2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Henüz konuşmadım onları bi arkadaşım orda Doğum yapmıştı ordan biliyorum. Konuşmak lazım ama İnstagram sayfasında sürekli fotoğraf paylaşımları var gece gündüz geliyorlar sanırım gelmeleride lazım zaten öteki türlü oda da Yanımdakilerde çeker

Çatısız isteme sebebin ne cnm

Aynen canım o çok belli oluyor ben ne tarafta durduğunu 1 aydır farkediyorum 10 gündür de hareketlerini hissediyorum eşim hareketlerini farketmiyo ama nerede durduğunu geceleri bile anlıyor o da gece bu taraftaydi bı ara falan diyor sabahları

Tabi şu an meydanı boş buldular fıldır fıldır geziyolar, bikaç ay sonra sığamadıklarında napıcaklar bakalım

Deme ya 15 inde ben de olucam

oh mis haberler
Merhaba dün amnyosentezi yaptırdım. Hızlı FISH testi sonucunu bekliyorum. dua edin kızımla bana ...
tertemiz gelsin sonuclarin canim.

ekleme yapiyorum. uyku derdimizde olmasin..cokkkkkk amin. tecrube diyeliim

Annen sansliymis darısı bize inşallah

ben zekai tahir burak da anestezisiz cektirdim. hicccccc aci vs hissetmedim. hatta korkulu ruya gibi anlatanlara da kizdim. oraya bakabilr.

Çatısız isteme sebebin ne cnm
Canım 1 yaşından sonra bayağı hareketli oluyor çocuklar hoplayıp zıplayıp ne kadar monteli en iyi agactn yaptrsam da kendini bilene kadar o çatı kısmı duserse sorun olur diye dusunyrm ki montessori yatagnn amacı çocuk rahatca kendi yatağına kimsenin yardimi olmadan girip cikablsn. Çatısı olsun diye bir şartı da yok insallah sağlıcakla doğup büysnler de öncelikli istegmz bu tabi

Canım böyle bir broşür verdiler, fiyat anlamında başka kimseyle görüşmedim henüz sen yaptırdığın için biraz bilirsin burda fiyatlar vs yazıyor. Nasıl buldun

Sağlıkla gelsin inşallah tabi heyecanla bekliyoruz ben görünüş açısından çatılı istiyorum da fikir olsun dedim öyle dusunmemistim ama düşmez yinede ya herkes yaptırıyor sonuçta sağlam ouyodur bı tarafı yarısına kadar açık yaptircam zaten bende

Bizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı
Ben çok görüşme fırsatı bulamadım albümleri verdiği broşürleri ve fiyat listesini inceleyebildim. Doğum anında olması çok güzel hiç sormadım doğuma giriyormusunuz diye oda süslemesi ile beraber fiyat çok uygun canım

Bi sor canım sen de evet bana da uygun geldi canım

Canım ben fazlasıyla sağlamcı bir insanım anne olunca ×2 olacgm sanırım senin kafana nasl uyarsa

Kızlar gülmeyin banaa ilk bebeğim ağustos doğumlu suan haziran annesiyim... ama 10 sayfa okuduktan sonra aklım başıma geldii :))) daha bebeğimi hissetmiyorum falan yazılarını okuyunca
Hamile kafası işte
Ben de hissetmiyorum. Çok gazlı bir hamilelik geçiriyorum, o yüzden hissediyorsam da gaz deyip geçiyor olabilirim ☺
Ben de aynen gazliyim, normalde de gazliyimdir. Gaz bulutu doguracagim

Uzun zamandir solda hissediyorum ama o bebek mi ne bilmiyorum. Doktor da hep gobek deliginin altina bakıyor sanki, sola mi bakiyor bir dahakine dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…