- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
Odaların birinden çıkacaklar sanki hiç sormaAyyy gozun aydin su falan dokmeseydiniz arkalarindan mazallah su gbi donerler Allah muhafaza... Simdi evde ruhlari geziyo gbi gelir sana
Valla alerji icin dodktorun veridgi ilac uyku yapti biraz uyku nedir anlamisnoldumHellö gırgırcı ağustos anneleriii, bizim utanmaz kızın uyku saatlerini biraz öne çektim güya, dün sabah erken kaldırıp akşam 8 buçuk-9 gibi yatırdım. Bu sefer de sağ olsun vırt zırt uyandı. Yine bana hüsran...
Dun doktor her gun 5 dakika destekli sekilde oturtacaksin dedi 5 buvuk aydan sonra ise 10 dk oturt dedi canimDestekli oturma konusunda doktorlarınız ne dedi bayanlar kucakta kısa süreli izin verildi erken bence de devriliyorlar kucakta tutuyorum sizinkiler ne diyorlar her doktor ayri telden çalıyor
Önce kendim deniyorum tatlı kıs. Uyku eğitimi gibi değil de şimdilik en azından uyuduğu uyandığı saat aşağı yukarı belli olsun diye şeyediyorum. Bi ara 12’lere kadar uyumuyordu, şimdi en azından 9-10 gibi uyuyor. Bi de her dakka uyanmazsa tamamdırValla alerji icin dodktorun veridgi ilac uyku yapti biraz uyku nedir anlamisnoldumuyju egitimiji naptin canik verebildijmi ben bi ara denedik ama gaz sancisindan ciglikla uyaniyo bizimki ben de pek ise yaramadi ayagimda salliyorum devam
ben sabah oglen uyjusunu oturttum onlari guzelce uyuyo ama aksam cok duzensiz maalesef bide gazdan kalkiyo alerji nedeni belli degil aslinda suan icin susami kestim tahini bakalim cikolata da yemiyorum ama egzama tarzi ayaklari falan kasiniyo valla sen suan calisiyo musunÖnce kendim deniyorum tatlı kıs. Uyku eğitimi gibi değil de şimdilik en azından uyuduğu uyandığı saat aşağı yukarı belli olsun diye şeyediyorum. Bi ara 12’lere kadar uyumuyordu, şimdi en azından 9-10 gibi uyuyor. Bi de her dakka uyanmazsa tamamdırSizde ne alerjisi çıktı?
tatlim verme bence erken dis iştahsızlık yapıyor doktor zorlama isteyince yer onlar ac kalmaz dedi bizimki de zoraki sut veriyorum uzulmekten.Ben yoruldumBenim oğlum da hala emme sorunu var açken bile emmek istemiyor emzik biberon hiç birini almadı.cok uzun saatler emmediginde aç kalmasın diye sağıp kaşıkla veriyorum öyle biraz alıyor.cocuk bizimle bir herseyden yiyip içmek istiyor.bisey yedegimizi görünce deli oluyor ağzını açıp ona vereyim diye bekliyo vermeyince verdim sayip çiğneyip yutuyokendini tatmin ediyo heralde 13 gün sonra 5 aylık olcak ama ben ona tattirsam bu defa memeyi hiç emmez diye düşünüyorum.ona göstermeden yiyip içmeye çalışıyoruz.bi kere havuç tuttum deli gibi yemeye çalıştı sizce tattirsam mı istediği zaman yoksa 6 ayı beklesem mı. Ki ben 6 ayda bile ek gıda çok az vermek istiyodum ama emme sorunuyla nasıl olcak bilmiyorum
Kuzum normal gunu tekrar yaşıyor demişti doktor sinirler kaslar zıplama bağırma normalmişHayırlı akşamlar kızlar benim kız uykuda bağırıyor ağlıyor genelde akşam ve geceleri yapıyor bağırıyor bakıyorum gözler kapalı elini tutuyorum yada iki sallıyorum uyuyor geri acaba korkuyormu bilemedim ki niye böyle yapıyor sizce neden yapar
Aynen zaten hiç istemiyorum vermek gören yazık ver diyor ama bu defada memeyi bırakır diyorum bende ona görünmeden yiyip icicez artiktatlim verme bence erken dis iştahsızlık yapıyor doktor zorlama isteyince yer onlar ac kalmaz dedi bizimki de zoraki sut veriyorum uzulmekten.Ben yoruldum
ayni modelden bende de var. gozu kapali agliyor salliyorum yada sarilip sirtini sivazliyorum tekrar uykuya daliyor. Anlik uyanip uykuya geri donemedigi icin yapiyor galiba. Genelde geceleri yada aksamlari yapiyor bizimki de..Hayırlı akşamlar kızlar benim kız uykuda bağırıyor ağlıyor genelde akşam ve geceleri yapıyor bağırıyor bakıyorum gözler kapalı elini tutuyorum yada iki sallıyorum uyuyor geri acaba korkuyormu bilemedim ki niye böyle yapıyor sizce neden yapar
ben sabah oglen uyjusunu oturttum onlari guzelce uyuyo ama aksam cok duzensiz maalesef bide gazdan kalkiyo alerji nedeni belli degil aslinda suan icin susami kestim tahini bakalim cikolata da yemiyorum ama egzama tarzi ayaklari falan kasiniyo valla sen suan calisiyo musun
Anladım canım Allah şifa versin yavrularımıza. Bana da önce ceviz fındık fıstık tarzındaki şeyleri acmamı söyledi. En sona süt ve süt ürünlerini bıraktırdı. Ama ben daha yeni diyete başladım. Sen diyetten kaç gün sonra açmaya başladın.Bana bir merdiven sistemi yaptı ilk olarak kek poaca,bu adımı geçersek pizza ,sonra çikolata sonra yoğurt ,peynir,süt şeklinde sırayla gidecegiz
Ben yaklaşık iki aydır yapıyorum diyeti önümüzdeki bir buçuk ay denemeler olacak ek gıda zamanı gelene kadar bağırsakları tolore eder diyor doktor inşallah öyle olurAnladım canım Allah şifa versin yavrularımıza. Bana da önce ceviz fındık fıstık tarzındaki şeyleri acmamı söyledi. En sona süt ve süt ürünlerini bıraktırdı. Ama ben daha yeni diyete başladım. Sen diyetten kaç gün sonra açmaya başladın.
Bebiste kizariklik mi var yoksa normal sut alerjisimjAnladım canım Allah şifa versin yavrularımıza. Bana da önce ceviz fındık fıstık tarzındaki şeyleri acmamı söyledi. En sona süt ve süt ürünlerini bıraktırdı. Ama ben daha yeni diyete başladım. Sen diyetten kaç gün sonra açmaya başladın.
Yaa kafasinin ustunde de sivilce tarzi seyler var mi yani vucudanyayildi mi.. calismiyosan daha iyi uyku egitimi verirsin o zaman canim ben bakalaim su 3 gundur uyuyo 9 da ama biz carsafta sallamadan uyumuyo ve saat basi yine kalkiyo ve gaz geldiginde yine bagiriyo uyku dyzenini cok zor bulucaz belli...Bizimkinde de biraz alerji var ama daha çözemedik bakalım. Yok kuzum şu an ücretsiz izindeyim Eylül’e kadar, sonra da inşallah part time başlayacağım.
Sivilce değil de sol yanağında hep aynı yerde döküntü oluyor. Ya valla yıldım artık. Güya 9’da yattı, yarım saatte bir mızıldandı. Şu an bile başında beşik sallıyorum. Ne anladım yani uyumasından? Cidden bunaldım artık. Üf.Yaa kafasinin ustunde de sivilce tarzi seyler var mi yani vucudanyayildi mi.. calismiyosan daha iyi uyku egitimi verirsin o zaman canim ben bakalaim su 3 gundur uyuyo 9 da ama biz carsafta sallamadan uyumuyo ve saat basi yine kalkiyo ve gaz geldiginde yine bagiriyo uyku dyzenini cok zor bulucaz belli...
Bizde de babasi ayakta salladgi surece uyuyoSivilce değil de sol yanağında hep aynı yerde döküntü oluyor. Ya valla yıldım artık. Güya 9’da yattı, yarım saatte bir mızıldandı. Şu an bile başında beşik sallıyorum. Ne anladım yani uyumasından? Cidden bunaldım artık. Üf.
Bizde de babasi ayakta salladgi surece uyuyo
Bizim grubun bebelerinin uykularını çalmışlar benceBi arkadaşın bebeği doğduğu andan itibaren kendi kendine uyuyordu. Mesela yemek yiyorduk, pusette uslu uslu oturuyordu, bi bakıyorduk uyumuş. Yaşını doldurdu şu an mama sandalyesinde havuç kemirirken uyuyakalıyor falan. Ne yaptık hamileyken kurana mı bastık bişe mi yaptık acaba bizimkiler böyle oldu
Sen var ya aslansın kaplansın. Şu elimde görmüş olduğunuz bebeden iki tane olsa ne yapardım acep.Bizim grubun bebelerinin uykularını çalmışlar bencegeçtim besiklerin arasına yarim saattir sallıyorum biri zar zor uyudu diğeri çığlık atiyor ödüm kopuyor şimdi geri uyandıracak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?