As canısıSelam tatlılar :)
Aleyküm selam canım :)Selam tatlılar :)
Napiosun canimAleyküm selam canım :)
Nasılsın balım :)As canısı
Naber tatlım nasıl gidiyor :)Aleyküm selam canım :)
Kv gildeydik kuzum evime geldim çok şükür sen napıyorsun?Napiosun canim
Çok şükür kuzum sende nasıl gidiyor ?:)Nasılsın balım :)
Naber tatlım nasıl gidiyor :)
İyiyim kuzum TV izliyorum bendeKv gildeydik kuzum evime geldim çok şükür sen napıyorsun?
Kızı uyuttun keyif mi yapıyosun canım:)İyiyim kuzum TV izliyorum bende
Daim olsun balımm :)Çok şükür kuzum sende nasıl gidiyor ?:)
Amin canım benim :) noldu anlat rahatlarsın biraz?Daim olsun balımm :)
Psikolojik olarak iyi sayılmam balım
Aynen kuzum sakin sakin oturuyorum:))bazen diyorum böle alıştım 2.cocuk olursa nasıl olur die ablamın iki tane sürekli der bı olsun gör bu kadar çok istiosun ama dio:)))Kızı uyuttun keyif mi yapıyosun canım:)
Ohh kafanı dinle biraz :):) aynı benim ablam onun arka arkaya oldu aralarında 1 yaş var çocukların arada bana sinirlenince inşaallah seninde böyle olur diyo :):) bende bu kadar rahatlığa alışmışken korkuyorum biraz ama bebişe de alışırım herhalde:):)Aynen kuzum sakin sakin oturuyorum:))bazen diyorum böle alıştım 2.cocuk olursa nasıl olur die ablamın iki tane sürekli der bı olsun gör bu kadar çok istiosun ama dio:)))
Daim olsun balımm :)
Psikolojik olarak iyi sayılmam balım
İlk olunca kuzum heyecanı daha farklı benim şimdi olsa aralarında 6yas olcak düşünsene epeyde varmış valla:))Ohh kafanı dinle biraz :):) aynı benim ablam onun arka arkaya oldu aralarında 1 yaş var çocukların arada bana sinirlenince inşaallah seninde böyle olur diyo :):) bende bu kadar rahatlığa alışmışken korkuyorum biraz ama bebişe de alışırım herhalde:):)
Ohooo baya var ablalığını baya baya hissettirecek desene :):) seninde ilk gibi heyecanlı olur bu kadar aradan sonra Rabbim daha fazla açmasın arayı :):) annelik duygusunu merak ediyorum ablamın küçük oğlu öyle bi anne diyo ki benim içim eriyor :):)İlk olunca kuzum heyecanı daha farklı benim şimdi olsa aralarında 6yas olcak düşünsene epeyde varmış valla:))
Ay kuzum okadar farklı ve güzellik herşeyden önce ilk baş evlat gelio ben önceden çok sabırsızdim ama şimdi sabır küpüyüm:)) hele bide dillenince gör bizimki sayıyı annem meleğim die çok güzel bı nimet Rabbim en kısa zamandaOhooo baya var ablalığını baya baya hissettirecek desene :):) seninde ilk gibi heyecanlı olur bu kadar aradan sonra Rabbim daha fazla açmasın arayı :):) annelik duygusunu merak ediyorum ablamın küçük oğlu öyle bi anne diyo ki benim içim eriyor :):)
Amin canım benim :) noldu anlat rahatlarsın biraz?
Ay kuzum okadar farklı ve güzellik herşeyden önce ilk baş evlat gelio ben önceden çok sabırsızdim ama şimdi sabır küpüyüm:)) hele bide dillenince gör bizimki sayıyı annem meleğim die çok güzel bı nimet Rabbim en kısa zamandaR4bi4 yaşatsın en kisa zamanda kuzum hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanada. Banada en kısa zamanda kızıma kardeş nasip etsin
İyiyim kuzum sizi sormalıNasılsın balım :)
Ayyy etkilenmissindir epey canım yaBurda bi cinayet ve intihar vakası oldu cesetlern fotolarını gördüm alt üst oldum kuzum. Anlatılacak gibi değil
Amiiinn canımın içi ya amin
2 genç arkadaş. Birinin elinde pompalı tüfek var. Bi binanın otoparkına gidiyorlar. Gençlerden biri diz çöküyor. Öbürü gencin kafasına ateş ettikten sonra kendi kafasına da sıkıp hayatına son veriyor. Görsen beyni sıçramış duvara. Allahım sen bizleri muhafaza eyle Ya. Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruzAyyy etkilenmissindir epey canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?