2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım hadi Allah bağışlasın inşallah geçmiş olsun sana da darısı bekleyenlere artık

Dogum yaptigim hastanede gaz cikartana kadar verdikleri ogunler corba ve sekersiz hosafti. Odayada 1 sise hosaf birakmislardi icmem icin. Eger hastane vermiyorsa al yanina bence.
Ben almadım hastanede çorba meyve suyu falan verdiler eve gelince içtim yedim.
Kayisi hosafi götürdüm canim icine kuru üzümde koydum pekmezse tatlandirdim seker koymadim etkisi oldu mu bilmiyorum ama cok cabuk gaz çıkardım
Çok teşekkür ederim kızlar, hastane veriyor mu bilmiyorum.
Ben yine hazırlayıp alayım yanıma

Şiddeti artıyor mu ağrının kasılmanın

Şiddeti artıyor mu ağrının kasılmanın
baslangictan beri siddeti ne hafif nede dayanilmaz ama bayagi rahatsiz ediyo. belim temizlikten biraz agriyodu zaten o cogaldi. oturacagimida bilemedim kalkacagimida. sanci sayarken oturarak taze fasulye ayikladim dogradim esime talimatla birazda kendi gayretimle yemegi koydum. bide tam sanci arasinda annem goruntulu aramasin mi ay caktirmadim ama fena oldum. ablaminda icine dogmus gibi oda yazdi, bide kuzen. ucunede yalan soyledim. oturup agliicam onlarin yuzunden valla

15 dk surem kaldi, ariicam hastaneyi. sanci sayan app ‘hastaneye git’ diyeli yarim saat oldu bu arada

Ne sabırlısın ben olsam çoktan gitmiştim

Ben acılmam vardı 2 cm bızımkılere caktırmadm oturdum kalktm bahceye gıtmıstık salatalık fılan topladm dogumu hızlandırdım o gece suyum geldı. Kendını daha yorma gelıp gıdıyorsa sancı hep varsa ıkı uc gunun olabılır daha ayak agrın fılan var mı

Ben idrar yolları enfeksiyonu da oldum ama onun için dahiliye doktoruna gittim doktor antibiyotik verdi

Canm bence kendini yorma daha fazla dinlen hatta dinlenebildigin kadar doğumda ikinmak kolaylaştırmak için güç gerekiyo onuda yorgunken yapamazsın daha yeni arkadaşım doğum yaptı yorgunluktan ikinamamis zorlanmış yani biraz

oyle mi dersin, esim biraz yuruyelim mi diyo. cikayim madem.
hastane sancin siddetlenirse gel dedi, istersen simdide gelebilirsin bi bakariz dedi. sanci araliklari acildi ama biraz, 3/4 iken 7 dk oldu yeniden. ay ne safiz yaa sevmiyorum bu neyapacagimi sasirdigim halleri

Saol canm inşAllah atlatırız

Canım hala duzenlı degıl galıba yuru hastaneye gıdersende yürü sırtını ovdur yurtdısındasın bılmıyorum nasıl yapcan ama yurumek cok ıyı yururken daha ıyı daha ıyı tutabılırsın sancı sanıyesını

Geliyo geliyo paşa geliyo hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…