Amiin canım inşallahsağlıkla kavustun ya kızına gerisi teferruat. şanssızlık olmuş. boşver bak toparlandın bile sen iyi kızın iyibidaha da yanından ayrılmasın minnoş❤
Aynen benim de doktor öyle bir müdahalede bulundu canım. Sen ne zaman doğum yaptın buraya girmeyince görmedim ben. İlk 4 gün çok ağrıdı benim 4.gün çok aşırı ağrıyınca acilden göründüm batikon döktü doktor kontrol etti normal dedi. O batikon dan sonra bi rahatlama geldi canım. Bir de ben yoğunbakımda emzirmek için duruyordumya çok oturmaktan da ağrım artmıştı. 5.gün eve çıkınca rahatlamaya başladım. Şu an baya rahatım 9.günde. Bebeişi de uzun kollu giydiriyorum elleri üşüyor. Benim bulunduğum şehir serin o yzden kısa kolluyla durması imkansız.Çok şükür canım, benimkide yüzü yukarda geliyordu son anda doktor iki eliyle çevirdi içeride oyüzden kesti sağ tarafı. Dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor? Birde bebişi nasıl giydiriyorsun uzun kollu mu?
Hadi hayırlı haberlerle inşallah Allah yardımcın olsunKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Sağlıkla kucağına al inşallah Allah yardımcın olsunKizlar benimde kanama vr suyum geldi hastaneye yatis yaptırıyoruz şimdi nst de sanci 100 u buluyor dua edin
Geceleri klima ile uyuyordum 26 derecede uzun citcitli badi üzerine uzun kollu ve pijama çorap giydiriyorum. Gündüz çorap giydirmiyorum ve sadece kısa kollu citcitli ile bırakıyorum. Dün geceden itibaren de klimayi bıraktık sadece citcitli badi ve üzerine ince bir ortu atıyorum. Tabi gunduzleri 42 derece olanve geceleri esmeyen bir şehirden bahsediyorumKızlar doğum yapanlarınız ve tecrübeli anneler sorum sizeevin sıcaklığı gündüz ve gece hep 26-27 derece. Oğlumu nasıl giydireyim kısa kollu jakarlı body ve patikli alt giydiriyorum gündüzleri üzerine müslin örtüyorum. Gece de uzun kollu body ve patikli alt yine müslin örtü. Fazla mı sizce
Geçmiş olsun, haber verin lütfen..Kızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Ben de merak ediyorum aslında. Sanki sütünün tamamını bebek içemezse sağılıyor ki ağrı sızı yapılmasın. Ama sütün tamamını bebek içiyorsa süt sağmaya gerek var mı? Kafamda deli sorular..Ya kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
Sagmanin birden fazla sebebi vardir birincisi sanslisinizdir bol sutunuz vardir bebek emer ama hepsini bosaltamaz mastit olmamak icin sagmak lazim. Ikincisi ve cogunluk olarak sutunuz yoktur bebek biraz emer sut az geldigi icin emmeyi birakir. Sagarsiniz ki beyne sut az mesaji gitsin daha cok sut uretimi saglansin. Yani her durumda sagmak lazim. Bir laf vardir iki ucu b.klu degnek diye
atraksiyonlu bi aksam/gece olacak gibi sancilar dogumlar
ya iki saattir sancilarim var yine, bi daha sert bi daha hafif, ama araliklari niye duzene girmiyo. niye dayanilmaz bi hal almiyobenimle her aksam egleniyo bu sancilar gercekten.
Zaten dogumdan sonra karışacak ev, bosver
Oglen kociskom kahvaltiya arkadaslarini cagirmis, ben herseyi yaparim dedi yapti Allah icin ama ev standartlarimda misafir ağırlamak icin musait degildi. Ne oldu? Kedi kumlarini süpürdüm gectim, artik o mabat kalkmiyor bacim bosver
Cocuklardan biri de siyah pantolonla kedilerin oturdugu koltuga oturuncaneyse tüy toplayici rulo verdim eline bunu sen istedin dedim
Kızlar doğum yapanlarınız ve tecrübeli anneler sorum sizeevin sıcaklığı gündüz ve gece hep 26-27 derece. Oğlumu nasıl giydireyim kısa kollu jakarlı body ve patikli alt giydiriyorum gündüzleri üzerine müslin örtüyorum. Gece de uzun kollu body ve patikli alt yine müslin örtü. Fazla mı sizce
kizlar dua edin bayramin son gunu kizim gelmeye niyetlensin
yoksa persembe esim gidecek calistigi ile
ankaraya 2 saat ama ben çağırınca nasil gelir bilmiyorum heyacanla
insallah bugun sancim gelir dua edinnn
Kizlar benimde kanama vr suyum geldi hastaneye yatis yaptırıyoruz şimdi nst de sanci 100 u buluyor dua edin
Ay canım yeni gördüm ancak kendime geldim ben deteşekkür ederim amin Çok ayrıntı verilesi bir doğum olmadı malesef canım ama en önemlisi kızıma kavuşmam tabiki
Sağol canım bugün inşallah taburcu olacağız :)Sağlıkla büyütün bebişinizi. Gözünüz aydın
Teşekkür ederim canım inşallahgule gule buyut xnm
Amin canım inşallah.Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Sağol canım :)Hayirli olsun canim
Teşekkür ederim amin inşallahGözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah
Bebek gelmesi haricinde evde çok büyük bir değişiklik yok aslında hep aynı spontane davranışlarımız...Zor bir gün olmuş sizin için. Bence çocuğunuz için bir çocuk psikiyatristi yada çocuk psikoloğu ile gorusseniz çok iyi olur. Benim de buyuk kizim cok sessiz ve utangac. Profesyonel yardim almak iyi oluyor ve en doğrusu
Sagolasin canım benim. Amin cümlemizinkini.Hayirli olsun canim.geçmiş olsun Allah anali babali buyutsun
Sağol canım :)Yaaaa maşallah size
Teşekkür ederim. Amin seni de Allah bir avazda kurtarsın :)Cok tebrik ederiiim, Allah anali babali guzel bereketli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah♥
Kızlar doğum yapanlarınız ve tecrübeli anneler sorum sizeevin sıcaklığı gündüz ve gece hep 26-27 derece. Oğlumu nasıl giydireyim kısa kollu jakarlı body ve patikli alt giydiriyorum gündüzleri üzerine müslin örtüyorum. Gece de uzun kollu body ve patikli alt yine müslin örtü. Fazla mı sizce
Allah yardımcın olsun canm, kolay bir Doğum olsun inşAllahKizlar benimde kanama vr suyum geldi hastaneye yatis yaptırıyoruz şimdi nst de sanci 100 u buluyor dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?