2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sağlıkla kavustun ya kızına gerisi teferruat. şanssızlık olmuş. boşver bak toparlandın bile sen iyi kızın iyi bidaha da yanından ayrılmasın minnoş❤
Amiin canım inşallah sen de sağlıkla kolayca kucağına al inşallah

Aynen benim de doktor öyle bir müdahalede bulundu canım. Sen ne zaman doğum yaptın buraya girmeyince görmedim ben. İlk 4 gün çok ağrıdı benim 4.gün çok aşırı ağrıyınca acilden göründüm batikon döktü doktor kontrol etti normal dedi. O batikon dan sonra bi rahatlama geldi canım. Bir de ben yoğunbakımda emzirmek için duruyordumya çok oturmaktan da ağrım artmıştı. 5.gün eve çıkınca rahatlamaya başladım. Şu an baya rahatım 9.günde. Bebeişi de uzun kollu giydiriyorum elleri üşüyor. Benim bulunduğum şehir serin o yzden kısa kolluyla durması imkansız.

Geceleri klima ile uyuyordum 26 derecede uzun citcitli badi üzerine uzun kollu ve pijama çorap giydiriyorum. Gündüz çorap giydirmiyorum ve sadece kısa kollu citcitli ile bırakıyorum. Dün geceden itibaren de klimayi bıraktık sadece citcitli badi ve üzerine ince bir ortu atıyorum. Tabi gunduzleri 42 derece olanve geceleri esmeyen bir şehirden bahsediyorum

Kızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Geçmiş olsun, haber verin lütfen..

Ya kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
Ben de merak ediyorum aslında. Sanki sütünün tamamını bebek içemezse sağılıyor ki ağrı sızı yapılmasın. Ama sütün tamamını bebek içiyorsa süt sağmaya gerek var mı? Kafamda deli sorular..

Teşekkürler, beni tatmin etti bu cevap, illa sağacağız anlaşıldı
atraksiyonlu bi aksam/gece olacak gibi sancilar dogumlar

ya iki saattir sancilarim var yine, bi daha sert bi daha hafif, ama araliklari niye duzene girmiyo. niye dayanilmaz bi hal almiyo benimle her aksam egleniyo bu sancilar gercekten.

Ben de hiç kıpırdanma yok.. Sancımsı birşey bile yok

Kontrole deyip, doğuranlardan olayım. Amin

Bizim ev minicik zaten.. Allahtan Japonlar evlerinde misafir ağırlamıyorlar da keyfimiz bozulmuyor. Ben heryeri temizledim bugün, balkonu bile yıkadım.. Annem gelecek, temiz olsun ev diye :)

Tecrübeli değilim ama burda hiç çorap giydirmiyorlar bebelere Annem de patikli şeyler aldı, doktorlar da pek istemiyor giydirmeyi ne yapacağım bilmiyorum..

kizlar dua edin bayramin son gunu kizim gelmeye niyetlensin
yoksa persembe esim gidecek calistigi ile
ankaraya 2 saat ama ben çağırınca nasil gelir bilmiyorum heyacanla
insallah bugun sancim gelir dua edinnn

Benim de eşim iş gezisine gidecek... o zamana kadar doğar inşallah diye dua ediyorum. İnşallah babalar varken doğarlar . Dualarımız sizinle
Kizlar benimde kanama vr suyum geldi hastaneye yatis yaptırıyoruz şimdi nst de sanci 100 u buluyor dua edin

Dualarımız sizinle.. Bir avazda kavuşun yavrunuza..

Allahım ben de şöyle bir mesajı yazmak istiyorum en kısa zamanda. Amin :)
Ay canım yeni gördüm ancak kendime geldim ben de teşekkür ederim amin Çok ayrıntı verilesi bir doğum olmadı malesef canım ama en önemlisi kızıma kavuşmam tabiki

Sağlıkla büyüsün yavrucak, darısı bize

Bebek gelmesi haricinde evde çok büyük bir değişiklik yok aslında hep aynı spontane davranışlarımız...
eşimle konuşucaz bugün bakalım. Pedagog ile görüşmeyi düşünüyorum. Umarım uzamaz ve unutur bu söylediklerini

Hastanedeki bebek hemsiresi siz nasil giyiniyorsaniz onu da oyle giydirin kalin giydirmeyin demisti. Cocuk doktoruda kalin giydirmememiz konusunda uyardi. Genelde altina sifir kol body ve uzun kollu patikli tulum giydiriyorum ben. Gunduz ustunu pek ortmuyorum. Gece de muslin veya penye battaniyesini bacaklarina ortuyorum. Burun ve kulaklari normal isidaysa giydirdigin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…