Selam arkadaslar bende pazartesi günü transferin 11. Günü pozitifi gördüm. Şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Acaba ne zaman görürüm. Çok merak içindeyim. Bugün 16. Günü ve hala kasıklarımda batma agrı oluyor. Regl olacakmısım gibi.

Valla hülya maşallah diyelim nazar değmesin arada gaz sıkıntısından başka hiçbir zorlanmam yok normal hayatıma devam ediyorum
Masallah canimm masallahhhh. Ayni valla. aman boyle sikayetsiz gecsin son zamanlarimizda bizi ne bekliyo bilmiyoruz

Hayirli olsun insallah. Doktorun bi tarih vermis olmali. Ben 6+4ken gitmistim kese bebek kalp atisi gormustum

Masallah canimm masallahhhh. Ayni valla. aman boyle sikayetsiz gecsin son zamanlarimizda bizi ne bekliyo bilmiyoruz

Doğru diyosun canım bakalım doktor 6. Aya kadar her ay 1 kilodan fazla almamı istemiyoe alırsan son zamanlarda çok zorlanırız şuan kilo alman sadece kendine zarar bebek aon 3 ay alcak dedi dikkat ediyorum bende

Doğru diyosun canım bakalım doktor 6. Aya kadar her ay 1 kilodan fazla almamı istemiyoe alırsan son zamanlarda çok zorlanırız şuan kilo alman sadece kendine zarar bebek aon 3 ay alcak dedi dikkat ediyorum bende
Aslinda bu haftadan itibaren yag depolamaya basliyo bebekler hizla buyuyo. Doktor artik gramla soylucekmis. Tabi son ayda dunyaya gelme hazirligi olacak bebekte iyice buyuyup serpilicek. Her daim kiloya dikkat etmek lazim.
Ben suan kac kilo aldim merak ediyorum karnim zaten cikti keza gogusler buyuyo kalcamda biraz daha buyudu sanki. Almisim gibi hissediyorum ama bakalim kac kilo almisim.

Ayakta fazla dolaaninca belim kopuyor benimde dün misafrler vardı hala ağriyor yani gozun aydın canim bu arada evin dolup tasti ne guzel yemeklerine koyabilirsn kreplerde çok güzel oluyor Hindistan cevizi yağı çok canın cekerse ben hamelikten önce saclara kullaniyodm simdii 2 aydr göğüslerde dahil olmak üzere tum kuru yerlere kullanıyorum çok cok guzel cidden

Amin canım inşallah çok sağol

Kayınvalidem yakınımda Allahtan. Oda beraber bakarız ne olacak diyor. İnsan ister istemez yetebilecek miyim korkusu yaşıyor herhalde. Bir yönden de dediğin gibi kolay gelmedik bu günlere çok şükür. Rabbim saglıkla nasip eder inşallah da bir daha bu zorluklara belki de hiç girmeyiz suan tek isteğim sağlıkla dünyaya gelmeleri. Gerisini bir şekilde halledeceğiz artık

Cok iyi yakin olmasi canim benimde yakin 2 sokak aramiz ilk 3 ay falan yemek hic yapamadim zatn pert geliyodm bulantidan hep o yapti sagolsn. 1 2 hftadir ben yapiyorm. Biraz yasi ve tansiyonu var kendi anneme da cok guveniyorm genc. Dubleks veya alt ust bi yer bulucaz annem yakinimda olcak❤ calsmaya devm edicem haklarimi birakamam istnbulda zatn zor bi maas bide ozel sandk ve sigorta benim cocuklari ustume alinca bedava oluyo saglik kismi onlari dusunuyorm smdiden aminn canim saglkli ve zmaanli dogsun kuzularimiz yeter ki

Benim annem uzak ben şehir dışında yasıyorum ama arada gelir artık napalım. Ben ücretsiz izin alırım sanırım. Yoksa kayınvalideme tek basına zor olur baya. Ayy o günleri bir görseydik hayırlısıyla

Bugun canim cikti resmennn. Ablamlar sagolsun nedense cok vurdum duymazdilar. Onlar oturdu ben is yaptim resmen
bende bugun cok yoruldum gezdik dolastik eve geldik cay icmeye cocuklar evi darma duman etti da cikicaz yarin ne ara toparlicam bilmiyorum.

Al bendende okadar canım, annemle tüm gün hastanedeydim ameliyat olma gibi bir durumu var tetkikti kandı radyolojiydi vs.. akşamada antalyadan aile dostumuz geldi karnım oldu taş. Allahtan annemi ablam aldı bu gece orda.

Canım napcaksn oluyor oyle iste misafir diyeceksn idare edeceksn insan en iyi yalnzken dinleniyor zaten yarında ortalığı şöyle bı toplar gidersn şimdiden hayirli yolculuklar olsun

Kaynvaliden yakinms enazndan canim ne guzel bi taraf yakn olmali onemli❤ tabiki canim tum izni sonuna kadar kullancm bnde ucretli ucretsiz:) arti 2 haftamiz olcak ikiz oldugundan. Birde artik 3 isgunu donme hakki var blki oda degerlendirilebilir goruruz ins allahin izniyle

Al bendende okadar canım, annemle tüm gün hastanedeydim ameliyat olma gibi bir durumu var tetkikti kandı radyolojiydi vs.. akşamada antalyadan aile dostumuz geldi karnım oldu taş. Allahtan annemi ablam aldı bu gece orda.
Evet karnim tuhaf oldu cok ayakta durdum gun icinde afedersiniz arkam yer gormedi resmen. Soluma soluma agrilar girdi. Oglumu uyutmustum firsat bu firsat diye yanina uzanmistim bende yataktan kalkarken karnim kirt etti solum odum koptu

Canım napcaksn oluyor oyle iste misafir diyeceksn idare edeceksn insan en iyi yalnzken dinleniyor zaten yarında ortalığı şöyle bı toplar gidersn şimdiden hayirli yolculuklar olsun
Valla acik sozluyumdur yuzune gebe olan sen misin ben miyim yayiliyosun dedim gel mutfaga yardim et dedim. Neyse biseyler hallettim bi taraftan cocuklara bagirdim oglanin odasini talan etmislerdi hos takan olmadi. Iceri girdim oturdum esimde hadi igneye gidelim dedi dur 5 dk oturayim yoruldum dedim. Enistemde bize bakiyodu farkettim. Fazla oturmadim zaten kalktim hazirlandim ciktik. Eve geldigimde cocugun odasi toplanmisti evi supuruyodu. Enistemden firca yedi galiba

Kizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.

Amin inşallah canım

Kizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Hayırlı yolculuklar canım. Sıkıntısız gider dönersin inşallah . Kendini yorma oralarda da. Bu sefer sen misafir olacaksın

Hayırlı yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…