2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Z zhrazynep tek kişik canım 1+1 daire gibi düşün. Salon ve yatak odası var kendi banyon tuvaletin televizyonun vs. Gittiğim hastane de 150tl karşılığında veriyorlar. Müsaitlik bulursam tutacağım. Özel alanımızın olması daha iyi bu sayede gelen misafirler sürekli başında durmaz
150 iyiymiş benden 250 istediler.ama odaları görmedim daha sonra şeker yüklemesi ne gittiğimde bakarım.nede olsa boş boş bekliycez orda..eğer odanın büyüklüğü kafama yatarsa tutucam bende insallah..diğer türlü hobaaaa herkez başında..refakatçi annem kalacak 2 gece yanimda en azından oda rahat eder kadın..

notlarima baktimda...
26+5te seker testi yaptirmisim.
30+5 te dogum pozisyonu almis. dönmus yani. Braxton-Hicks kasilmalari baslamis.
36+5te dogum kanalina girmis oglum.
38+3te de sezeryan oldu.
Kizzz masallah super ya not.ben.kacirdim.keske en basindan alsaydim.ya kalp atisi su hafta bilmem.ne 😢

Kizzz masallah super ya not.ben.kacirdim.keske en basindan alsaydim.ya kalp atisi su hafta bilmem.ne 😢
uzulme cnm.
ben oglumda cok detay yazmisim. simdi o derece yazmiyorum. 3er haftalik notlar almisjm. arada size de yaziyorum...

bugum dönme konusu konusulu diye yazdim. herkeste farkli tabi. ama 31de dönmus teeeee 39un icinde dogmus sipam. hani simdi aman benimki dönmus dogum erken mi olur diye dusunenler olmasin diye de yazdim ;)

I ikuayko keşke benimkide yatay duraydı :)

R Rzg14 inşallah döner canım çok şükür ki daha vakit var.

ikicicek-birbocek ikicicek-birbocek ayy sende mi sevdin tadını sorun bende mi acaba ahahah limonluydu benim içtiğim. Kesinlikle zorlayıcı bir süreçti o 3 aşamalı kan vermek. Ahahah sorma canım yaa ama bitti artık galiba yapacaklarımız sırada bir doğum kaldı :KK48:

Z zhrazynep inşallah canım ♥

B Bluemom44 devlette yaptırdım şeker yüklememi ordaki doktorda pek açıklayıcı konuşmayınca işte evham yaptım :) Bunları duymak rahatlattı içimi. Bu grup iyiki var ♥

Bu arada öğretmen arkadaşlar bugün seminerin 2. Haftasi hakkında konusuldu da bundan önce bayramdan dolayi 2. Haftayi istediğimiz yerde alıyorduk bu yil öyle olmaz dediler ben atandigimdan beridir bayram hep seminere geldi ben 2. Haftayi istedigim okulda aldim daha eskiden nasıldı ilcede calistigim icin 2. Haftada dogum iznine ayrilicam merkezde alamazsam :KK43:
Ben hiç başka okulda seminer almadım ama bu başka okulda alma olayı da son yıllarda çıktı zaten hatırladığım kadarıyla hiç böyle bir şey görmemiştim. Uzak bir ilçede çalıştım 1,5 sene. Olsaydı ben kesin bunu değerlendirirdim diye düşünüyorum. Benim gibi gidiş geliş yapan çok kişi vardı. Onlarda da görmedim demek ki yoktu böyle bir şans. Durumuna bakarsın canım çok zorlamazsa gidersin zorlarsa ayrılırsın hem belki sonradan iZin verirler başka okulda seminere. Hayırlısı olsun ❤️ İzine ayrıldıktan sonrA da hareket azalacak ve bu da daha hantallaşmamıza neden olabilir. Bir riskin olmazsa bunu da dikkate al derim.

Ben hiç başka okulda seminer almadım ama bu başka okulda alma olayı da son yıllarda çıktı zaten hatırladığım kadarıyla hiç böyle bir şey görmemiştim. Uzak bir ilçede çalıştım 1,5 sene. Olsaydı ben kesin bunu değerlendirirdim diye düşünüyorum. Benim gibi gidiş geliş yapan çok kişi vardı. Onlarda da görmedim demek ki yoktu böyle bir şans. Durumuna bakarsın canım çok zorlamazsa gidersin zorlarsa ayrılırsın hem belki sonradan iZin verirler başka okulda seminere. Hayırlısı olsun ❤ İzine ayrıldıktan sonrA da hareket azalacak ve bu da daha hantallaşmamıza neden olabilir. Bir riskin olmazsa bunu da dikkate al derim.
Yol 1.5 saat sürüyor günlük 3 saat yola suan dahi zor dayanamiyorum ayaklarım şişiyor belim ağrıyor bende 31 mayıstan sonra gitmemeyi düşünüyordum 2 hafta rapor alıp son hafta dogum izni alayim diye düşündüm artik evden çıkıp yürüyüş yapicam bide alışverişi biraktim 32 li haftalara çıkıp gezmek zorunda olayım diye ama eger 2. Hafta merkezde alabilirsem evimin yanindaki okulda alirim artik

Yol 1.5 saat sürüyor günlük 3 saat yola suan dahi zor dayanamiyorum ayaklarım şişiyor belim ağrıyor bende 31 mayıstan sonra gitmemeyi düşünüyordum 2 hafta rapor alıp son hafta dogum izni alayim diye düşündüm artik evden çıkıp yürüyüş yapicam bide alışverişi biraktim 32 li haftalara çıkıp gezmek zorunda olayım diye ama eger 2. Hafta merkezde alabilirsem evimin yanindaki okulda alirim artik
Çok zor gerçekten ben de ilkime hamileyken Ankara’dan Nallıhan’a gidip geliyordum. Çok zorluyordur haklısın. Bir çok kişi var bunu isteyen bakalım inşallah iZin verirler de uğraşmazsın evinin yanında gidip geliverirsin ❤️

Back
X