- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ya doktor verme dedi diye oyle hic almadi ben birax doktorun dediklerinden cikamayan bi tipim@sekersizfistikezmesiMysonismysun kızlar akşam uyku vakti geldiğinde mama vermeyi düşünürmüsünüz? Ben günde 2 kez veriyorum bi gündüz uyku vaktinde birde akşam uyku vaktinde.. Mamayı içince 2 saat kalkmadan uyuyo hatta bazen akşam 3- 4 saatide buluyor sonrasında yarım saatte bir yada saatte bir uyanıyo yine malesef
Benim oğlanda yapıyor onu ama gaz geldiğinden diye düşünüyorum. Gaz sorununuz yoksa uyku döngüsüne girmekte zorlanıyor olabilir. Ben mesela emziği veriyorum ağzına devam ediyor uyumaya. Belki uyku arkadaşını eline tuttursan ona güven duyar ve devam eder uykusuna.Hayırlı akşamlar kızlar benim kız uykuda bağırıyor ağlıyor genelde akşam ve geceleri yapıyor bağırıyor bakıyorum gözler kapalı elini tutuyorum yada iki sallıyorum uyuyor geri acaba korkuyormu bilemedim ki niye böyle yapıyor sizce neden yapar
Bugün mü sünnet. Şöyle düşün tatlım şuanda küçük ağlayacak ama çabuk unutacak, hızlıca iyileşecek, zahmetsiz olacak. Mustelayı basacaksın pansumanı o olacak. Daha pratik. Yarına gülücükler saçacak.YaEfelihayat sunnet ettirdiniz mi bebisi ya stresten uyuyamiyorum simdide zaten uyuyacagim 1 saat... Bej o cocugy nasil vericem doktora kapinin arkasinda durucam aglar simdi korkar mahwoldum
Allah kolaylık sabir versin cnm ins senin kuzununsa bizimkilerinde düzelir biran önce uykuları şöyle bölünmeden uyudugumuz günler cabuk gelsin insBen uykusu düzeldi diyen ağzıma terlikle vurayım
3 gecedir aynı, feryat figan beşikten al ayağıma koy saniyede devam ediyor uykuya
Dün gece o ayağımda ben yatak başlığında 1 buçuk saat uyumuşum, çözemedim
Gaz çok şükür 3. Ayda bitti bizim mahvetmişti bizi sadece uykuya geçerken emzik veriyorum emziği geri versemde bağırıyor illa dokunacam hissedecek beni dediğin gibi derin uykuya mi geçemiyor acaba bilmiyorum ki cnm uyku arkadaşi yok bizim kuşların almadım açıkçasıBenim oğlanda yapıyor onu ama gaz geldiğinden diye düşünüyorum. Gaz sorununuz yoksa uyku döngüsüne girmekte zorlanıyor olabilir. Ben mesela emziği veriyorum ağzına devam ediyor uyumaya. Belki uyku arkadaşını eline tuttursan ona güven duyar ve devam eder uykusuna.
Ben sebze bakliyat ağırlıklı besleniyorum köy ekmeği yiyorum kurufasulye hiç yemezdim yemeğe başladım kilo alımı iyi gidiyor şuan efenin, sende neler yasak bir de bana test yapmadı gerek yok egzama çıksaydı deri testi yapardım dediİnşallah kanda alerji testi yapıldı. Değeri 2.9 çıktı doktor 6 ay diyete devam dedi ama çok katı bir diyet ve ben doymuyorum. Ne yiyeceğimi de şaşırdım artık. 1 haftadır yapıyorum bende.
Benimki hönkurerek hapsiriyor bir debizim oglanin gazi fena kokuyooo bi de zirt birt salıyor sonrada yüzümüze bakip gülüyoooSen anne sütü icen minicik bebeksin koca adam gibi kokmak nedir. benim gibi minnoş bir anneden böyle bebek nasil cikti anlamiyom zaten, babasi kılıklı oldu tosbagaaa....
Bende süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı olan her şey ( vişne reçeli domates ve biber salçası) tahin, susam, kuruyemişler. Bizim egzaması da vardı deri testi doğru sonuç vermez diye kandan baktı. Oda yüksek çıkmış. O yüzden 6 ay diyete devam dedi. Bende mecburen sebze ağırlıklı beslenicem artık. Kuru fasulye banada serbest ama salçasız olarak. Pilav makarna patateste serbest.Ben sebze bakliyat ağırlıklı besleniyorum köy ekmeği yiyorum kurufasulye hiç yemezdim yemeğe başladım kilo alımı iyi gidiyor şuan efenin, sende neler yasak bir de bana test yapmadı gerek yok egzama çıksaydı deri testi yapardım dedi
ettirmedik dis olunca en.guzeli bak.arwien ettirdi.cok.rahat ettiler babasi salliyor bana kalsa hemen.olsa bitse simdiden hayirli.olsun erkegime masallahYaEfelihayat sunnet ettirdiniz mi bebisi ya stresten uyuyamiyorum simdide zaten uyuyacagim 1 saat... Bej o cocugy nasil vericem doktora kapinin arkasinda durucam aglar simdi korkar mahwoldum
Esnerken bizimkide ses çıkarıyor yaaa ooooaaaaauuuu diyeBenimki hönkurerek hapsiriyor bir debazen esnerken falan da bağırarak esniyor küçük bir kro bebek
Benim doktor egzama olsaydı sizi 6ay sonra gelin der gonderirdim diyeti acmazdim dedi sen sabret bak sonu iyi olur hiç kaçamak yapma, bakliyatlarla salata piyaz yapabilirsin,tavuk balık ye eğer et yiyebiliyor San kırmızı et ye ben keçiboynuzu pekmezi içtim bir ara ama şimdi unutuyorum içmeyiBende süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı olan her şey ( vişne reçeli domates ve biber salçası) tahin, susam, kuruyemişler. Bizim egzaması da vardı deri testi doğru sonuç vermez diye kandan baktı. Oda yüksek çıkmış. O yüzden 6 ay diyete devam dedi. Bende mecburen sebze ağırlıklı beslenicem artık. Kuru fasulye banada serbest ama salçasız olarak. Pilav makarna patateste serbest.
Aynen bizimki de babası gibi yapıyor evde iki tane kış uykusundan uyanmış pofuduk ayı besliyorumEsnerken bizimkide ses çıkarıyor yaaa ooooaaaaauuuu diye
ama dikkat ettim babası da öyle ona çekmiş
evet banada annem diyor acaba ac mi ha bire uyaniyor bende berecem bu gidisle@sekersizfistikezmesiMysonismysun kızlar akşam uyku vakti geldiğinde mama vermeyi düşünürmüsünüz? Ben günde 2 kez veriyorum bi gündüz uyku vaktinde birde akşam uyku vaktinde.. Mamayı içince 2 saat kalkmadan uyuyo hatta bazen akşam 3- 4 saatide buluyor sonrasında yarım saatte bir yada saatte bir uyanıyo yine malesef
Walla adama hak veriyorum odu patliyodurettirmedik dis olunca en.guzeli bak.arwien ettirdi.cok.rahat ettiler babasi salliyor bana kalsa hemen.olsa bitse simdiden hayirli.olsun erkegime masallah
Canim cok guxel guc vermissin oncelikle tesekkur ederim sunnet bugun degil ama hastane arastirmasindayiz hemen yaptirixaz insallah dedigin vbi sorunshz gecerBugün mü sünnet. Şöyle düşün tatlım şuanda küçük ağlayacak ama çabuk unutacak, hızlıca iyileşecek, zahmetsiz olacak. Mustelayı basacaksın pansumanı o olacak. Daha pratik. Yarına gülücükler saçacak.
Bizimki iğneyle olmuştu ve doktor anne kokusu sakinleştirir gel ellerinden tut öp çocuğunu dedi. ben girmek zorunda kaldım. o ağladı ben ağladım ama sonuç mükemmeliyi ki yaptırmışız. Hiç üzme kendini.
Sabretmeye çalışıyorum yavrum için. Yoksa hele kahvaltı yapmaya bayılırım ama sınırlı şeyler yiyebiliyorum şuan egzaması şükür geçti. Kaçamak dün akşam yaptım ona da çok pişman oldumBenim doktor egzama olsaydı sizi 6ay sonra gelin der gonderirdim diyeti acmazdim dedi sen sabret bak sonu iyi olur hiç kaçamak yapma, bakliyatlarla salata piyaz yapabilirsin,tavuk balık ye eğer et yiyebiliyor San kırmızı et ye ben keçiboynuzu pekmezi içtim bir ara ama şimdi unutuyorum içmeyi
Seninki daha zorluymus canım ama inan insan alışıyor vegan tariflere bak onlar iyi oluyor bol bol kısır patates salatasi falan yap bulgurlu köfteler yapSabretmeye çalışıyorum yavrum için. Yoksa hele kahvaltı yapmaya bayılırım ama sınırlı şeyler yiyebiliyorum şuan egzaması şükür geçti. Kaçamak dün akşam yaptım ona da çok pişman oldumkırmızı ette yasak malesef. Balıkta yasak bize ya. Üzüm pekmezi kendi ailemin yaptığı var ondan yiyorum her gün ama çoğaltayım onu. Birde kalsiyum desteği alıyorum kemik erimesi olmasın diye.
Neleri yemiyosun canim bizde de egzama warSabretmeye çalışıyorum yavrum için. Yoksa hele kahvaltı yapmaya bayılırım ama sınırlı şeyler yiyebiliyorum şuan egzaması şükür geçti. Kaçamak dün akşam yaptım ona da çok pişman oldumkırmızı ette yasak malesef. Balıkta yasak bize ya. Üzüm pekmezi kendi ailemin yaptığı var ondan yiyorum her gün ama çoğaltayım onu. Birde kalsiyum desteği alıyorum kemik erimesi olmasın diye.
Evet malesef ki. İlk başta çocuğun cildi düzelince Diyeti açmaya başlarız demişti doktor. Fakat kan tahlilinden sonra 6 ay devam dedi. Bu dediklerini yapıcam canım teşekkür ederim iyi oldu önerilerin.Seninki daha zorluymus canım ama inan insan alışıyor vegan tariflere bak onlar iyi oluyor bol bol kısır patates salatasi falan yap bulgurlu köfteler yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?