2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklisin valla ben sallamamaya yemin etmistim ama bozdurdu yeminimi benim bi arkadasin kizi da anakucaginda galan bile uyuyakaliuo ben de anlamadim cin gibiler masallah tek umudum ileride okulda birinci falan olmasi

Ben yaklaşık iki aydır yapıyorum diyeti önümüzdeki bir buçuk ay denemeler olacak ek gıda zamanı gelene kadar bağırsakları tolore eder diyor doktor inşallah öyle olur
İnşallah kanda alerji testi yapıldı. Değeri 2.9 çıktı doktor 6 ay diyete devam dedi ama çok katı bir diyet ve ben doymuyorum. Ne yiyeceğimi de şaşırdım artık. 1 haftadır yapıyorum bende.

Hala ıkınanlar var tatlım masallah kuzuya

sen usutuyirsan ondan olabikir canim benim kizda bazen oyke oluyir

Ben uykusu düzeldi diyen ağzıma terlikle vurayım
3 gecedir aynı, feryat figan beşikten al ayağıma koy saniyede devam ediyor uykuya
Dün gece o ayağımda ben yatak başlığında 1 buçuk saat uyumuşum, çözemedim

Sen birde mama yeseydi o zaman kokuyu gör
Kaka alırken maske takasım geliyor

Goturcem goturcem
Biberon temizleyici ne.kullanıyorsunuz hatunlar uni ile basladik babyme güzeldi siveno kokusu agir geldi oneri alalim

Bizde de babasi ayakta salladgi surece uyuyo
sekersizfistikezmesi Mysonismysun kızlar akşam uyku vakti geldiğinde mama vermeyi düşünürmüsünüz? Ben günde 2 kez veriyorum bi gündüz uyku vaktinde birde akşam uyku vaktinde.. Mamayı içince 2 saat kalkmadan uyuyo hatta bazen akşam 3- 4 saatide buluyor sonrasında yarım saatte bir yada saatte bir uyanıyo yine malesef

Valla bazen bunu ciddi ciddi düşünüyorum sadece yatarken versem mi diye.

Goturcem goturcem
Biberon temizleyici ne.kullanıyorsunuz hatunlar uni ile basladik babyme güzeldi siveno kokusu agir geldi oneri alalim
Yok canjm sadece 9 da saat 10.20 ye kadar uyuyo ve sonrwsinda saat basi kalkiyo ciglikbcigliga mesela 1.20 de uyandi saat 3.30 olmus hala uyutmaya calisiyorumn hicbir ise yaramiyo ama sabah dersen 3 saat uyuyo kesintisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…