2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkesler dogurdu yaaaaa dogurmayanlar parmak kaldirsin. Sanirim en son ben kalcam
Valla bende beklemedeyim son 2 hafta en fazka diyollaaaa bakalım

Bu arada dün gece "Doğum yalanları okudukça özeniyorum" yazmışım ama yanlış olmuş "Doğum yapanları" yazıcaktım telefonototmatik çevirmiş

Eveeet ben geldim. Benim miniğin dünyaya bizim de iki çocuklu hayata alışma çabaları derken anca yazmaya vakit bulabildim. Benim ilk doğumum bazı sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmuştu. 37 haftalık rutin kontrole gittiğimde 2 cm açıklık ve doğum başlamıştı. Ameliyata alınana kadar 7-8 cm açıklık olmuştu. Kötü bi sezeryan tecrübesi oldu hem o an hem sonrası..Ne anlatmak isterim ne de kimseyi etkilemek..Neyse 5 sene sonra ikinci bebeğe karar verdik ve yine tatlı bir maceraya başladık hamileligim ilkine göre çoook rahat geçti (ilkinde riskli gebeydim) çok hareketli ve çok pozitif bir süreçti. Bunların doğumu etkilediğine inaniyorum. 37 haftadan sonra her yataktan kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissettim 38 de tam da hissettiğim gibi ayağa kalktim bacaklarımdan sıcak bişey aktı (düşüne düşüne çağırdım heralde ) idrar mı bebeğin suyu mu emin olamamakla beraber su olduğunu düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedim saat 06.30 falandı. Eşimi uyandırdım sakince ama o bi telaş yaptı daha çikolata siparisi verecektim ben bugün napcaz diye ben de bi yandan ortalığı topluyorum bi yandan doktoru arıyorum derken bu arada biseyler daha aktı bacaklarımdan tamam artık dedik gidiyoruz. Kızımızı öptük uyandırmadık cantamızı alıp hastaneye geçtik. Açıklığa baktılar 1 cm sancı yok denecek kadar azdı doktorum ne zaman kesiyoruz seni dedi ben normal doğum istediğim için bana hep bu şakayı yapıyordu. Neyse risklerinden falan bahsetti bir kez daha en fazla 24 saat beklerim ondan sonra mecbur sezeryan dedi. Tamam dedik. 2 saat sonra nst sonucuna göre yatışa karar veririz dedi. Nst de yarım saatte 2 sancı çıktı beğenmedi istersen yatış vereyim istersen eve geç rahat edersin dedi. Karar verin diye bize bıraktı. Eşimle napsak diye konuşurken elinde bi hapla geldi tekrar yanımıza al bunu iç dedi. Hiç sorgulamadan attım ağzıma. İlaçtan yarım saat sonra 2 dk da bir 1 dk süren sancılar başladı. Karından toplanıp vajina kemiklerine baskı yapiyordu. Açılma hızlı ilerledi 2 saatte 6 cm oldu sonra doktoruma kurtarın beni dedim. Burda kastettiğim sezeryandı anladi o da çok az kaldı az daha dayan dedi. Bugüne kadar hep sezeryan yapicam seni diyen doktorumun beni bu sekilde yönlendirmesi guc verdi bana epidural takicam ama agriyi tamamen kesmiycem dedi öyle de yaptılar. Sancı geldikçe eşime sarıldım azcık ısırdım tırmaladim hep senin yüzünden diye carladım. Hiç sesini çıkarmadı seni rahatlatacak herseyi yap bana dedi sevgilim ❤ saat 4 gibi ebeye dayanamıyorum artık dedim gel bi bakalım dedi baktı tam açıklık hemen dogumhaneye geçtik eşim de geldi orda olması bana müthiş bi güç verdi. 4-5 ıkınmada kucagimdaydı bebeğim. Hemen çıkarıp karnıma koydular. Allahim sıcacık yumuşacık o kadar tatlı ki ağlamaya başladım başardık oğlum dedim. Sonra bebeğin eşini çıkardı doktor. Oğlum temizlenirken benim dikişlerim atıldı ve oğlum kucağımda eşim yanimda çıktık dogumhaneden. Benim hikayem böyle inşallah bekleyen arkadaşlarım benimkinden daha kolay bi doğum gecirirsiniz ❤❤❤ O gün bana yazdığınız yorumlar güç oldu bana hepinize tekrar teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolaycacık bir doğum olur dualarimiz seninle

Siz de bazen sey gibi hissetmiyor musunuz? Kimler kimler doguruyorda ben yine doguramadim

Kimler kimler yuva kuruyor ben yine
Valla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıye

Bir an önce bu günlere geçebilmek dileğiyle

Amin.. Darısı bize..
Yatışım yapıldı kızlar bana da dua edin nolur
Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Dun 14 e 9 cikti doktor kontrolunde 3 gunluk takip verdi ve idrar tahlili istedi idrar temiz cikti tansiyonumda iyi su an ama ellerim ayaklarim toftik tofrik kofte parmakli oldum
Ben çok şişmedim ama ayak parmaklarım ve el parmaklarım Prenses Fiona gibi..
Siz de bazen sey gibi hissetmiyor musunuz? Kimler kimler doguruyorda ben yine doguramadim

Kimler kimler yuva kuruyor ben yine

Hiç atraksiyon yok bizde.. Yatış moduna aldı bebe kendini..

Mutlulukla büyüsün bebeğiniz.. Geçmiş olsun..

Senin adina çok sevindim❤ eşimin doğumun her anında yanımda olmasını istiyirum ama hastane kabul etmiyor. Kesinlikle sancı odasına da doğuma da erkek girmesi yasak diyorlar. Tek başıma o anı hayal edince bile korkuyorum. Bu saatten sonra hastane değiştirsem mi diye düşünüyorum. Sonra pişman olur muyum diyorum. Bu stres beni yedi resmen kararsızlık

Stres yapma tatlım güzel ve kolay olacağını düşün ki öyle olsun. Benim doğum yaptığım hastanedeki ebeler o kadar tatliydi ki onlar da cok yardimci oluyor rahatlatıyor inşallah sana da öyle birileri denk gelir. Devlette mi özelde mi doğum yapacaksın?

Şurada yarina borek vs hazirligi yapmam gerekirken mutfak dolaplarina girmisim ve sen beni aglatiyorsun annecik
Umarim sevgili sevgilim sancı sırasında ona edecegim kufurlere ragmen beni sevmeye devam eder bir kadin bir erkek dogum sahnesi bekliyorum kendimden
Valla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıye
Deme şunu işte, inek kısmı beni hala düşündürüyor alışamadım emzirme fikrine
Grubu okudukça ben.
Allah seni ne yapmasin, gözümde yaşla kahkaha attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…