Kızlar yazamadım hesabımı dondurmuş kk dün açıldı Bi bu kalmıştı zaten uğraşmadığımız
Yazdıklarınız okudum hızlıca bizde de farklı durumlar yok genel olarak calpol vermedim hala direniyoruz bir gün iyi bir gün kötü oluyo devamlı kulak çekme var bana dişten gibi geliyo damakları nası sertleşmiş.
Uykuda 9.30 da uyuyo artık ama geceyi hiç anlatmıyım zombi gibi geziyorım

biberon görmek istemiyorum artık
Bu arada ek gıda tadımlarına başladık iyi gidiyo şimdilik
Bahsettiğiniz depresyon hali bendede var tabiki devamlı e nolcak böyle ne zaman normal hayata dönücez diyorum biliyosunuz annemlerdeyiz babamla konuşmuyoruz artık iyice ilişkimiz kötüleşti sabah eşim gidip konuştu baba bi problemmi var falan diye bende kızdım hatta umrumda diil artık sakın konuşma diye babamda beni şikayet etmeye başladı tabi ben odada diilim dinliyorum:) baktım sevgili eşim ne dese beğenirsiniz baba ztn nilay çok değişti bebekten sonra anlayışlı olmalıyız ben napıym boşanıymmı??? Lafa bak ya tepem attı artık git dedim artık hemen boşan da senle uğraşmıyım e ben onu baban biraz anlasın diye dedim diyo walla bana mı denk geldi bunlar anlamıyorum iyiki bi çocuk doğurdum ya herkes tripte bi anlayış gösterin artık ayyy çok uzun yazmışım kızlar yanii durum böyle bizde idare ediyoruz allah bebişlerimize sağlık versinde ben başka bişeye takmıyorum artık