• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Arkadaşlar bebek alışverişi yaparken mama veya süt arttırıcı damla almadım ben. Hiç de aklıma gelmemişti, zaten damlayı yeni öğrendim. Sizce ihtiyaç var mı? alıp hazır etmekte fayda var mı?

Arkadaşlar bebek alışverişi yaparken mama veya süt arttırıcı damla almadım ben. Hiç de aklıma gelmemişti, zaten damlayı yeni öğrendim. Sizce ihtiyaç var mı? alıp hazır etmekte fayda var mı?
Ben süt yapan damlayı dün aldım. Yarın doğum var. Mama almadım ihtiyaç olursa her an bulunabilir. O yüzden bence erken almana gerek yok. Herhangi bir eczaneden alınabilecek şeyler

Ben ne olur ne olmaz diye koydum. Çantamda boş yer vardı ,aklımda kalmasın dedim.
Hadi ya
Ben aldım canım yarın götürcem giyilebilir olanlardan
Benimde giyilebilir. Daha yıkamadım açmadım bile üşendim.
Hastaneden bildiriyorum hastanede var. Gerekirse bizim getirdiğimizi kullanmazlar. Ben cesaret edip de benim var onu kullanıyım mı bile diyemedim 😂
Sağacak kadar gelir mi ki ya

Kızlar ben 11i son gün diye biliyordum ancak ultrasona göre 15i sonmuş. 18ine kadar bekleriz dedi. Nst de ise sıfır sancı. Bir de bebek baş aşağı pozisyonda ancak yüzü hala kemiğe doğru bakıyor. (Kemiğimin biraz önde olduğunu söyledi doktorum) yüzü kemiğe dönük olduğu sürece çıkım olmaz dedi bi türlü dönmedi de 🥺 Var mı benzer durum yaşayıp son hafta bebeği dönen

Hadi ya

Ben hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya.

Hadi ya

Ben hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya. Özel hastanelerde makine oluyormuş genelde ama götürmekte zarar yok nasılsa.

Ben hastaneye götürücem canım. Sütün gelmesi için sağma yapılıyor zaten herhangi bir sorun olursa gelmesini hızlandırmak veya arttırmak için falan ne olur ne olmaz diye almakta fayda var bence çantaya.
Koyayım bari ya
Şimdi koymazsam kesin keşke derim☺️

Kızlar ben bugün sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim numune reddedildi yazıyor bazı kan değerlerinde idrarda böyle çıkmış sarı akıntım çok olduğu için doktor fitil vermişti iki gün önce kullanmıştım idrar kötü çıkmış sanırım sonuç onun bir etkisi olurmu sonucun böyle çıkmasında google göre eritrositin yüksek çıkması iyi değilmiş bilginiz varmı bununla ilgili

Eklentiler

• IMG_20250909_205244.webp
    IMG_20250909_205244.webp
    49 KB · Görüntüleme: 102
Islak mendilde alerji yapa bilir canım bizim kaka aşırı yağlı normalde ben ilk oğlumda ıslak mendil stokladım ama kullanmadım hep yıkadım ama şimdi bebeğimin kakası yağlı elimden zor çıkıyor ondan kakası düzelene kadar ıslak mendil kullanıyorum mecbur
Canım alerji olan yerler ıslak mendilin değdiği yerler değil ama sen sürekli nasıl yıkıyorsun zor olmuyor mu 🥺sıcak su ve pamukla sildim başta ama sıcaklığı ayarla getir götür zor oldu temizde olmadı bu ıslak mendilde organik bayağı eşim dedi uğraşma suyla pamukla

Tek tek alıntı yapamıyorum teşekkür ediyorum herkese 🙏 dediğiniz gibi benim yanımda olmak istiyor doymadığından değil emzik denedik bugün baya hevesli emiyor ama hemşire çenesi yorulursa seni emmez dedi korkup vermedim. Meme uçlarım feci acıyor yara oldu. Lanolin sürüyorum ama çokta acısına fayda vermiyor sanki.

Back
X