2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de hiç kıpırdanma yok.. Sancımsı birşey bile yok

Kontrole deyip, doğuranlardan olayım. Amin
amin canim. ben cuma gunu kontrole gitmek istemiyorum, dogsun artik ya. sanci varda sadece aksamlari.
He bideee; artik bi grup acicam whatsappta sabah aksam ayri ayri yazip ‘naaptin dogurdun mu’ diyenlere bi seferde update vericem sabah ayri aksam ayri dun ‘annecim blablbla’ diye yazdigim appi kopyalayip dort kisiye gonderdim artik usendigimden, herkese ayri ayri ne anlaticam ya saka biyana zaten uzaktayim sormasalar kotu hissederim ilgilerini eksik etmesinler oturur aglarim gunde uc ogun ‘beni kimse aramiyooo sormuyoooo’ diye

elaide canım senin bu müslinler varya can can ❤❤ iyiki fazla fazla almışım o kadar kullanışlı ki anlatamam iyiki söyledin
hahah ‘senin muslinler’ diyoo annemle buyuk gelinimize borcluyuz bunu hep beraber, onlarin zoruyla bende fazladan aldim sizede baski yaptim herseye kullaniliyo dimi? guzellikle buyut canim evladini

elaide insallah canim sancilarimiz hayirlisi ile gelir ikimizinde
insallah kuzuuuum! insallah! cok istedigimizden olmuyo bak diyim sana

Benim ev çok sıcak olmuyo ama yine de az giydirmeye çalışıyorm. İçine askılı badi üstüne de altlı üstlü takım. Eldiven şapka falan giydirmiyorum böyle daha iyi. Sütüm yeni yeni çoğaldı 2 saati geçirmemeye çalışıyorum emzirirken. Yarın doktor kontrolü var bizimkinde sarılık var mı yok mu bilmiyorum yarın belli olur. Sen de zorla uyandır ayaklarınu çimcikle altını değiştir. Özellikle alt değiştirirken çıldırıyo

bebek memeyi bosaltiyorsa sagmaya gerek kalmiyor. ama tam bosaltamazsa ve anne rahatsiz olursa sagiliyor.
misal bebek 15dk emdi birakti. ön sulu almis oluyor. bekliyoruz sagmak yok. 1 saat icinde genelde tekrar istiyor. o zaman ayni memeyi veriyoruz ki yagli kilo yapan kismi aliyrm 15 dk da onun icin... ama bebek 3 saat emmedi annede rahatsiz oldu acidi, o zaman sagiyoruz.

patikli giyime gelince. bebekler vucut isilarini el ve ayaklarindan dengelerler. o yuzden gece yatarken acik olmasi istenir. ellerine hic eldiven kullanmadim. 40i bitsin gece uyurken ayaklarini da acarim ben. oglumda da oyle yaptim.

Benim pamuğum çok uykucu uyanmadan uykuda bile emziriyorum. Gıdıklıyorum ıslak mendille siliyorum ayakları oksuyorum yok uyanmıyor. Sarılık derecesi de sınıra yakın çıkınca sürekli emzirmem gerekiyor. Benimde ilk 2gün çok azdı sütüm mama bile verdim. Bazı şeylerle baya artırdım. Göğüs kalkanlarını takıyorum gün içinde sürekli doluyor boşaltıp biriktiriyorum onlarıda ayrıca veriyorum. Pek fazla uyanmayıp emmediği zaman pompa yapıyorum ki yenisi gelsin. Yarın bizde doktordayız tekrar inşallah herşey yolundadır

rezene cayi ic cnm gunde 1 kwz. sut icin.
yogurda yulaf ekleyip tuket bir de. sut icin yine..

benim evim 25-26 derecem gunduz genelde body ve ince ust qlt giyimle duruyor. gece de penye battaniye ortuyorum o kadar. sordun hep yazamadjm bir turlu basimda bir suru sikinti...

biz yine kan verdik. dr degeri 17ye inerse eve yoksa foroterapiye dedi. olsun dedim artik bisi yapin. her gun her gun dayanamiyrm kan alacak yeri kalmadi bebegin dedim. cozumsuzluk beni yoran dedim. masallah kilo alimi cok guzel. mama derseniz vereyim dedim. yok gereksiz sutun yeterli dedi. sukur sonuc 17 kusur xikti. eve yolladi. qma cumartesi yine kandan bakacaklar. bu cihazla olan olcumu sordum. 2-3 birim hatali sonuc verdigi ixin tercih etmiyrlarmis. ayni sekilde beslemeye devam et dedi sariligi icin.

yazayim... gunduz emdi. baktim uyuyorsa 1 saat sonra uyandirip emziriyrm. kendi uyaniksa 20dk 30dk da bir emiyr... en son gece 12 emziriyrm bu sekilde. sonra gece 3 saatte bir emziriyrm ki ben de dinlenip guc toplayabileyim. sabah 8-9 gibi yine saat basi emzirmeye devam.

Bence sagmana gerek yok canim.eger calisacaksan falan sagabilirsin. Bebegin emmesi sutu pompadan daha cok getiriyor. Bir de sagmaya gerek yok.
[/QUOTE
Aynen canım bende napacağımı bilmiyorum eskiden ninelerimiz sağmıyodur şuanda gerek yok diye düşünüyorum

Canım bizimki 18 çıkmıştı fototerapi yaptılar niye bu kadar perişan ettiler çocuğu bizim burdaki doktorlar çocuktan kan almamaya çalışıyolar yormayalım çocuğu diye 1 gün fototerapi alsaydı keşke hemen bembeyaz oluyo ten renkleri onu oraua koymak biraz zor geliyo ama 1 günde iyileşiyo çok şükür sizde çok yıprandınız allah yardımcınız olsun kuzum ya inşallah bu sıkıntıyıda bian önce atlatıp iki yavrunla huzurlu sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle

Cok gecmisbolsun insallahntez zamanda gecer

Canım benım bebısın sadece gozlerınde var ılk 6 gunlukken goturduk yuzunu vucuduna baktı gorunurde yok ama yıne tedbıren yapalım dedı ben aglamasn dıye aldırmadm topuk kanı aldırmıstık gozlerde var bıraz uyuyuncada yuzunde oluyor sankı vucudunda yok beklesem mı tahlıl yaptırsam mı bılemedım.

dr.lar ne derse onu yapiyrz cnm. 14le basladi. 18.88e cikti..ama sinir 20.5 diye fototerapiye almadilar. bugun kendi dr.u izinden geldi. ywter artik dedim. guya lohusayim ama 5.gunden beri surunuyrz. dayanamiyrm artik dedim. konustuk. o da yeter dedi. 19 cikarda fototerapi demisti. sukur inise gecti...
Cok gecmisbolsun insallahntez zamanda gecer
amin cnm.

Ooo bebek uyandirma dertleri 10 gündür favori uğraşım vücudunu islak bezle sil canım topuğuna vur hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…