- 2 Aralık 2019
- 16
- 30
- 3
- 35
Aa çok teşekkürler hemen bakiyorumBuna ürperti atağı diyorlar. İnstagram da bir doktor var. @guncel_anne kendisi çocuk doktoru. Son postunda açıklamış bir bakın isterseniz. Altında yorumlar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok teşekkürler hemen bakiyorumBuna ürperti atağı diyorlar. İnstagram da bir doktor var. @guncel_anne kendisi çocuk doktoru. Son postunda açıklamış bir bakın isterseniz. Altında yorumlar var
Sürekli kucak mı istiyoSabahın köründe kalktı o kadar uykusuzluğun üzerine 3 kere 15 20 dklık uyku uyudu şimdide bana hayatı dar ediyo![]()
Evet ya yere koyduğun an feryat figan oğlum eğlendirmek istiyo bu minik ağlıyo ne çok ağlıyosun öykü ya bıktım diyodu az önceSürekli kucak mı istiyo
Tamam canım çok teşekkür ederimkızıma da ilk dozlar ateş yapmıştı. Veremde de çok huzursuzdu. Ama bu defa olmadı şükür. Dediğim gibi serin tutmaya çalış canım
Kızlar günaydın nerelerdesiniz uyuyoruz demeyin bana söylenecek en son söz@nilsen89 nerelerdesin canım
Saol canım bugün az daha iyiydi ilk uyudu 10 buçuk gibi sonra 12:30 da uyandık o sırada uyumuşum şükür ondan sonra emdi 1:30 da kalktı sonrada sabaha kadar yarım saat 15 dk falan kalktı durduGünaydın. Uyanır uyanma sen aklıma geldin. Acaba dedim uyuyabildi mi bu gece.
ALLAH yardimcin olsun canim benim oglumda oyleydi bir saat kesintisiz uykuyu uyudum sayardim ikiside alerjik ikisindede laktoz intoleransi vardi ama bunun abisinden farki ne cozemedim ama soyle birsey yahya uysal olmasina ragmen pisik ise ac ve uykusuzsa yerine biraktigin an minciklamis gibi agliyor. Sutun bol mu canim kac dk emiyor acaba sik sik kisa kisa emiyorda son sute ulasamadigi icin tokluk mu hissetmiyorSaol canım bugün az daha iyiydi ilk uyudu 10 buçuk gibi sonra 12:30 da uyandık o sırada uyumuşum şükür ondan sonra emdi 1:30 da kalktı sonrada sabaha kadar yarım saat 15 dk falan kalktı durduçok şükür net iki saat uyudum
![]()
Kolik bebekler mi böyle oluyo acaba sütüm maşallah çok ama tabi ilk aylar yoktu buna alıştı heralde sürekli uyanmaya gözü kapalı ama emmek için aranıyo ağlıyo oğlumda sık uyanırdı emer devam ederdi minik öylede değil uyandıktan sonra zor dalıyo pışpış falan istiyo çok zormuş huysuz bebek yaALLAH yardimcin olsun canim benim oglumda oyleydi bir saat kesintisiz uykuyu uyudum sayardim ikiside alerjik ikisindede laktoz intoleransi vardi ama bunun abisinden farki ne cozemedim ama soyle birsey yahya uysal olmasina ragmen pisik ise ac ve uykusuzsa yerine biraktigin an minciklamis gibi agliyor. Sutun bol mu canim kac dk emiyor acaba sik sik kisa kisa emiyorda son sute ulasamadigi icin tokluk mu hissetmiyor![]()
Şüphelenmene gerek yokhepinizden şüpheleniyorum
Ay cok zor gercekten Rabbim yardimcin olsun ben 1 yasinda uyku egitimi vermistim emzirip uykuya dalmasi benim icin lukstu ona alistirmistim sallanarak uyumayu birakir birakmaz oglen 3,4 saat kesintisiz uyumaya baslamisti ama gece huyuydu iste yinede kalkardi iki ceker geri dalardi gece emzik niyetine kullaniyordu beni.Kolik bebekler mi böyle oluyo acaba sütüm maşallah çok ama tabi ilk aylar yoktu buna alıştı heralde sürekli uyanmaya gözü kapalı ama emmek için aranıyo ağlıyo oğlumda sık uyanırdı emer devam ederdi minik öylede değil uyandıktan sonra zor dalıyo pışpış falan istiyo çok zormuş huysuz bebek ya
Gecmis olsun esim akapunktur masaj vs yaptirmisti ozel bir klinikte fitigi gecmisti agrisida birdahada olmadi oyle kalici dogal bir tedavi belki cozum olabilir iki yada uc seansta bitmistiKızlar, bel fıtığımın ağrısı başladı. Neredeyse 3 haftadır çekiyorum. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, yürüyemiyorum, bebeği taşıyamıyorum, emziremiyorum, altını alamıyorum, yemek yiyemiyorum sadece sırt üstü uzanınca geçiyor. Dün dayanamayıp doktora gittim ve ilaç başladım. Bir de annemlerin evi triplex bebeği yatapına götürmek için bile yardım almam gerekiyor. O kadar zor ki ve acılı. Ne yapıcam bilemiyorum.
Ben kac gundur ilkdefa dun gece uyudum rahat esimde sahuru kendi hazirliyor sabah kadar uyumusum ama bizimkinin gunduz uykusu toplam 1 saati asla bulmuyohepinizden şüpheleniyorum
Teşekkürler. Boluda fizik tedavi hastanesi var gayet güzel ama virüs nedeniyle kapalılarmış malesef. Daha önce fizik tedavi olmuştum ve neredeyse 7 yıldır hiç ağrımıyordu. Nerden çıktı, nasıl geçicek bilmiyorum. Bu hafta ilaçlar etki etmezee özel fiziğe gidicem sanırım.Gecmis olsun esim akapunktur masaj vs yaptirmisti ozel bir klinikte fitigi gecmisti agrisida birdahada olmadi oyle kalici dogal bir tedavi belki cozum olabilir iki yada uc seansta bitmisti
Tum gecen hastaliklar koronayi bekliyormus sanki esiminde disi tuttu mecbur gitti klinik kapaliydi actirdi. Ins gecer gerek kalmaz istirahat edin bol bolTeşekkürler. Boluda fizik tedavi hastanesi var gayet güzel ama virüs nedeniyle kapalılarmış malesef. Daha önce fizik tedavi olmuştum ve neredeyse 7 yıldır hiç ağrımıyordu. Nerden çıktı, nasıl geçicek bilmiyorum. Bu hafta ilaçlar etki etmezee özel fiziğe gidicem sanırım.