Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@H_E cnm masallah Rabbim bol artisli betalar versinn :) siki siki tutunsun annecigine saglikla kucagina al insallah tebrk ederm cnm

kız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldı hatta geçen yıl bir düşük yaptı ertesi ay tekrar hamile kaldı
Benim de bi arkadasimin 2nci bebegi olmustu Trdeyken ben, sonra biz yurtdisi a tasindik, 1 seneye yakin gorusmedik, bigun yazdim telini bulup baska bi arkadasimdan ; nasilsin canim bebis nasil buyumustur hemen hemen 1bucuk yasinda falan, hop ben 3ncuye hamileyim demez mi,, ayy ben şok durumlari oldum yaani

Vallahi ya bağzılari hemen kaliyo bizler bekliyoruz canım vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı budur belkide

Hanimlar maşallah oraya gidiom 200küsür buaraya geliom 200 küsür maşallah... Umarım herkesin güzel habeleru olur.

Hanım kızlar süt kesiği gibi akıntı var Yine mi enfeksiyon

bu arada benim regl den ses seda yok... idrar negatif çıkmıştı o nedenle umudum yoktu ama Ikı mucize birden olur mu? Rabbim hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…