• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Arkadaşlar ben sağlıkçıyım. 16 nisanda işbaşı yapmam lazım izin almaya çalışacağım. Umarım emziren annelere kapatmazlar. Vaka sayısı artarsa evladımı bırakıp işe gitmek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum. Kendimden değilde bana bulaşırsa aileme geçirirsem diye korkum. Ya evladıma geçerse 😔 umarım yoluna girer tez zamanda her şey 🙏🏻
İnş ya biz dışarı bile çıkmıyoruz korkudan Allah yardımcın olsun

Yoo sleepyi begeniyorum zaten bu yüzden bolca stok yaptım. Fakat babyturko kullandığımda poposu sleepye göre çook daha kuru. Stok yapmasaydım değiştirirdim ama sleepyi de severek kullanıyorum.
Kac numara kullanıyosun bıde şişme Yapıyor mu çişi önde yoksa dagıtıyır mu eşit sızde

KIzlar sleppy evybaby bizde pişik yaptı prima kullanıyorum ben
Bızde sleepy de pısık sorunu olmadı ama bezın on tarafı çişle doluyor dıger taraflar kupkuru sızdede oyle oldu mu bıde asırı tuhaf bı kokusu var deterjan kokusu gıbı mı desem degısık bısı yanı onceden boyle bı koku almıyodum numara degıstırunce oldu

Şuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.
Meleğim uyudu çok şükür ama ben uyumaya korkuyorum 10 dk sonra yine uyandıraxak beni safa dönüyorum😂of ne kadar zor oysaki ne kadar hazırlıklıydım rhat büyütme konusunda ama öyle olmuyomuş
boyle bende dusunuyorum ama dusundugumde hıc uyanmıyor bu sefer uyur heralde dedıgımde sanıyesınde uyanıyor🤣

Bızde sleepy de pısık sorunu olmadı ama bezın on tarafı çişle doluyor dıger taraflar kupkuru sızdede oyle oldu mu bıde asırı tuhaf bı kokusu var deterjan kokusu gıbı mı desem degısık bısı yanı onceden boyle bı koku almıyodum numara degıstırunce oldu
Benim kullandığım 1 di yenidoğanda yoktu koku

Şuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.
Bızde mı bı sıkıntı var acaba bızım hıc arkaya gıtmıyor bı kere degıstırmeyı unutmusum ve dısına sızdırmıs o kadar yanı dusunun sadece onde toplanıyor

Canım geldimi haber işten ne yapmayı düşünüyosun ben iznim bitsin diye bekliyorum ama daha bi ayım var😂
Burda yazdığım dışında bir haber yok. İnsan kaynakları idari izinlisin bir şey yapmana gerek yok dedi. Müdür uzatıldığına dair daha resmi yazı gelmedi, ama gelir, gelince ararım seni olmadı faxlA bir dilekçe çekersin, dosyanda durur dedi. Garantici biraz;))

Sleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acaba
Acaba ondan mı bebeğim kaka yaptığında ağır kimyasal kokuyor çok ağır bir anormal koku oluyor çünkü ama ben paket açtığımda öyle birşeyle karşılaşmadım gayet saf kokusuz

Atak haftalarından dert yanıyoruz ama o haftalarda da her gün başka bir şey yaptığını fark ediyorum. Meme reddi konusunu da kısmen çözdüm gibi. Kucağımda pışpışlıyorum uyku haline getirip veriyorum alıyor. Sonra Uyanmasına yakın daha uykulu gözlerdeyken veriyorum öyle gözünü tam açıyor. Bu haller bitene kadar böyle vereceğim. Süt içmediği zamanlarda hep az uyuyordu.

Atak haftalarından dert yanıyoruz ama o haftalarda da her gün başka bir şey yaptığını fark ediyorum. Meme reddi konusunu da kısmen çözdüm gibi. Kucağımda pışpışlıyorum uyku haline getirip veriyorum alıyor. Sonra Uyanmasına yakın daha uykulu gözlerdeyken veriyorum öyle gözünü tam açıyor. Bu haller bitene kadar böyle vereceğim. Süt içmediği zamanlarda hep az uyuyordu.
Aynı bızı anlatmıssınız bızde boyleyız

Back
X