2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canim benimkide oyle oldu planli yaptigimiz icin 2 gun ihtimalimiz var oda zaten 2 gunde pek bisey farketmez bende doktorumla konusuyum bi gunu belli cunku ama sperm dollendikten sonra 2 hafta icinde daha hizli gelisim gosterdigi icin 1 aylik oluyormus cogu doktor aciklamalarinda bunu duymustum

Benimde bazi seylere karsi bulantim oluyor benim dogumda 15 agustosa geliyor sapmalar olmazsa eger

Merhaba dün kan tahlili yaptırdım 3438 bhcg sanırım ben de ağustosa yetiştircem ama daha doktora gidemedim persembeye randevu aldık. Hiç bir belirtim yok sadece adet olmadım onun dısında anormal hiçbisey yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten kabullenemedim de henüz.. sadece bi boşlukta hissediyorum sizde durumlar nasıl? Zamanl mı kabullenilir ki

Ben bi de daha düne kadar yani öğrenene kadar sigara alkol kullandım hatta dişimi kanal yaptırdım bunlar kötü etkilemiş midir sizce?

Bende çok istememe rağmen şuan garip hissediyorum bazen olmasamıydı diyorum bazen mutlu oluyorum bende kabullenemedim galiba kendime kızıyorum böyle unutmak istiyorum eşim bebeğim falan diye konusunca karnımı sevince rahatsız oluyorum valla bilmiyorummm

Canım döllendiği gün değil yumurtanın oluştuğu günden sayılır. Çünkü burada yumurtanın yaşı önemli. Ben de kesin olarak biliyorum döllendiği günü ona göre bakarsam 3+3 oluyordu kese göründüğünde boyutuna göre de baktı 5+4 yani olması gerektiği gibi dedi doktor. Sonra yakalıyor sat tarihine göre yani. Hiçbir zaman döllendiği günden sayılmaz. Yumurta adetin 1.günü büyümeye başladığı için o günden sayılır.

Canım ben de çok kötüyüm midemden dolayı kalkamıyorum bile yerimden inşallah geçer çabucak bir sorun yoktur inşallah zaten yeterince belirti veriyor baksana. Sen kalbini bile duyarsın belki gittğinde:)

Kızlar ben de sizin gibi hissediyorum yalnız değilsiniz:) mide bulantılarımdan vakit bulamıyorum tabii şimdi bunları düşünmeye ama:)

Canım kurt düşmesin ama ben burda emin olup arstrdgm şeyleri paylaşıyorum. Aşı konusu hassas bir konu herkesin arastirmasni tavsiye ederim kimseyi etkilmsni istemem.

vallahi spor konusunu doktorla gorusmek lazim..
meyve cok yeme ama. misal gunde ortalama 1 mandalina, 1elma, 1 muz olsun... hepsini ara ogun olarak ayri ayri ye... yaninda da ya 1 bardak sut ic, ya da 3-4 kasik yogurt ye...

Canım kurt düşmesin ama ben burda emin olup arstrdgm şeyleri paylaşıyorum. Aşı konusu hassas bir konu herkesin arastirmasni tavsiye ederim kimseyi etkilmsni istemem.
Canım ben araştırdım ama narla ilgili kötü bir şey bulamadım. Eğer internette araştırdıysan link atar mısın?

Canım ben araştırdım ama narla ilgili kötü bir şey bulamadım. Eğer internette araştırdıysan link atar mısın?
Nar suyunu hamilelikte değil de hamilelik düşünen kadınlar galiba dikkatli tüketmeliymiş. Özellikle rahim kalınlaşması yaptığı için rahimi kalın olan kadınlar tüketmemeliymiş

Nar suyunu hamilelikte değil de hamilelik düşünen kadınlar galiba dikkatli tüketmeliymiş. Özellikle rahim kalınlaşması yaptığı için rahimi kalın olan kadınlar tüketmemeliymiş
Çok abartilmadigi sürece hiç bi meyve sebzenin zararlı olduğunu düşünmüyorum ben

Ca
sağol canım Allah razı olsun.

ilk hafta ultrason kağıdı varda evde eve gidince onu göndereyim belki ozaman bidaha hesap yaparız.iyi dileklerin için tesekkür ederim canım.sağol

Canm bide başka doktora git bence ben iyi ve bilgisine inandığım doktor bulana kadar deniycem hep duyulan isimleri çünkü bi doktor daha çok yeni demişti bana diğerine 1 hafta olmadan gittim ultrasonda gördü doktordan doktora çok farkediyo inşallah o doktor yanlış söylemiştir

bir iki hafta bekleyip başka doktora gidicem canım.evet doktordan doktora çok farkediyor,oda aynı şeyi söylerse demekki hakımızda hayırlı olan buymuş.

Öyle tabi ki canım ama yine de içimiz rahat etsin diye her şeyi yapıyoruz. Özellikle maydanozu hayatımızdan tamamen çıkardık eşim eve bile almama müsade etmiyor kendi de yemiyor
Evet maydanozu bende duymuştum zaten fazla yediğimiz bişey değil. Arada yemeklere koyarım. Narda sevmiyorum ve yemiyorum o yüzden bana pek bişey farketmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…