Maşallah canım hadi Allah bağışlasın inşallahSelam canlarim ben bugün 09.50 gibi normal dogumla bebegime kavuştum. Zor bi doğum oldu benim için, aslinda cok hızlı ilerledi ama ishalin etkisiyle cok güçsüz kalmıştım zorlandim.. şükür dikis agrilarim haric bisyim yok. Bebiş az az emmeye başladı, şükür sağlıklı. Darısı hepinize olsun inşallah, çok dua ettim hala da ediyorum sanci çekenlere dogum yapacak herkese. Bu aksam eve gecebilirmisiz, ayakta duş alabilirsin dedi doktorum. Hepinizi öpüyorum
Dogum yaptigim hastanede gaz cikartana kadar verdikleri ogunler corba ve sekersiz hosafti. Odayada 1 sise hosaf birakmislardi icmem icin. Eger hastane vermiyorsa al yanina bence.
Ben almadım hastanede çorba meyve suyu falan verdiler eve gelince içtim yedim.
Çok teşekkür ederim kızlar, hastane veriyor mu bilmiyorum.Kayisi hosafi götürdüm canim icine kuru üzümde koydum pekmezse tatlandirdim seker koymadim etkisi oldu mu bilmiyorum ama cok cabuk gaz çıkardım
Şiddeti artıyor mu ağrının kasılmanıninsallah kuzum, bi yarim saat daha devam ederse hastaneyi arayip ne yapmam gerektigini danisicam
masallah canim, neguzel haberler verdin bizeAllah anali babali buyutsun, saglik sihhat icinde, bereket bolluk icinde buyut evladigini insallah. Veee amiiin, Allah razi olsun kuzum!
saglikla kavus cnmKizlar nst de sanci cikti doktor bebegin hareketlerini begenmedi plesantam yaslanmis saat 8 de doguma giriyorum sans dileyin bana
Benımde oyle valla gecelerı yazık uyuyamıyorKızlar merhaba bebişinde burun tıkanıklığı yaşayan var mı ne yapsam açamadım .serum fizyolojik vs hırıltı şeklinde uykularını bölüyor
baslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin miŞiddeti artıyor mu ağrının kasılmanın
baslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin miay caktirmadim ama fena oldum. ablaminda icine dogmus gibi oda yazdi, bide kuzen. ucunede yalan soyledim. oturup agliicam onlarin yuzunden valla
15 dk surem kaldi, ariicam hastaneyi. sanci sayan app ‘hastaneye git’ diyeli yarim saat oldu bu arada
AynenBenımde oyle valla gecelerı yazık uyuyamıyor
dayanilmaz olsa kosarim ama degil kii, suyumda gelmedi. gidicem, bosuna olacak geri gonderecekler onunla ugrasmiim yaaNe sabırlısın ben olsam çoktan gitmiştim
Ben fızyolıjık serum sıkıp aspırıtorle cektırcem bu aksam anne sutu duydum be kadar dogru bılmıyorumAynencuma günü 1 ay kontrolümüz var bakalım Dr ekstra bişey sölerse paylaşırım sizinlede
Ben acılmam vardı 2 cm bızımkılere caktırmadm oturdum kalktm bahceye gıtmıstık salatalık fılan topladm dogumu hızlandırdımbaslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin miay caktirmadim ama fena oldum. ablaminda icine dogmus gibi oda yazdi, bide kuzen. ucunede yalan soyledim. oturup agliicam onlarin yuzunden valla
15 dk surem kaldi, ariicam hastaneyi. sanci sayan app ‘hastaneye git’ diyeli yarim saat oldu bu arada
Allah yardımcın olsun canm inşallah rahat kolay bı doğum geçirirsinÇok teşekkür ederim kızlar, hastane veriyor mu bilmiyorum.
Ben yine hazırlayıp alayım yanıma
Ben idrar yolları enfeksiyonu da oldum ama onun için dahiliye doktoruna gittim doktor antibiyotik verdiEvet canım normal doğum yaptım. Benim de annem olacak yanımda ama yine de kaygılandım.
Ben de 4.gün acilden gitmiştim dikişler çok acıyınca doktor gayet iyi demişti ama yarın da gitmek istiyorum çünkü idrar yolu enf. olduğumdan şüpheleniyorum.
Allah kolaylık versin canım inşallahKizlar nst de sanci cikti doktor bebegin hareketlerini begenmedi plesantam yaslanmis saat 8 de doguma giriyorum sans dileyin bana
Canm bence kendini yorma daha fazla dinlen hatta dinlenebildigin kadar doğumda ikinmak kolaylaştırmak için güç gerekiyo onuda yorgunken yapamazsın daha yeni arkadaşım doğum yaptı yorgunluktan ikinamamis zorlanmış yani birazbaslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin miay caktirmadim ama fena oldum. ablaminda icine dogmus gibi oda yazdi, bide kuzen. ucunede yalan soyledim. oturup agliicam onlarin yuzunden valla
oyle mi dersin, esim biraz yuruyelim mi diyo. cikayim madem.Ben acılmam vardı 2 cm bızımkılere caktırmadm oturdum kalktm bahceye gıtmıstık salatalık fılan topladm dogumu hızlandırdımo gece suyum geldı. Kendını daha yorma gelıp gıdıyorsa sancı hep varsa ıkı uc gunun olabılır daha ayak agrın fılan var mı
Saol canm inşAllah atlatırıztamam tesekkur ederim, cuma gunu doktor randevumda sorayim. merak ettim valla.
Allah Allah. gecen bebegimi sabah henuz hissetmedigimi farkettim, 10/15 dk boyunca karnimi top gibi tuttum, siktim, durttum her taraftan neler yapmadim ki. sonunda esimi uyandirdim kimildamiyo diye, oda bana sacmalama diye kalkti gitti. babasini bekliyomus gibi iki dakika sonra uyandi, uykusu derin olcak insallah dedim kendi kendime
bikac kez durt, karnini tutup saga sola ittir, rahatsiz et bakalim. derin uyuyodur belki? baktin hala tik yok hastaneye?
belkide sikildi evde annesi, tatil bazen cok uzun gelebiliyo ufakliklara. ustelik tatile/denize gidilmeyince, aktiviteler az olunca. ustune cok gitme, toparlar korkma ♥
Canım hala duzenlı degıl galıba yuru hastaneye gıdersende yürü sırtını ovdur yurtdısındasın bılmıyorum nasıl yapcan ama yurumek cok ıyı yururken daha ıyı daha ıyı tutabılırsın sancı sanıyesınıoyle mi dersin, esim biraz yuruyelim mi diyo. cikayim madem.
hastane sancin siddetlenirse gel dedi, istersen simdide gelebilirsin bi bakariz dedi. sanci araliklari acildi ama biraz, 3/4 iken 7 dk oldu yeniden. ay ne safiz yaa sevmiyorum bu neyapacagimi sasirdigim halleri
Geliyo geliyo paşa geliyo hayırlısıyla inşallahbaslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin miay caktirmadim ama fena oldum. ablaminda icine dogmus gibi oda yazdi, bide kuzen. ucunede yalan soyledim. oturup agliicam onlarin yuzunden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?