2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kızlar bende 4+6 hamileyim değerim 2gün önce 221 Di bugün 2112 olmuş doktor salı günü gel dedi umarım herşey yolunda gider

Kızlar yine ben.
Psikolojik olarak kötüyüm.
Bugün bhcg değerim 106 çıktı. Sağlıksız iç gebelikmiş düşük yapıyorum.
Dış gebelik olmadığı için çok sevindim. Ama bir yandan da üzülüyorum çok
Doktor bhcg sıfırlanınca 6 ay korun sonra infertilite bölümüne randevu al dedi.
Hayırlısı böyleymiş.
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim.

Sıkma canını böyle durumlarda rahim kendini sağlıklı gebeliğe hazırlarmış inş sonraki sağlıklı hayırlı bir gebelik olur ama doktor neden 6 ay diyor onu anlayamadım sonuçta şimdi sezeryana en erken 6 ay diyorlar

6 ay önce dış gebelik yaşadım. Hemen arkasındn yani 5 ay önce kist ve myom ameliyatı oldum aynı zamanda tüpümde alındı. Sezeryan gibi oldu. Sanırım o nedenle

Celin30 canım naptın gittin mi doktora
Gittim canım derinden derinden tatlı tatlı kalp atışlarını duyduk. 8 saatlik bir yolculuk vardı dr yasak gidemezsin dedi. Gidemedik bugün yola çıkacaktık. Bebek aspirini verdi.
Kullandığım ilaçlar böylelikle;
Progestan caps 1x1
Neptune krill yağı 2x1
Folidays 1x1
Aspirin 100 mg. 1x1 oldu.

3 hafta sonra yine randevu verdi.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Duacınızım

Pıt Pıtına kurban olurum ben onun çok şükür duymuşsun canım aynı gün görünüyoruz bizde derinden duyduk dah küçüklermiş normal dedi doktor.
Sakın yolculuk yapma zaten kuzum pıhtılaşma gebelikte daha da artıyormuş ablam 5 aylık hamileydi 4-5 saatlik yoldan yanımıza gelirken her yarım saatte bir durup mola verdiler yürüdü doktor böyle izin verdi gelmesine.
Allah korusun meleklerimizi şuan onlardan önemli bir şey yok hamileler sağlıkla kucağına alsın isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

6 ay önce dış gebelik yaşadım. Hemen arkasındn yani 5 ay önce kist ve myom ameliyatı oldum aynı zamanda tüpümde alındı. Sezeryan gibi oldu. Sanırım o nedenle
Çok geçmiş olsun dış gebelik Rabbim düşmanıma vermesin zor bir durum inşallah hayırlı vakitte sağlıklı bir gebelik nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…