2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Siddete cok takilmayin canim. Onemli olan duzenli olmasi.

haftada 2 kez başla dedi doktorum. zeytinyağ ile. inşallah kolay ve güzel doğumlarımız olur. duskapani doğurmuş merak ediyorum ne yaptı nasıl oldu acaba o da perine masajı yapıyordu
ben 38. haftada başladım sanırım o yüzden hergün dedi :) amiin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlarımız. Ne mutlu duskapani na inşallah güzel geçmiştir doğumu
Kızlar 2 kere yaptım perine masajı doktor da çok rahat kesisiz doğum yapacaksın dedi sancı sırasında ama malesef kızım son anda kolunu da kanala sokunca kesi oldu kolunun olduğu tarafta. Hayırlısı bakalım sağlıkla geldiya miniğim. Dikişlerim de baya iyileşti 9 günlük olduk bugün. 5 gün yoğun bakımda kaldı kanalda sıkıştığı için strese girmişti. Şimdi çok iyi çok şükür

duskapani yaaaa doğum mu yaptın Allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün❤ toparlanınca detayları bekliyorum. ayyy çok sevindim. içim kıpır kıpır oldu
Ay canım yeni gördüm ancak kendime geldim ben de teşekkür ederim amin Çok ayrıntı verilesi bir doğum olmadı malesef canım ama en önemlisi kızıma kavuşmam tabiki

Ay canım yeni gördüm ancak kendime geldim ben de teşekkür ederim amin Çok ayrıntı verilesi bir doğum olmadı malesef canım ama en önemlisi kızıma kavuşmam tabiki
sağlıkla kavustun ya kızına gerisi teferruat. şanssızlık olmuş. boşver bak toparlandın bile sen iyi kızın iyi bidaha da yanından ayrılmasın minnoş

banada anlatr misunz nasil oluyor perine massaji

banada anlatr misunz nasil oluyor perine massaji
öncesinden başlamanız gerekiyor. internetten araştırabilirsiniz. ama cidden okunduğu kadar kolay değilmiş hala tam yapabildiğime emin değilim. yapıyoz bişiler faydası olur umarım

öncesinden başlamanız gerekiyor. internetten araştırabilirsiniz. ama cidden okunduğu kadar kolay değilmiş hala tam yapabildiğime emin değilim. yapıyoz bişiler faydası olur umarım
gecti diyon yani zaten bende sans yok ama bu yontemi dogum esnasinda bir tane doktor yapmisti balonla:) cok rahat bir dogum yapmistim

Geçmiş olsun , gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün bebişinizi

Çok şükür canım, benimkide yüzü yukarda geliyordu son anda doktor iki eliyle çevirdi içeride oyüzden kesti sağ tarafı. Dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor? Birde bebişi nasıl giydiriyorsun uzun kollu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…