Senin ilk bebeğindi di mi? ben ilkinde 20+0 da anca hissetmiştim. yakında hissedersin az kaldı :)Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
bugün ben de sıçradım. öğle arasında işyerinde arkadaşlarla oturuyorduk. birden sert bir tekme attı. ay diye oturduğum yerden sıçradımKızlar bn 18. Haftada başladım hissetmeye hareketleri dün bebislerden biri iki kere üst üste bi tekmeledi sıçradım resmen şimdiden böyle yapıyorsalar iki ay sonra iyice güçlenecekler eyvah eyvah :) birde sizdede var mı sol kasigimda resmen damarın sürekli attığını hissediyorum
bende sadece ağrı oldu ama kolumu belli bir yerden sonra bile kaldıramadım. o yüzden doğumdan sonraki dozu cuma yaptırmıştım ki yine ağrırsa eşim bebekle ilgilensin diye ama onda da hiç ağrımadı :)Benim hiç ağrı şişlik morluk gibi bişey olmadı hissetmedim bile
İlk gebeligin ise gayet normal ben 20. haftada net olarak hissetmiştim ilkindeBen hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
ne güzel nerede ne tarafta olduğunu biliyorsunuz ben hiç bilmiyorum yokluyorum bakıyorum ama hiç anlamıyorumAynen canım o çok belli oluyor ben ne tarafta durduğunu 1 aydır farkediyorum 10 gündür de hareketlerini hissediyorum eşim hareketlerini farketmiyo ama nerede durduğunu geceleri bile anlıyor o da gece bu taraftaydi bı ara falan diyor sabahları
Bende henüz hiç hissedemedim. Bebeğimin varolduğunu ultrasona girince farkediyorum resmen. Kilomdan dolayı sanırım geç hissedicem diye düşünüyorum.Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Fiyat olarak uygun. Görüşmeye gittiğinde fotoğraf çekmeye ne zaman başlıyorlar, doğum anında mutlaka oluyorlar mı onu sorarsın, bir de Sanat Fotoğraf tarafından çekilecek diyor sanırım 1 fotoğrafçı değil de fotoğraf şirketi ile anlaşmaları var, onların bir portfolyolarına bakarsın. Flu çekimler, saçma pozlar falan var mı? Albümlerin kalitesine de bakarsın.Canım böyle bir broşür verdiler, fiyat anlamında başka kimseyle görüşmedim henüz sen yaptırdığın için biraz bilirsin burda fiyatlar vs yazıyor. Nasıl buldunEki Görüntüle 2249127
migdeye basacaklar. parmaklarla kaburgalari oyacaklar filan. olan yine bize olacakTabi şu an meydanı boş buldular fıldır fıldır geziyolar, bikaç ay sonra sığamadıklarında napıcaklar bakalım
Dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyo mu hastaneleriniz? Benim doğum yapacağım hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor doğumhaneye alamıyoruz dediler. Hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştık bizde yoksa çok yakın arkadaşım fotoğrafçı o yapıcaktı çekimimizi.@greyfurt_ B Bluemom44 Hastanelerin fotoğrafçıları daha yüksek fiyat verebiliyor, ben dışarıdan birini bulmayı planlıyorum, ilk doğumumda da öyle yapmıştım. Dışardan gelen fotoğrafçıların portfolyosu bana daha kaliteli geliyor bir de. Öbürü zaten hastaneyle işini bağlamış, çok kasmasa da müşteri geliyor.
Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var, onlarla 7. aydan sonra bir görüşeceğim, bizim doğumlar yaza denk geldiği için o tarihlerde tatilde olan da çok oluyor, bakalım hangisi o tarihlerde müsait, hangisi fiyat olarak bana müsait, ona göre karar vereceğim :)
Benkızlar selam hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
ben 19. haftadayım son bir haftadır kızımın tekmelerini hissetmeye başladım darısı başınıza :)
ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? ben 1 nisan'a gün aldım devlet hastanesinden.
bu arada aramızda istanbul avrupa yakasından olanlar var dimi :)
Benim hastane kabul ediyor, kendi anlaştığı fotoğrafçılar da var ama sorun çıkarmıyor diğerlerine de.Dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyo mu hastaneleriniz? Benim doğum yapacağım hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor doğumhaneye alamıyoruz dediler. Hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştık bizde yoksa çok yakın arkadaşım fotoğrafçı o yapıcaktı çekimimizi.
Benim hastane kabul ediyor, kendi anlaştığı fotoğrafçılar da var ama sorun çıkarmıyor diğerlerine de.
eşim mobilyacı( terzi kendi söküğünü zor dikiyorGünaydınlarr 10 gün raporluyum yatak telefon televizyon üçlüsüyle takılıyorummevlit yapılma hakkinda konuşulmuş insallah su kanama olmayan bir döneme girerim de bende düşünürüm bu konuarı haftaya salı günü detaylı ultrason randevum var Ankaraya gideceğim gitmişken sadece bebek arabasini alacağım orada beğenmiştim inşallah kullanmak nasip olur kizlar aranizda bebek odasını mobilyacida yaptiracak olan var mi kaçıncı haftada sipariş vermeyi düşünüyorsunuz
ya ben hep sırt üstü yatarım normalde 3-4 haftadır yatmıyorum gerçi uykuya daldığım zaman direk sırt üstü moduna geçiyorum tabi bu arada eşim hemen uyandırıyor sırt üstü yatıyorsun diye :)Kızlar bir de benim gibi sırt üstü veya yüz üstü yatmayı çok sevenler için, 28. haftaya kadar bu şekilde yatmanın herhangi bir sakıncası yokmuş. Fazla geriyorlar aman hamileler sırt üstü yatmasın diye, daha bebeğin ağırlığı omiriliğe baskı yapacak kadar fazla değilmiş, olana kadar 360 derece yatabilirmişiz
esin hic ellemesin seni cnm. merak etmeyin. gece uyurken olan pozisyonlar bebege zarar vermiyor diye dinlemistim bir doktoru. uykunu alman daha onemliya ben hep sırt üstü yatarım normalde 3-4 haftadır yatmıyorum gerçi uykuya daldığım zaman direk sırt üstü moduna geçiyorum tabi bu arada eşim hemen uyandırıyor sırt üstü yatıyorsun diye :)
Ben öyleydim kızımdabu kiz bebek erkek bebege gore karin farkli olur denirdi de inanmazdim.
oglumda karnim daha yukaridaydi. manken yuruyusu bile yapabiliyordum.
kiz da karin asagida olur derlerdi. cidden asagida. kasiklarima daha yaki gibi sanki. o yuzden de degil manken dogru yurusem sevinecegimpenguen gibi yuruyup, bacaklari acmadan oturamiyorum yahu.
Ama benim sadece doğum anı ve sonrasında bebisi çektiler ayakizi alınırken giyilirken boy pos ölçülürken vs..Senin ki daha da uygunmuş
Ben 2014 yılında 500 tl vermiştim. Doğum öncesi, doğum ve sonraki gün çekimlerine. Doğum pazar günüydü ve çok uzun sürdü, öğlen gibi geldi fotoğrafçı , doğum bitene kadar 12 saate yakın bizimleydi, gece 12 gibi çıktı hastaneden.
O dönem bana hastane 750 tl fiyat vermişti fotoğraf hizmeti için.
Sanki banada kabul etmiyorlar gibi geldi. Konuşamadım henüz canımDışarıdan fotoğrafçı kabul ediyo mu hastaneleriniz? Benim doğum yapacağım hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor doğumhaneye alamıyoruz dediler. Hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştık bizde yoksa çok yakın arkadaşım fotoğrafçı o yapıcaktı çekimimizi.
Çok teşekkür ederim canım olsun baya aklıma yattı söylediklerinFiyat olarak uygun. Görüşmeye gittiğinde fotoğraf çekmeye ne zaman başlıyorlar, doğum anında mutlaka oluyorlar mı onu sorarsın, bir de Sanat Fotoğraf tarafından çekilecek diyor sanırım 1 fotoğrafçı değil de fotoğraf şirketi ile anlaşmaları var, onların bir portfolyolarına bakarsın. Flu çekimler, saçma pozlar falan var mı? Albümlerin kalitesine de bakarsın.
Orada belirtilen fotoğraf adetlerinin çok bir anlamı olmuyor zaten, doğum fotoğraflarında zaten belli şeyler çekildiği için 150-200 çekimle 250-350 çekim dediği şeyde farklı pozlar yok, fotoğrafçı seri çekime alıyor, elemeden de hepsini sana veriyor. 150-200 çekimde fotoğrafın ham halini (photosopsuz) verecek, onun yerine bir sonraki paket daha iyi olur, onda da hepsini photoshoplamıyorlar ama 35 fotoğraf düzenlenecek o da yeterli olur bence. Ben kendim de fotoğraf çekiyorum hobi olarak, kendi istediğim gibi yaparım albümü diye albüm istememiştim ama kaç yıl oldu, hala yaptıramadım, elim değmedi, bu sefer 1 albüm yaptıracağım.
Doğum odası süslemesi falan hiç hevesim yok, bu fotoğraf işi bana daha önemli ve güzel geliyor. O zaman tereddütte kalmıştım ama hep iyi ki çektirmişim diyorum. Herkesin bebeği ilk görüşü, ilk banyosu falan hep çekiliyor, sen doğumhanedesin o anları göremiyorsun ama fotoğrafçı senin gözün oluyor o sırada, o yüzden bence imkan varsa mutlaka çektirilmeli.
Çok konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?