Benim de öyle canım ya yanma yok ama ağrı var. Bir de zor geliyor sanki tam boşaltamıyorum mesaneyi herhaldeKızlar ben 3 hafta önce sezaryenle doğum yaptım ama idrarımı yaparkene canım acıyo yanma yok ama ağrılı oluyo enfeksiyon büyük ihtimal aranızda böyle olan var mı
Anladım canım hazır kontrol varken kadın doğumcuya söylerim ikisi de aradan çıkar. Aynı gün doğum yapmışız sanırım ben de 5 Ağustos’ta yaptım. Peki senin enfeksiyonun belirtisi nasıldı?Ben idrar yolları enfeksiyonu da oldum ama onun için dahiliye doktoruna gittim doktor antibiyotik verdi
ben sancilari 9dan sonra bekliyodum, noluyo su an anlamadim. duzensiz ve uzunluklari birbirleriyle alakasiz. arada saca fön cektim ve makyaj yaptim. ne sandiniz makyajsiz mi doguracaydim.
Doğum hikayeni anlatır mısın nasıl başladı?Merhabalar arkadaşlar 5 Ağustosta propessle ve epidural alarak normal doğum yaptım. Sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Hepinize hayırlı doğumlar
Allah analı babalı büyütsün.gozunuz aydınSelam canlarim ben bugün 09.50 gibi normal dogumla bebegime kavuştum. Zor bi doğum oldu benim için, aslinda cok hızlı ilerledi ama ishalin etkisiyle cok güçsüz kalmıştım zorlandim.. şükür dikis agrilarim haric bisyim yok. Bebiş az az emmeye başladı, şükür sağlıklı. Darısı hepinize olsun inşallah, çok dua ettim hala da ediyorum sanci çekenlere dogum yapacak herkese. Bu aksam eve gecebilirmisiz, ayakta duş alabilirsin dedi doktorum. Hepinizi öpüyorum
Yaa bidr bizde gaz var deliricem hic uyumuyo aglicaz artik uyku 0Bizimse öyle bianda bırakıyor emmeyi nefes alamayınca cuma kontrolümüz var bakalım soracağım doktora be yapabiliriz denemediğim kalmadı gerçi
Cok guzelllSelam canlarim ben bugün 09.50 gibi normal dogumla bebegime kavuştum. Zor bi doğum oldu benim için, aslinda cok hızlı ilerledi ama ishalin etkisiyle cok güçsüz kalmıştım zorlandim.. şükür dikis agrilarim haric bisyim yok. Bebiş az az emmeye başladı, şükür sağlıklı. Darısı hepinize olsun inşallah, çok dua ettim hala da ediyorum sanci çekenlere dogum yapacak herkese. Bu aksam eve gecebilirmisiz, ayakta duş alabilirsin dedi doktorum. Hepinizi öpüyorum
Tebrikler..gözünüz aydınMerhabalar arkadaşlar 5 Ağustosta propessle ve epidural alarak normal doğum yaptım. Sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Hepinize hayırlı doğumlar
Ben de ayniyim maalesefKızlar ben 3 hafta önce sezaryenle doğum yaptım ama idrarımı yaparkene canım acıyo yanma yok ama ağrılı oluyo enfeksiyon büyük ihtimal aranızda böyle olan var mı
Benim doğum sancım hiç öyle olmadı ama. Kişiye göre değişiyor bence bu sancı. Benim hiçbir aşamasında karnım toplanıp sertleşmedi. Benim belimden girdi hep bazen alt karnıma yayıldı. Dayanılmaz olma kısmı da en son doğum çok yaklaşınca oluyor zaten. Suyun gelmediyse kanaman yoksa evde bekle bence.Ne süsünden, ne temizliğinden ne de hiç bi şeyden mahrum etmiyorsun kendini.Inşallah gönlüne göre olur ve en kısa zamanda kolay bir doğum nasip olur.
Sana da hepimize de ❤❤❤
Şimdi sancıların ne durumda?
Doğum hikayeni anlatır mısın nasıl başladı?
Kızlar dün gece acile gittim ya orda nst ye bağlayan hemşire dedi ki doğum sancısı bütün karnın toplanıp taş gibi olursa ve düzenli olursa o zaman başladı demektir. Mesela bnm şuan regl sancısı, sertleşmeler, bel ağrısı var ama ciddiye alamıyorum yine yalancı sancılardır diye. Bi deelaide nin dediği gibi dayanılmaz olmadığı için hastaneye gitmek istemiyorum sürekli :/
kiz bugunde doguramadik yaKıııızelaide doğuruyor musun yoksaaa Hadi hayırlısıyla bir avazda inşallahh.
Ya benim gitmediğim park bahçe, gezmediğim avm kalmadı. Tık yook. Bir an önce doğurayım ki eşim Eylül’de beni tatile götürecek söz verdi. Şu an tek motivasyonum o.
Bir arkadaşım bugün diyor ki sen kreş araştır, seninki içerde yeterince büyüdü, çıkınca direkt kreşe verirsin.Dalga konusu olduk adetaaa.
Canm bence kendini yorma daha fazla dinlen hatta dinlenebildigin kadar doğumda ikinmak kolaylaştırmak için güç gerekiyo onuda yorgunken yapamazsın daha yeni arkadaşım doğum yaptı yorgunluktan ikinamamis zorlanmış yani biraz
Canım hala duzenlı degıl galıba yuru hastaneye gıdersende yürü sırtını ovdur yurtdısındasın bılmıyorum nasıl yapcan ama yurumek cok ıyı yururken daha ıyı daha ıyı tutabılırsın sancı sanıyesını
Geliyo geliyo paşa geliyo hayırlısıyla inşallah
Anamm bebiş geliyorsen de yeni güne bebişle başlarsın inşAllah. Allah kolay Doğum nasip etsin inşAllah. Gitme hemen evde ilerlesin biraz
elaide hadii bekleme kalkk kalkkk canim ediz geliyorrr
Ne süsünden, ne temizliğinden ne de hiç bi şeyden mahrum etmiyorsun kendini.Inşallah gönlüne göre olur ve en kısa zamanda kolay bir doğum nasip olur.
Sana da hepimize de ❤❤❤
Şimdi sancıların ne durumda?
Senin adına çok sevindim canısı inşallah sabaha normal doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Darısı bizim başımıza. Lütfen bize dua etmeyi unutma bak bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz artıkkizlar naber:)) ben dogurmadim valla. false alarm gibi oldu ama tamda oyle olmadi.
sancilarim var, ama acilmam henuz hic yok. dun rahim acilmasi (rahim boyu yani) 2 cm mis (hamileraporumda yaziyomus), ama dunden bugune 1,5 cm daha acilmis ve 0,5 cm kalmis. ondan sonra bebek icin olan acilma basliicak. bu surece girmisiz. sancilarim bu yuzdenmis. ebelerin kontrolunden sonra (ogrenci hastanesi oldugundan iki ebe guzeeel guzel kurcaladi) doktor ultrasondan kontrol etti bebegi. suyu plasentasi hepsi normal. bebek 3600 mus bu arada onuda ogrenmis oldum:) rahat cikarirsin korkma dedi doktor hanimciim:)
hastane de acilmani bekleyebilirsin yada eve gidebilirsin dedi, evi tercih ettim. bide fitil verdi, icinde agri kesici var ama sanciyi kesinlikle etkilemiyormus. asiri derecede belim agriyor, cok asiri hemde, hafifler insallah. ayrica rahmi yumusatiyor yani acilmayi kolaylastiriyor.
bu gece de olabilir, yarinda. bikac gun bekletme ihtimali kucuk olsada varmis. suyun gelme ihtimaline karsi yatak koruyucusu filan verdi. gerektigi anda gel hemen dediler.
fitili alip, dusa girip, uyumaya calisicam. belimin agrisiyla sanci beni cok yordu, biraz enerji toplamaya calisicam.
gece uzun, hayirlisiyla insallah bikac saat uykudan sonra bi bastirirda bizim minik sabaha kucagimizda olur insallah ♥
kiz bugunde doguramadik ya
esim yarin gidicek kirikkaleye ben amkaradayim ama bu gecw sancik gelsin diye dua ediyirum
bigun fazlasiyle ayakta ve yoruldum
insalah sancim gelir
Hayırlı olsun canısı maşallah o kadar hızlı büyür ki yeter ki sağlıklı olsunlar ❤❤❤Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt oğluşunuKizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
anlafim canim rvede zeytin yagimiz yok ne yazikkibana doktorum en sağlıklısı zeytinyağı dedi. çünkü vajina içine giriyor dış masaj olmadığı için pek kimyasallı olanları önermedi
amiin insallah
insalah canim bekliyorum valla biraz sguat faln yapayim en iyisiAaah ah, en iyisi sen bu gece sancılan, ben de sabah kontrole gideceğim, yarın sabah acilin nst’sinde buluşalım
Maşşallah size. Benim kızım da 2800 doğdu 2700e düştü şimdi gene 2800e çıktı 5 günde. Toparlıyo hemen hiç üzülme:)Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?