Henüz konuşmadım onları bi arkadaşım orda Doğum yapmıştı ordan biliyorum. Konuşmak lazım ama İnstagram sayfasında sürekli fotoğraf paylaşımları var gece gündüz geliyorlar sanırım gelmeleride lazım zaten öteki türlü oda da Yanımdakilerde çeker500 tl hem oda süslemesi hem de fotoğrafçı için çok uygunmuş.
Doğum fotoğrafçısı gece-gündüz/haftasonu vs. doğum ne zaman olursa olsun geliyor muymuş? Bazen çünkü belli saatlerin dışına çıkmıyorlar, kuzenimin gece yarısı olmuştu doğumu ona hastane fotoğrafçısı gelmemişti, ertesi gün oda çekimi yapmışlardı sadece. Onları öğrenmek lazım.
Çatısız isteme sebebin ne cnmKızlar ben de önce anne yani yataklı takım alacağım nasipse gri beyazlı yanmzdan ayirdgmzda uzerinde çatısı olmayan bu montessori yatagini yaptıracağım boyasiz istyrm dolabi ve şifonyri takimndan olacak. Yan yatağı da ilerde oturma köşesi yapacgm inşallah. 1 ay kala alrm diye dusunyrm ama esimi durdurablrsm o zamana
Bennnnn hissetmiyorumBen hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
Aynen canım o çok belli oluyor ben ne tarafta durduğunu 1 aydır farkediyorum 10 gündür de hareketlerini hissediyorum eşim hareketlerini farketmiyo ama nerede durduğunu geceleri bile anlıyor o da gece bu taraftaydi bı ara falan diyor sabahlarıBugün sağlık ocağında ilk tetenoz aşısını oldum, kolu ağrıtıyor bayaİğneyi vurmadan önce bebeğin kalp atışını dinledik. 2 gün önce eşime sol tarafta yatıyor sanırım burası daha sert sağa göre demiştim. O da elleyince farketmişti. Bugün kalp atışını oradan duyabildik. Demekki tespitim doğruymuş
Aynen canım o çok belli oluyor ben ne tarafta durduğunu 1 aydır farkediyorum 10 gündür de hareketlerini hissediyorum eşim hareketlerini farketmiyo ama nerede durduğunu geceleri bile anlıyor o da gece bu taraftaydi bı ara falan diyor sabahları
Deme ya 15 inde ben de olucamBugün sağlık ocağında ilk tetenoz aşısını oldum, kolu ağrıtıyor bayaİğneyi vurmadan önce bebeğin kalp atışını dinledik. 2 gün önce eşime sol tarafta yatıyor sanırım burası daha sert sağa göre demiştim. O da elleyince farketmişti. Bugün kalp atışını oradan duyabildik. Demekki tespitim doğruymuş
oh mis haberlergunaydin hanimlar hayirli cumalar hepinize!
dün aksam doktorumuza gorunduk, bebegimiz 255 gram ve 19,6 cm olmus, bugün itibariyle de tam 19 haftalik olduk. binlerde sukur herseyimiz iyi, normal, kalbimiz, cigerlerimiz, midemiz, sukur Rabbime. hepsini olctu, normal dedi doktorumuz. ellerini kimil kimil sallarken gorduk, ayaklarini gorduk, sirtini gorduk, yuzunu burnunu oyyy nasil sirindi herseyi! pipisini yine gosterdi bizim ufaklik erkekten emin olduk artik:))
yeni ultrason goruntumuzu de koyduk ultrason cercevemize:)) hamdolsun.
Eki Görüntüle 2249056
hepinize sagliklar sihhatler diliyorum yeniden, insallah en guzel sekliyle kavusuruz minnaklara!
tertemiz gelsin sonuclarin canim.Merhaba dün amnyosentezi yaptırdım. Hızlı FISH testi sonucunu bekliyorum. dua edin kızımla bana ...
ekleme yapiyorum. uyku derdimizde olmasin..cokkkkkk amin. tecrube diyeliimİçemiyorum kii zorlaaa işte 1 lt anca belkide.. ama senin yerinede içerim hiç içemediğim zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydidirek doğduğu gün gelsin bütün sıkıntılar geride kalsın tek derdimiz uykusuzluk olsun çokça amin
Annen sansliymis darısı bize inşallahAy ne güzel öyle olur inşallah ☺ Annemde beni bi kundaklıyomuş 3 saat uyuyormuşum kardeşim desen kendi kendine uyuyormuş eşim konusunda biraz şüpheliyimbide kızlar babaya çekiyor ya hayırlısı artık ☺
ben zekai tahir burak da anestezisiz cektirdim. hicccccc aci vs hissetmedim. hatta korkulu ruya gibi anlatanlara da kizdim. oraya bakabilr.Ankara da olan arkadaşlara bi sorum.olacakti kızlar.. kuzenim rahim filmi çektirmesi gerekiyor.daha önce özelde çektirmiş dr bi sorun yok demiş ama devlette gösterdiği 2 dr bu filmde bisorun var eksik çekilmiş demiş.. Şimdi tekrar anestezik çektirmek istiyor ankarada bildiğiniz güvendiğiniz bir yer varmı acaba..kendisi çubukta oturuyor aslında ama gidebilir oraya..
Canım 1 yaşından sonra bayağı hareketli oluyor çocuklar hoplayıp zıplayıp ne kadar monteli en iyi agactn yaptrsam da kendini bilene kadar o çatı kısmı duserse sorun olur diye dusunyrm ki montessori yatagnn amacı çocuk rahatca kendi yatağına kimsenin yardimi olmadan girip cikablsn. Çatısı olsun diye bir şartı da yokÇatısız isteme sebebin ne cnm
Napicaklar bizi genişletmeye calisicaklarTabi şu an meydanı boş buldular fıldır fıldır geziyolar, bikaç ay sonra sığamadıklarında napıcaklar bakalım
Canım böyle bir broşür verdiler, fiyat anlamında başka kimseyle görüşmedim henüz sen yaptırdığın için biraz bilirsin burda fiyatlar vs yazıyor. Nasıl buldun@greyfurt_ B Bluemom44 Hastanelerin fotoğrafçıları daha yüksek fiyat verebiliyor, ben dışarıdan birini bulmayı planlıyorum, ilk doğumumda da öyle yapmıştım. Dışardan gelen fotoğrafçıların portfolyosu bana daha kaliteli geliyor bir de. Öbürü zaten hastaneyle işini bağlamış, çok kasmasa da müşteri geliyor.
Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var, onlarla 7. aydan sonra bir görüşeceğim, bizim doğumlar yaza denk geldiği için o tarihlerde tatilde olan da çok oluyor, bakalım hangisi o tarihlerde müsait, hangisi fiyat olarak bana müsait, ona göre karar vereceğim :)
Sağlıkla gelsin inşallah tabi heyecanla bekliyoruz ben görünüş açısından çatılı istiyorum da fikir olsun dedim öyle dusunmemistim ama düşmez yinede ya herkes yaptırıyor sonuçta sağlam ouyodur bı tarafı yarısına kadar açık yaptircam zaten bendeCanım 1 yaşından sonra bayağı hareketli oluyor çocuklar hoplayıp zıplayıp ne kadar monteli en iyi agactn yaptrsam da kendini bilene kadar o çatı kısmı duserse sorun olur diye dusunyrm ki montessori yatagnn amacı çocuk rahatca kendi yatağına kimsenin yardimi olmadan girip cikablsn. Çatısı olsun diye bir şartı da yokinsallah sağlıcakla doğup büysnler de öncelikli istegmz bu tabi
Ben çok görüşme fırsatı bulamadım albümleri verdiği broşürleri ve fiyat listesini inceleyebildim. Doğum anında olması çok güzel hiç sormadım doğuma giriyormusunuz diyeBizim hastanenin anlaşmasına göre 500 tl Doğum anında ve odada fotoğraf çekimi var ve oda süslemesi de dahil bana uygun geldi fiyatı
Benim hiç ağrı şişlik morluk gibi bişey olmadı hissetmedim bileDeme ya 15 inde ben de olucam
Bi sor canım sen de evet bana da uygun geldi canımBen çok görüşme fırsatı bulamadım albümleri verdiği broşürleri ve fiyat listesini inceleyebildim. Doğum anında olması çok güzel hiç sormadım doğuma giriyormusunuz diyeoda süslemesi ile beraber fiyat çok uygun canım
Canım ben fazlasıyla sağlamcı bir insanım anne olunca ×2 olacgm sanırımSağlıkla gelsin inşallah tabi heyecanla bekliyoruz ben görünüş açısından çatılı istiyorum da fikir olsun dedim öyle dusunmemistim ama düşmez yinede ya herkes yaptırıyor sonuçta sağlam ouyodur bı tarafı yarısına kadar açık yaptircam zaten bende
Korkuyorum ya insallah senin.gibi.olurumBenim hiç ağrı şişlik morluk gibi bişey olmadı hissetmedim bile
Hamile kafası işteKızlar gülmeyin banaa ilk bebeğim ağustos doğumlu suan haziran annesiyim... ama 10 sayfa okuduktan sonra aklım başıma geldii :))) daha bebeğimi hissetmiyorum falan yazılarını okuyunca
Ben de aynen gazliyim, normalde de gazliyimdir. Gaz bulutu doguracagimBen de hissetmiyorum. Çok gazlı bir hamilelik geçiriyorum, o yüzden hissediyorsam da gaz deyip geçiyor olabilirim ☺
Benim göbek deliği degil kasık agrim oluyor canımTwicee canim galiba sen yazdin göbek deliğin etrafı açıyor diye aynen benimde bazen oraya çok ağrı giriyor doktra sorarsan haber et burdan beklerim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?