Aslinda bu haftadan itibaren yag depolamaya basliyo bebekler hizla buyuyo. Doktor artik gramla soylucekmis. Tabi son ayda dunyaya gelme hazirligi olacak bebekte iyice buyuyup serpilicek. Her daim kiloya dikkat etmek lazim.
Ben suan kac kilo aldim merak ediyorum karnim zaten cikti keza gogusler buyuyo kalcamda biraz daha buyudu sanki. Almisim gibi hissediyorum ama bakalim kac kilo almisim.
Hayırlı yolculuklar sağlıcakla gidip sağlıcakla gelin.İğne ni vurulman iyi olmuş. Bolca dinlen mutluluk depolaKizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Maşallah canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Bende almayı düşünüyorumIyi geceler kizlar. Coluk cocuk anca yatirdik zor sigdilar. hatta biri yerde yorgandan yatak yaptik ona yatirdiksimdi bende uzandim belim kopmus surekli ayaktaydim. Seneler oldu misafir agirlamayali zorlandim.
Bu arada hindistan cevizi yagini siddetle tavsiye ediyorum pamuk gibi yapti surdugum yerleri. catlamayi onlermi emin degilim ama kokusu ye beni diye cagiriyor resmennn. karnim elim pamuk oldu parmak ucuyla karnimin her yerine surdum yetti cok yayiliyor belli ki uzun sure gidicek bu kavanoz bana. Yemezsemmm
Hayırlı yolculuklar canımKizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Aynen ya bi bardak suda wc ye gidiyorumKizlar sizde cok sik wc gidiyorsunuz dimi bi ben degilimnormldede sik giderdm yani oyle yarim gun tutanlr olur ole biri degldm. Saat basi genelde gidiyorm bazn yarim saatte gittgm oluyo belli olmuyo sivi tuketmeme bagli sisktiriyo hemen azda olsa. Gecn hftasonu bi kafenin wcsini kullandim sagolsnlar, avm flaanda yoktu yaknda zor yurudum son aylarda nolcaz biz acaba
Tebrik ederimMerhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Tebrik ederim sat tan itibaren yaklaşık 5 buçuk hafta sonraSelam arkadaslar bende pazartesi günü transferin 11. Günü pozitifi gördüm. Şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Acaba ne zaman görürüm. Çok merak içindeyim. Bugün 16. Günü ve hala kasıklarımda batma agrı oluyor. Regl olacakmısım gibi.
Geçmiş olsun çokAl bendende okadar canım, annemle tüm gün hastanedeydim ameliyat olma gibi bir durumu var tetkikti kandı radyolojiydi vs.. akşamada antalyadan aile dostumuz geldi karnım oldu taş. Allahtan annemi ablam aldı bu gece orda.
Iyi yolculuklar kuzu dikkat et kendineKizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Amin inşallah canımMaşallah canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bende almayı düşünüyorum
Hayırlı yolculuklar canım
Maşallah canım benim, 13. Haftada belli olur genelde, 12. Haftada bilemiyorum. Erkek çocuklar erken belli oluyor, kızlar biraz geç belli oluyor :)Selam kızlar uzun bir aradan sonra yine benmide bulantısı olunca pek giremiyordum ama çok şükür artık hafifledi.. salı günü ikili test için gidecem ve salı günü 12 haftalık olucaz.. sizce cinsiyet belli olur mu?? Çook merak ediyorum ya.. benim gittiğim doktora giden arkadaşlarıma soruyorum 2.5 aylık olunca tahmin ediyor sonrasında da tahmini dogru çıkıyor demişlerdi.. benim 3 aylık olucak tahminde bulunur değil mi off günler hiç geçmiyor ya
13.haftada öğrendim :) erkekse daha net görünüyor saklamiyor paşalar.. kizçeler utangaç oluyor sanırım :)Selam kızlar uzun bir aradan sonra yine benmide bulantısı olunca pek giremiyordum ama çok şükür artık hafifledi.. salı günü ikili test için gidecem ve salı günü 12 haftalık olucaz.. sizce cinsiyet belli olur mu?? Çook merak ediyorum ya.. benim gittiğim doktora giden arkadaşlarıma soruyorum 2.5 aylık olunca tahmin ediyor sonrasında da tahmini dogru çıkıyor demişlerdi.. benim 3 aylık olucak tahminde bulunur değil mi off günler hiç geçmiyor ya
Merhaba canım seni çikolata kisti ile ilgili topikten hatırlıyorum yanilmadim dimi :) hamile olmana çok sevindimMerhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Yalniz olmadgimia sevindim canim :)) ya bo coklu alntiyi nasi yapiyosuniz ogretn ya gecn aksam denedim beceremedimAynen ya bi bardak suda wc ye gidiyorum
Tebrik ederimyine de doktora msg at soyle
Tebrik ederim sat tan itibaren yaklaşık 5 buçuk hafta sonra
Kimi 6 buçuk gibi çağırıyor kalp atışı ile birlikte kontrol etmek icin
Geçmiş olsun çokdikkat et kendine
Iyi yolculuklar kuzu dikkat et kendine
Biz de antalya planlamıştık gectigimiz cuma gunu perşembe gecesi korktum vazgeçtim fırtınayı duyunca Allahtan gitmedik devamı geldi çok kötü Allah yardimcilari olsun
Benim :)Kızlar 3. Gün embriyosu transferiylw hamile kalan kimler?
Evet çok şükür en sonunda bende hamile kalabildim, beni hatırlamana da çok sevindimMerhaba canım seni çikolata kisti ile ilgili topikten hatırlıyorum yanilmadim dimi :) hamile olmana çok sevindimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımEvet çok şükür en sonunda bende hamile kalabildim, beni hatırlamana da çok sevindiminşallah sağlıkla dünyaya getirmek de nasip olur hepimize
Selam kızlar uzun bir aradan sonra yine benmide bulantısı olunca pek giremiyordum ama çok şükür artık hafifledi.. salı günü ikili test için gidecem ve salı günü 12 haftalık olucaz.. sizce cinsiyet belli olur mu?? Çook merak ediyorum ya.. benim gittiğim doktora giden arkadaşlarıma soruyorum 2.5 aylık olunca tahmin ediyor sonrasında da tahmini dogru çıkıyor demişlerdi.. benim 3 aylık olucak tahminde bulunur değil mi off günler hiç geçmiyor ya
İlk gebeliğimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi diğerleri 5. Güne gidemedi. İkiside pozitif gelmişti.Kızlar 3. Gün embriyosu transferiylw hamile kalan kimler?
Önce coklu alıntıya basıyosun sonra alıntıları ekle diyorsun canımYalniz olmadgimia sevindim canim :)) ya bo coklu alntiyi nasi yapiyosuniz ogretn ya gecn aksam denedim beceremedim
Sagol canim oglen ciktik hala yoldayiz geze geze talan ettik yollariHayırlı yolculuklar canım. Sıkıntısız gider dönersin inşallah . Kendini yorma oralarda da. Bu sefer sen misafir olacaksın
Ooo 11+6 da çok erken öğrenmişsin maşallah erkek bebekler erken gösteriyor demek ki:)) çok merak ediyorum ya salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum..Ben ikili tarama için perinatologa gittim 11+6 idi ozaman büyük ihtimalle erkek dedi, sonra 14. Haftamda kendi doktoruma gittim erkek gibi ama kızada benziyor perinatolog ne dediyse o dedi. 16. Haftada yine kendi doktoruma gittim erkek dedi. Benim 11+6daki tahmin devam ediyor.
Sagol canimmmHayırlı yolculuklar canım
2 hafta onceki kontrolde 1 ay sonra gel demisti ama ben yola cikicaz diye persembe gunu gitmistim canim. Artik donuste de bi ugrarim bebisleri gorurum diye dusunuyorum cunki demir ilaci baslaticam 16. Haftadan sonra demistiBak ben toplam 3 kilo aldım ama asla hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ya elbise ya hamile kıyafetleri giyebiliyorum genişliyoeuz çünkü genişlemek kilo almak değil belki genişledin ama fazla kilo almamışsındır senin doktor ne kadarda bir çağırıyor seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?