- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Bu terbiyrsizliğe ben de çok kızıyorum. Bütün günümüzü veriyoruz biz o bebeklere. Anlamıyorlar maalesefKızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum