Kızlar beni doğum için yatıyorlar önce alttan fitil ile açılma için deneyecekler. Açılma falan olmazsa sezeryana alacaklar. Ama ne zaman bebek gelir belli değil. Açılmam yok. Tansiyonum aniden yükselmesin diye doğumu başlatıyorlar. Banada dua edin lütfen. Bebeğim sağlıkla gelsin. Kolay doğum olsun.
Memeyi zorla tutturuyorum uyumak istiyor sürekli yoksa meme ucum büyük bile sayılır ama bebeğin emesi yok resmen sadece uyumak istiyor mama takviyesini alacakmı deneyeceğiz birazdan
Mysonismysun
valla çamur gibi şimdide hafif adet sancısı gibi ter döküyorum sadece duzenli gelen kasilma vs yok, dayanabildigim kadar dayancam bakalim evde..
Yok daha 24 saati dolmadıya normal diyorlar bekleyecekmişiz daha yeni yeni zorla emmeye çalışıyor midesi bulanıyor çok zorlarsam sabırla denemeye devam
Yok daha 24 saati dolmadıya normal diyorlar bekleyecekmişiz daha yeni yeni zorla emmeye çalışıyor midesi bulanıyor çok zorlarsam sabırla denemeye devam
Mysonismysun
saol canim şükür her şeyim hazır, duşa girip çıktım. Dedigim gibi adet öncesi insan pis pis terler hafif bel ağrısı olur ya aynı öyleyim. Var ya sabah millete espri yapıyordum arif ve arifeler kim olacak diye , şimdi aynı konuma ben geçiyorum
Mysonismysun
saol canim şükür her şeyim hazır, duşa girip çıktım. Dedigim gibi adet öncesi insan pis pis terler hafif bel ağrısı olur ya aynı öyleyim. Var ya sabah millete espri yapıyordum arif ve arifeler kim olacak diye , şimdi aynı konuma ben geçiyorum
Kızlar kendi sancım başlasın diye evde yapmadığım kalmadı herhalde göbek atıyorum çömelip kalkarak dans ediyorum resmen. Eşim karşımda gülüyor beni ne hallere düşürdü bu cadı ya hurma ,elma , yürüyüş hepsi var başka yaratıcı önerileriniz varmı yapayım