Bu da güzelmiş fakat montessori mantığı çocuk kendisi rahatlıkla girip ciksn oldgu için kapamalı kapısı mantgna ters gibi geldi. Bir de çatısı olayı siz de iyi dusunmssnz ne kadar tuttrck olsak ya yere ne olur ne olmaz çatısı konsnda emin olamadm( fazlaysla evhamlym sanrm) yaa büyüycklerde böyle yataklri olckAyy buda cok güzelmiş ben ilk aylar icin kraft north park yatak alacağım sonrada odası için çatısız montessori yatagi yaptiricam fotoğrafı yüklemeye çalışacağım daha var almak için galiba bunları 30. haftadan sonra inşallah ama dolabi 25. Haftada siparişini veririm herhalde havalanması yerleşmesi için
Canım fotoğraf çekimi için hastanenin anlaştığı bi yerle mi görüştün, yoksa ayrı mı tutucaksın. Bende istiyorum hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon şirketi varmış odayı falan da süslüyorlar çekim de yapılıyormuş hoşuma gitti açıkcasıCanım benim ilk hamileliğim 21yaşındayım. Dolayısıyla belki saçma çocukça geliyor olabilir. Ben herşey eksiksiz olsun istiyorum. Bu istediklerimi 35yaşında yeni doğum yapmış akrabalarım bile yapıyor. Maksat o anı ölümsüzleştirmek, 80yaşına gelince bile açıp bakabilmek. Mevlütten bahsetmişsin benim evimde küçük fakat insanları tek tek ağırlamak istemiyorum ki gelmeleri 1seneyi bulur zaten. Mevlüt yapıp hepsini aradan çıksın istiyorum. Sünnet yenidoğan sünneti olacak inşallah. Sen hamile kafasına giremedim diyordun yanlış hatırlamıyorsam
Su iceblyrsan ne guzel bol bol iç benim yerime de içDoğru valla herkes biliyor yaşadıklarımızıben yaz gelsin hava ısınsın diyordum ama bu böbrek çıkınca Onuda unuttum artık terlemeye bağlı daha fazla su kaybedicem daha fazla su içmem gerekecek vesaire allahım neler düşünüyorum
İçemiyorum kii zorlaaa işte 1 lt anca belkide.. ama senin yerinede içerim hiç içemediğim zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydiSu iceblyrsan ne guzel bol bol iç benim yerime de içyaz gelsin ama bir an önce bebegmzi kucagmza alalm inşallah.
Evet canım hastanenin anlaşmalı olduğu bir kişi var. Bekleme alanlarına hep kendi yaptıkları albümlerden koymuşlar alıp incelemek için. İstediğin poz, video, albüm gibi seçeneklerde fiyatlar değişiyor. Süslemeyi kendim yapmak istiyorum canım. Söz masam için yükselticiler vazolar şekerlikler kurabiyeliklerden almıştım hep. Aynalı olanlardan görmüşsündür belki. Sadece balon örtü kapı süsü alıcam ekstra canım oyüzden kendim yapmak daha mantıklı geldiCanım fotoğraf çekimi için hastanenin anlaştığı bi yerle mi görüştün, yoksa ayrı mı tutucaksın. Bende istiyorum hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon şirketi varmış odayı falan da süslüyorlar çekim de yapılıyormuş hoşuma gitti açıkcası
Anladım canım. Evet biliyorum onları organizasyon şirketleri de onlardan yapılıyorlar zaten masa süslemelerini elinde varsa değerlendir tabi ki daha mantıklı olur. Ben yapmamıştım masa süsleme vs o yüzden o tarz şeylerim pek yok vericez artık paraEvet canım hastanenin anlaşmalı olduğu bir kişi var. Bekleme alanlarına hep kendi yaptıkları albümlerden koymuşlar alıp incelemek için. İstediğin poz, video, albüm gibi seçeneklerde fiyatlar değişiyor. Süslemeyi kendim yapmak istiyorum canım. Söz masam için yükselticiler vazolar şekerlikler kurabiyeliklerden almıştım hep. Aynalı olanlardan görmüşsündür belki. Sadece balon örtü kapı süsü alıcam ekstra canım oyüzden kendim yapmak daha mantıklı geldi
Ben hala icemyrm mesela ;( 1 lt gayet güzel bulantı yapmıyorsa elinde olsun şişen yudum yudum içmeye cals. Aynen tek dileğim o eğer ki eşime ve bana çekerse aşırı uslu olur inşallah çok amin bol aminİçemiyorum kii zorlaaa işte 1 lt anca belkide.. ama senin yerinede içerim hiç içemediğim zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydidirek doğduğu gün gelsin bütün sıkıntılar geride kalsın tek derdimiz uykusuzluk olsun çokça amin
Rabbim nasip ettikten sonra inşallah herşey de yolunda gider sağlıkla da kucağına alırsın.. Dua ile.. İleri yaşta anne olan çok kadın var ve sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyorlar inşallah hiç bi sorun da yoktur yazın sonunda hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu endişeler boşa gittiği için şükrediyor oluruz inşallahamin canım yas 42 olunca zaten 10 doğumdan biri down semdromlu oluyormuş. Usg bulguları fena değil ama kesin tanıyı amniyosentez verecek. büyük kızımda da yaptırdım onda da yaş sınırımın üzerinde cıktığı için yptırmıştırm. bu bebekte 1/97 çıktı.
Ay ne güzel öyle olur inşallahBen hala icemyrm mesela ;( 1 lt gayet güzel bulantı yapmıyorsa elinde olsun şişen yudum yudum içmeye cals. Aynen tek dileğim o eğer ki eşime ve bana çekerse aşırı uslu olur inşallah çok amin bol aminben 10. Ay sadece dişlerim çıkarken biraz aglamsm annem yerdin uyurdn hiç uzmedn beni diyor.
Çok şükür canım maaşallah sağlıkla gelsin minikgunaydin hanimlar hayirli cumalar hepinize! ♥
dün aksam doktorumuza gorunduk, bebegimiz 255 gram ve 19,6 cm olmus, bugün itibariyle de tam 19 haftalik olduk. binlerde sukur herseyimiz iyi, normal, kalbimiz, cigerlerimiz, midemiz, sukur Rabbime. hepsini olctu, normal dedi doktorumuz. ellerini kimil kimil sallarken gorduk, ayaklarini gorduk, sirtini gorduk, yuzunu burnunu oyyy nasil sirindi herseyi! pipisini yine gosterdi bizim ufaklik erkekten emin olduk artik:))
yeni ultrason goruntumuzu de koyduk ultrason cercevemize:)) hamdolsun.
Eki Görüntüle 2249056
hepinize sagliklar sihhatler diliyorum yeniden, insallah en guzel sekliyle kavusuruz minnaklara!
Bizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı@greyfurt_ B Bluemom44 Hastanelerin fotoğrafçıları daha yüksek fiyat verebiliyor, ben dışarıdan birini bulmayı planlıyorum, ilk doğumumda da öyle yapmıştım. Dışardan gelen fotoğrafçıların portfolyosu bana daha kaliteli geliyor bir de. Öbürü zaten hastaneyle işini bağlamış, çok kasmasa da müşteri geliyor.
Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var, onlarla 7. aydan sonra bir görüşeceğim, bizim doğumlar yaza denk geldiği için o tarihlerde tatilde olan da çok oluyor, bakalım hangisi o tarihlerde müsait, hangisi fiyat olarak bana müsait, ona göre karar vereceğim :)
Ben oğlumda 2015 de 100 liraya 15 poz çektirmistim.simdi de 250 olmusBizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı
500 tl hem oda süslemesi hem de fotoğrafçı için çok uygunmuş.Bizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı
Ben de hissetmiyorum. Çok gazlı bir hamilelik geçiriyorum, o yüzden hissediyorsam da gaz deyip geçiyor olabilirimBen hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
Senin ki daha da uygunmuşBen oğlumda 2015 de 100 liraya 15 poz çektirmistim.simdi de 250 olmus
Evet normal bende 10 gündür falan hissediyorum iki gün çok net hissettim sıra iki gün hiç hissetmedim bı ebeye sordum bu haftalarda normal bazen hissetmeye bilirsin dedi şimdi yine hissediyorum hep solumdaydi bu ara sagimda daha çok geziyi öylecanım bende belli belirsiz hissediyorum hatta bazen 2-3 gün hiç olmuyor zaten akşam oldu mu hiç hissetmiyorum. normaldir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?