2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu da güzelmiş fakat montessori mantığı çocuk kendisi rahatlıkla girip ciksn oldgu için kapamalı kapısı mantgna ters gibi geldi. Bir de çatısı olayı siz de iyi dusunmssnz ne kadar tuttrck olsak ya yere ne olur ne olmaz çatısı konsnda emin olamadm( fazlaysla evhamlym sanrm) yaa büyüycklerde böyle yataklri olck blmyrm size oluyor mu ama bazen hayal gibi geliyor bana yasadklrmz

Canım fotoğraf çekimi için hastanenin anlaştığı bi yerle mi görüştün, yoksa ayrı mı tutucaksın. Bende istiyorum hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon şirketi varmış odayı falan da süslüyorlar çekim de yapılıyormuş hoşuma gitti açıkcası

Su iceblyrsan ne guzel bol bol iç benim yerime de iç yaz gelsin ama bir an önce bebegmzi kucagmza alalm inşallah.

Su iceblyrsan ne guzel bol bol iç benim yerime de iç yaz gelsin ama bir an önce bebegmzi kucagmza alalm inşallah.
İçemiyorum kii zorlaaa işte 1 lt anca belkide.. ama senin yerinede içerim hiç içemediğim zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydi direk doğduğu gün gelsin bütün sıkıntılar geride kalsın tek derdimiz uykusuzluk olsun çokça amin

Evet canım hastanenin anlaşmalı olduğu bir kişi var. Bekleme alanlarına hep kendi yaptıkları albümlerden koymuşlar alıp incelemek için. İstediğin poz, video, albüm gibi seçeneklerde fiyatlar değişiyor. Süslemeyi kendim yapmak istiyorum canım. Söz masam için yükselticiler vazolar şekerlikler kurabiyeliklerden almıştım hep. Aynalı olanlardan görmüşsündür belki. Sadece balon örtü kapı süsü alıcam ekstra canım oyüzden kendim yapmak daha mantıklı geldi

Anladım canım. Evet biliyorum onları organizasyon şirketleri de onlardan yapılıyorlar zaten masa süslemelerini elinde varsa değerlendir tabi ki daha mantıklı olur. Ben yapmamıştım masa süsleme vs o yüzden o tarz şeylerim pek yok vericez artık para

Ben hala icemyrm mesela ;( 1 lt gayet güzel bulantı yapmıyorsa elinde olsun şişen yudum yudum içmeye cals. Aynen tek dileğim o eğer ki eşime ve bana çekerse aşırı uslu olur inşallah çok amin bol amin ben 10. Ay sadece dişlerim çıkarken biraz aglamsm annem yerdin uyurdn hiç uzmedn beni diyor.

@greyfurt_ B Bluemom44 Hastanelerin fotoğrafçıları daha yüksek fiyat verebiliyor, ben dışarıdan birini bulmayı planlıyorum, ilk doğumumda da öyle yapmıştım. Dışardan gelen fotoğrafçıların portfolyosu bana daha kaliteli geliyor bir de. Öbürü zaten hastaneyle işini bağlamış, çok kasmasa da müşteri geliyor.
Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var, onlarla 7. aydan sonra bir görüşeceğim, bizim doğumlar yaza denk geldiği için o tarihlerde tatilde olan da çok oluyor, bakalım hangisi o tarihlerde müsait, hangisi fiyat olarak bana müsait, ona göre karar vereceğim :)

Rabbim nasip ettikten sonra inşallah herşey de yolunda gider sağlıkla da kucağına alırsın.. Dua ile.. İleri yaşta anne olan çok kadın var ve sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyorlar inşallah hiç bi sorun da yoktur yazın sonunda hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu endişeler boşa gittiği için şükrediyor oluruz inşallah

Ankara da olan arkadaşlara bi sorum.olacakti kızlar.. kuzenim rahim filmi çektirmesi gerekiyor.daha önce özelde çektirmiş dr bi sorun yok demiş ama devlette gösterdiği 2 dr bu filmde bisorun var eksik çekilmiş demiş.. Şimdi tekrar anestezik çektirmek istiyor ankarada bildiğiniz güvendiğiniz bir yer varmı acaba..kendisi çubukta oturuyor aslında ama gidebilir oraya..

Ay ne güzel öyle olur inşallah Annemde beni bi kundaklıyomuş 3 saat uyuyormuşum kardeşim desen kendi kendine uyuyormuş eşim konusunda biraz şüpheliyim bide kızlar babaya çekiyor ya hayırlısı artık

Çok şükür canım maaşallah sağlıkla gelsin minik

Bizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı

Bizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı
500 tl hem oda süslemesi hem de fotoğrafçı için çok uygunmuş.
Doğum fotoğrafçısı gece-gündüz/haftasonu vs. doğum ne zaman olursa olsun geliyor muymuş? Bazen çünkü belli saatlerin dışına çıkmıyorlar, kuzenimin gece yarısı olmuştu doğumu ona hastane fotoğrafçısı gelmemişti, ertesi gün oda çekimi yapmışlardı sadece. Onları öğrenmek lazım.

Ben oğlumda 2015 de 100 liraya 15 poz çektirmistim.simdi de 250 olmus
Senin ki daha da uygunmuş
Ben 2014 yılında 500 tl vermiştim. Doğum öncesi, doğum ve sonraki gün çekimlerine. Doğum pazar günüydü ve çok uzun sürdü, öğlen gibi geldi fotoğrafçı , doğum bitene kadar 12 saate yakın bizimleydi, gece 12 gibi çıktı hastaneden.
O dönem bana hastane 750 tl fiyat vermişti fotoğraf hizmeti için.

canım bende belli belirsiz hissediyorum hatta bazen 2-3 gün hiç olmuyor zaten akşam oldu mu hiç hissetmiyorum. normaldir canım benim
Evet normal bende 10 gündür falan hissediyorum iki gün çok net hissettim sıra iki gün hiç hissetmedim bı ebeye sordum bu haftalarda normal bazen hissetmeye bilirsin dedi şimdi yine hissediyorum hep solumdaydi bu ara sagimda daha çok geziyi öyle

Bugün sağlık ocağında ilk tetenoz aşısını oldum, kolu ağrıtıyor baya İğneyi vurmadan önce bebeğin kalp atışını dinledik. 2 gün önce eşime sol tarafta yatıyor sanırım burası daha sert sağa göre demiştim. O da elleyince farketmişti. Bugün kalp atışını oradan duyabildik. Demekki tespitim doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…