Yarın tekrar baktırıp doktoru arayacağım. İnşallah hepimiz bu günleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız. Senin kese filan göründü mü?
Anladim canim hayirli haberlerle insallah
kese cuma gunu insallah esim yanimda yok malesef hastanede uzak kaynimda polis izin sikintisi var izin alirsa cuma kese gormeye gidecegim
polikistik over yani yumurtalarım hiç büyümüyordu büyümediği için çatlamıyor çatlamadığı için hem hamile kalamıyordum hem de regl olamıyordum vücutta yağlanma ve aşırı kıllanma da cabası. minik yumurtacıklar da kiste dönüşüp rahim içinde kalıyordu.
Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test
Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test