• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Ben prima ve hipp kullanıyorum hangisi olursa. Diğerleri büyük çocuğumda da alerji yapıyordu kızartıyor pişik yapıyor bunlar iyi geliyor şimdilik

Organik mis güya bağırdım eşime organikse organik çocuğum kötü oldu napayım dedim 🥴🥴 kuuzm benim sürekli ağladı mutfağa lavaboya gecemedim bezi bağlarken kendini sıkıyor bağlatmak istemiyor
Kremin var mı yoksa krem alana kadar zeytinyağı vs yağlardan sür de rahatlasın zaten pişik kremi alırsan hemen iyileşir akşama sabaha bir şey kalmaz

Merhaba kızlar. Çoğunuz doğum yaptınız. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde büyüsün bebişleriniz inşallah. Daha doğum yapmamış olanlara da Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. 🤲 Size bir sorum olacak. Tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk doğumum olacak. Bazıları gümüş kapak veya göğüs kalkanı öneriyor hangisi kullanışlı olur siz kullandınız mı deneyimleriniz nedir başka önerileriniz varsa açığım. Ona göre satın alıyım diyorum 💗🌸

Acıyor canım doktora söylesen bir krem yazar 1 güne bile geçer gider..organik olsa ne olucakki her bebek farklı Miraçın yüzünde 3 tane kırmızı nokta çıkmış ben eşime bağlıyorum sakalı yüzü öyle öpmüş hala geçmiyor duruyor yüzünde
Canım pişik kremi aldım travazol aldım Bebek yağı aldım zeytin yağı sürdüm hatta pudra sürdüm yine geçmedi ah bu eşler benimkide öpüyor sakaliyla

Bende kendime hayret ediyorum valla sabrıma Doktora göre endişelenecek hiç bişey yok Artık farklı doktorlara gidip farklı cevaplarda almaktan yoruldum hepsi başka telden çalıyor kuzum Allaha emanet Dua ediyorum Rabbim korusun yavrumu İnşalah kuzum kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim devlete özele gitmediğim yer kalmadı şehir hastanesi bile risk görmedi düşün yani🙄
Bence doktorlar risk görseydi muhakkak yatırırlardı hele ki devlette en ufak şeyi bile dikkate alıyorlar siz de çok stres yapmayın sadece kontrollerinizi normalden sık yaptırın bebiş hareketlerine dikkat edin gerekirse iki üç günde bir görünün

Kremin var mı yoksa krem alana kadar zeytinyağı vs yağlardan sür de rahatlasın zaten pişik kremi alırsan hemen iyileşir akşama sabaha bir şey kalmaz
Sürüyorum canım bezi de almis değiştirirsem biseyi kalmaz

Kızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Bize iyi geldi şuan için. Demek bebekten bebege fark ediyor demekki 😕

Merhaba kızlar. Çoğunuz doğum yaptınız. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde büyüsün bebişleriniz inşallah. Daha doğum yapmamış olanlara da Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. 🤲 Size bir sorum olacak. Tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk doğumum olacak. Bazıları gümüş kapak veya göğüs kalkanı öneriyor hangisi kullanışlı olur siz kullandınız mı deneyimleriniz nedir başka önerileriniz varsa açığım. Ona göre satın alıyım diyorum 💗🌸
Gümüş kapak bana iyi geldi iki gün takmadım meme emerken acısını anlayıp iyi geldiğine karar verdim ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum

Haklısın zaten gazlı bir bebek bari yulaf süt yapar çok kalori de değil diye aklıma geldi 🥲 ben malt bira alıp içemedim çok kalori gelir diye cesaret edemedim 🤣 arpa yerine yulaf geldi aklıma 🤔🤣
Gerçekten her şeyi unutuyorum ne zaman kendimize geleceğiz bakalım 🥺♥️♥️
Ben promalt içiyorum bir de bı damla aldım trendyoldan sen alabiliyor musun yurt dışından bilmiyorum ama bestlak damla onu da içiyorum. Yiyorum içiyorum. bazen memeler sönük bazen de taş gibi ebe kilosuna iyi dedi ama ben her kontrol gününe kadar heyecanla bekliyorum. Resmen sadece onun için yiyorum içiyorum uyuyorum 20 gündür kendim için hiçbir şey yapmadım ama onu çok seviyorum ve bunu önemsemiyorum 🥹

Bence doktorlar risk görseydi muhakkak yatırırlardı hele ki devlette en ufak şeyi bile dikkate alıyorlar siz de çok stres yapmayın sadece kontrollerinizi normalden sık yaptırın bebiş hareketlerine dikkat edin gerekirse iki üç günde bir görünün
Ayy nerde kuzum ya doktor 10gün sonraya çağırdı evde takip edeceğim hareketlerini az hissedersem giderim doktora kalsa nerdeyse doğuma çağıracak🙄

Ben promalt içiyorum bir de bı damla aldım trendyoldan sen alabiliyor musun yurt dışından bilmiyorum ama bestlak damla onu da içiyorum. Yiyorum içiyorum. bazen memeler sönük bazen de taş gibi ebe kilosuna iyi dedi ama ben her kontrol gününe kadar heyecanla bekliyorum. Resmen sadece onun için yiyorum içiyorum uyuyorum 20 gündür kendim için hiçbir şey yapmadım ama onu çok seviyorum ve bunu önemsemiyorum 🥹
Ay ne güzel anlattın sen ne güzel bir annesin yaa🥺😍😍
Bestlak damla araştırayım bakalım onu bulabilirsem alayım sütüm var geliyor hep ama böyle taş gibi olmuyor. Belki iyi gelir

Canım pişik kremi aldım travazol aldım Bebek yağı aldım zeytin yağı sürdüm hatta pudra sürdüm yine geçmedi ah bu eşler benimkide öpüyor sakaliyla
Bez değişilmezse geçmezki birde biraz açık koy azcık derisi kendine gelsin sen kaka yaptığında yıkıyormusun canım?

Bez değişilmezse geçmezki birde biraz açık koy azcık derisi kendine gelsin sen kaka yaptığında yıkıyormusun canım?
Islak mendille siliyorum bir gün durup bir gun banyo yaptırıyorum

Islak mendille siliyorum bir gün durup bir gun banyo yaptırıyorum
Islak mendilde alerji yapa bilir canım bizim kaka aşırı yağlı normalde ben ilk oğlumda ıslak mendil stokladım ama kullanmadım hep yıkadım ama şimdi bebeğimin kakası yağlı elimden zor çıkıyor ondan kakası düzelene kadar ıslak mendil kullanıyorum mecbur

Back
X