçti (ilkinde riskli gebeydim) çok hareketli ve çok pozitif bir süreçti. Bunların doğumu etkilediğine inaniyorum. 37 haftadan sonra her yataktan kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissettim 38 de tam da hissettiğim gibi ayağa kalktim bacaklarımdan sıcak bişey aktı (düşüne düşüne çağırdım heralde ) idrar mı bebeğin suyu mu emin olamamakla beraber su olduğunu düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedim saat 06.30 falandı. Eşimi uyandırdım sakince ama o bi telaş yaptı daha çikolata siparisi verecektim ben bugün napcaz diye ben de bi yandan ortalığı topluyorum bi yandan doktoru arıyorum derken bu arada biseyler daha aktı bacaklarımdan tamam artık dedik gidiyoruz. Kızımızı öptük uyandırmadık cantamızı alıp hastaneye geçtik. Açıklığa baktılar 1 cm sancı yok denecek kadar azdı doktorum ne zaman kesiyoruz seni dedi ben normal doğum istediğim için bana hep bu şakayı yapıyordu. Neyse risklerinden falan bahsetti bir kez daha en fazla 24 saat beklerim ondan sonra mecbur sezeryan dedi. Tamam dedik. 2 saat sonra nst sonucuna göre yatışa karar veririz dedi. Nst de yarım saatte 2 sancı çıktı beğenmedi istersen yatış vereyim istersen eve geç rahat edersin dedi. Karar verin diye bize bıraktı. Eşimle napsak diye konuşurken elinde bi hapla geldi tekrar yanımıza al bunu iç dedi. Hiç sorgulamadan attım ağzıma. İlaçtan yarım saat sonra 2 dk da bir 1 dk süren sancılar başladı. Karından toplanıp vajina kemiklerine baskı yapiyordu. Açılma hızlı ilerledi 2 saatte 6 cm oldu sonra doktoruma kurtarın beni dedim. Burda kastettiğim sezeryandı anladi o da çok az kaldı az daha dayan dedi. Bugüne kadar hep sezeryan yapicam seni diyen doktorumun beni bu sekilde yönlendirmesi guc verdi bana epidural takicam ama agriyi tamamen kesmiycem dedi öyle de yaptılar. Sancı geldikçe eşime sarıldım azcık ısırdım tırmaladim hep senin yüzünden diye carladım. Hiç sesini çıkarmadı seni rahatlatacak herseyi yap bana dedi sevgilim ❤ saat 4 gibi ebeye dayanamıyorum artık dedim gel bi bakalım dedi baktı tam açıklık hemen dogumhaneye geçtik eşim de geldi orda olması bana müthiş bi güç verdi. 4-5 ıkınmada kucagimdaydı bebeğim. Hemen çıkarıp karnıma koydular. Allahim sıcacık yumuşacık o kadar tatlı ki ağlamaya başladım başardık oğlum dedim. Sonra bebeğin eşini çıkardı doktor. Oğlum temizlenirken benim dikişlerim atıldı ve oğlum kucağımda eşim yanimda çıktık dogumhaneden. Benim hikayem böyle inşallah bekleyen arkadaşlarım benimkinden daha kolay bi doğum gecirirsiniz ❤❤❤ O gün bana yazdığınız yorumlar güç oldu bana hepinize tekrar teşekkür ederim
Deme şunu işte, inek kısmı beni hala düşündürüyorValla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıye
Allah seni ne yapmasin, gözümde yaşla kahkaha attımGrubu okudukça ben.
memeyi mi tutamiyor canim
Memeyi zorla tutturuyorum uyumak istiyor sürekli yoksa meme ucum büyük bile sayılır ama bebeğin emesi yok resmen sadece uyumak istiyor mama takviyesini alacakmı deneyeceğiz birazdanBenimkide emmiyodu gogus ucu cikarici mi ne oyle bisey alinmis koydum simdi emiyo ... Aklinda bulunsun
Dus alsana ılık sonra.uzan 10 dk da gelince doktora git.kuzumMysonismysun valla çamur gibi şimdide hafif adet sancısı gibi ter döküyorum sadece duzenli gelen kasilma vs yok, dayanabildigim kadar dayancam bakalim evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?