2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız sana maşallah yeminle. Ben dün avm de 1 saat dolanmadım belki de mahfoldum eve geldiğimde ne kadar güçsüzmüşüm. Resmen günlük 1 etkinlik enerjim var fazlası zorlasamda olmuyo. Seni okuyunca kalıp iş mi yapsam dedim ama imkansız gücüm yok ki nasıl yapıcam. Çamaşırları yıka as falan bugün anca bunu yapabildim. Şuan 3. postayı yıkamaya atıcam. Öğlen 2 saat uyudum. Mesela bulaşık makinasını boşaltmam lazım kendimi ikna etmeye çalışyorum

Oo kolay gelsin bacım

90 kilo olmak uzereyim, bu bunyeyle nasil yapiyorum bende anlamiyorum inan saka biyana gunduzleri rahatim ama aksam olunca kimse dokunmasin bana. hic enerjim olmuyor, kasilmalar sancilar filan. esimin gozune bakiyorum biraz masaj yapmasi icin

Oo kolay gelsin bacım
sagol canim, bitti. bi yemek kaldi. bide karnimda dogmak bilmeyen bi bebek

Doğum yapanlar doğum sonrası kontrole gittiniz mi kadın doğuma? Beni 10.gün çağırdı yani yarın. Bebekle nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğin de kontrolü var daha doktor da bulmadım devlete gitcem sıra bekliycem yani şimdiden kaygı çöktü valla hastanede nasıl idare edicem diye

Benim de randevu yarin esim.tutacak artik

Normal dogummu yaptin

Ben 2 gün sonra gittim kontrole dikişlere baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…