2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
Senin ilk bebeğindi di mi? ben ilkinde 20+0 da anca hissetmiştim. yakında hissedersin az kaldı :)
bugün ben de sıçradım. öğle arasında işyerinde arkadaşlarla oturuyorduk. birden sert bir tekme attı. ay diye oturduğum yerden sıçradım
Benim hiç ağrı şişlik morluk gibi bişey olmadı hissetmedim bile
bende sadece ağrı oldu ama kolumu belli bir yerden sonra bile kaldıramadım. o yüzden doğumdan sonraki dozu cuma yaptırmıştım ki yine ağrırsa eşim bebekle ilgilensin diye ama onda da hiç ağrımadı :)

ne güzel nerede ne tarafta olduğunu biliyorsunuz ben hiç bilmiyorum yokluyorum bakıyorum ama hiç anlamıyorum

Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
Bende henüz hiç hissedemedim. Bebeğimin varolduğunu ultrasona girince farkediyorum resmen. Kilomdan dolayı sanırım geç hissedicem diye düşünüyorum.

Kızlar bir de benim gibi sırt üstü veya yüz üstü yatmayı çok sevenler için, 28. haftaya kadar bu şekilde yatmanın herhangi bir sakıncası yokmuş. Fazla geriyorlar aman hamileler sırt üstü yatmasın diye, daha bebeğin ağırlığı omiriliğe baskı yapacak kadar fazla değilmiş, olana kadar 360 derece yatabilirmişiz

Canım böyle bir broşür verdiler, fiyat anlamında başka kimseyle görüşmedim henüz sen yaptırdığın için biraz bilirsin burda fiyatlar vs yazıyor. Nasıl buldunEki Görüntüle 2249127
Fiyat olarak uygun. Görüşmeye gittiğinde fotoğraf çekmeye ne zaman başlıyorlar, doğum anında mutlaka oluyorlar mı onu sorarsın, bir de Sanat Fotoğraf tarafından çekilecek diyor sanırım 1 fotoğrafçı değil de fotoğraf şirketi ile anlaşmaları var, onların bir portfolyolarına bakarsın. Flu çekimler, saçma pozlar falan var mı? Albümlerin kalitesine de bakarsın.
Orada belirtilen fotoğraf adetlerinin çok bir anlamı olmuyor zaten, doğum fotoğraflarında zaten belli şeyler çekildiği için 150-200 çekimle 250-350 çekim dediği şeyde farklı pozlar yok, fotoğrafçı seri çekime alıyor, elemeden de hepsini sana veriyor. 150-200 çekimde fotoğrafın ham halini (photosopsuz) verecek, onun yerine bir sonraki paket daha iyi olur, onda da hepsini photoshoplamıyorlar ama 35 fotoğraf düzenlenecek o da yeterli olur bence. Ben kendim de fotoğraf çekiyorum hobi olarak, kendi istediğim gibi yaparım albümü diye albüm istememiştim ama kaç yıl oldu, hala yaptıramadım, elim değmedi, bu sefer 1 albüm yaptıracağım.
Doğum odası süslemesi falan hiç hevesim yok, bu fotoğraf işi bana daha önemli ve güzel geliyor. O zaman tereddütte kalmıştım ama hep iyi ki çektirmişim diyorum. Herkesin bebeği ilk görüşü, ilk banyosu falan hep çekiliyor, sen doğumhanedesin o anları göremiyorsun ama fotoğrafçı senin gözün oluyor o sırada, o yüzden bence imkan varsa mutlaka çektirilmeli.
Çok konuştum

kızlar selam hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
ben 19. haftadayım son bir haftadır kızımın tekmelerini hissetmeye başladım darısı başınıza :)
ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? ben 1 nisan'a gün aldım devlet hastanesinden.
bu arada aramızda istanbul avrupa yakasından olanlar var dimi :)

Dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyo mu hastaneleriniz? Benim doğum yapacağım hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor doğumhaneye alamıyoruz dediler. Hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştık bizde yoksa çok yakın arkadaşım fotoğrafçı o yapıcaktı çekimimizi.

Ben
Benim hastane kabul ediyor, kendi anlaştığı fotoğrafçılar da var ama sorun çıkarmıyor diğerlerine de.

bu kiz bebek erkek bebege gore karin farkli olur denirdi de inanmazdim.
oglumda karnim daha yukaridaydi. manken yuruyusu bile yapabiliyordum.
kiz da karin asagida olur derlerdi. cidden asagida. kasiklarima daha yaki gibi sanki. o yuzden de degil manken dogru yurusem sevinecegim penguen gibi yuruyup, bacaklari acmadan oturamiyorum yahu.

eşim mobilyacı( terzi kendi söküğünü zor dikiyor mayıs gibi boya badana ileri başladıktan sonra yaptıracağım. ben telaşlıyım ama eş,m sakince bekle diyor. hayırlısı bakalım:)

ya ben hep sırt üstü yatarım normalde 3-4 haftadır yatmıyorum gerçi uykuya daldığım zaman direk sırt üstü moduna geçiyorum tabi bu arada eşim hemen uyandırıyor sırt üstü yatıyorsun diye :)

esin hic ellemesin seni cnm. merak etmeyin. gece uyurken olan pozisyonlar bebege zarar vermiyor diye dinlemistim bir doktoru. uykunu alman daha onemli

Ben öyleydim kızımda zaten gebeliğin başından beri aşağıdaydı hep öyle devam etmişti. Kız bebek erkek bebek farkı mı bilmiyorum ama o zaman kasıklarımda taşıdığımı hissederdim

Ama benim sadece doğum anı ve sonrasında bebisi çektiler ayakizi alınırken giyilirken boy pos ölçülürken vs..

kızlar birde size deodorat ve roll on kullanımını soracağım bir sıkıntı olur diye ben kullanmamaya çalışıyrum ama malum havalar ısındı konudan bilginiz var mı?

Sanki banada kabul etmiyorlar gibi geldi. Konuşamadım henüz canım

Çok teşekkür ederim canım olsun baya aklıma yattı söylediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…