Bak ben toplam 3 kilo aldım ama asla hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ya elbise ya hamile kıyafetleri giyebiliyorum genişliyoeuz çünkü genişlemek kilo almak değil belki genişledin ama fazla kilo almamışsındır senin doktor ne kadarda bir çağırıyor seni.

Kizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Hayırlı yolculuklar sağlıcakla gidip sağlıcakla gelin.İğne ni vurulman iyi olmuş. Bolca dinlen mutluluk depola

Kızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kese geçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Maşallah canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bende almayı düşünüyorum
Kizlar ignemi oldum aksam bavulumu da topladim sabah kahvalti yapip hayirlisiyla yola revan olucaz. Dua edin yolculugumuz guzel gecsin sorunsuz sekilde ineyim. Karadeniz yollari cok virajlidir kastamonudan sonra kusmazsam o yolda iyidir.
Hayırlı yolculuklar canım

Aynen ya bi bardak suda wc ye gidiyorum
Merhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Tebrik ederim yine de doktora msg at soyle
Tebrik ederim sat tan itibaren yaklaşık 5 buçuk hafta sonra
Kimi 6 buçuk gibi çağırıyor kalp atışı ile birlikte kontrol etmek icin
Al bendende okadar canım, annemle tüm gün hastanedeydim ameliyat olma gibi bir durumu var tetkikti kandı radyolojiydi vs.. akşamada antalyadan aile dostumuz geldi karnım oldu taş. Allahtan annemi ablam aldı bu gece orda.
Geçmiş olsun çok dikkat et kendine
Iyi yolculuklar kuzu dikkat et kendine

Biz de antalya planlamıştık gectigimiz cuma gunu perşembe gecesi korktum vazgeçtim fırtınayı duyunca Allahtan gitmedik devamı geldi çok kötü Allah yardimcilari olsun

Selam kızlar uzun bir aradan sonra yine ben mide bulantısı olunca pek giremiyordum ama çok şükür artık hafifledi.. salı günü ikili test için gidecem ve salı günü 12 haftalık olucaz.. sizce cinsiyet belli olur mu?? Çook merak ediyorum ya.. benim gittiğim doktora giden arkadaşlarıma soruyorum 2.5 aylık olunca tahmin ediyor sonrasında da tahmini dogru çıkıyor demişlerdi.. benim 3 aylık olucak tahminde bulunur değil mi off günler hiç geçmiyor ya

Maşallah canım benim, 13. Haftada belli olur genelde, 12. Haftada bilemiyorum. Erkek çocuklar erken belli oluyor, kızlar biraz geç belli oluyor :)

13.haftada öğrendim :) erkekse daha net görünüyor saklamiyor paşalar.. kizçeler utangaç oluyor sanırım :)

Merhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Merhaba canım seni çikolata kisti ile ilgili topikten hatırlıyorum yanilmadim dimi :) hamile olmana çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yalniz olmadgimia sevindim canim :)) ya bo coklu alntiyi nasi yapiyosuniz ogretn ya gecn aksam denedim beceremedim

Merhaba canım seni çikolata kisti ile ilgili topikten hatırlıyorum yanilmadim dimi :) hamile olmana çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet çok şükür en sonunda bende hamile kalabildim, beni hatırlamana da çok sevindim inşallah sağlıkla dünyaya getirmek de nasip olur hepimize

Ben ikili tarama için perinatologa gittim 11+6 idi ozaman büyük ihtimalle erkek dedi, sonra 14. Haftamda kendi doktoruma gittim erkek gibi ama kızada benziyor perinatolog ne dediyse o dedi. 16. Haftada yine kendi doktoruma gittim erkek dedi. Benim 11+6daki tahmin devam ediyor.
Kızlar 3. Gün embriyosu transferiylw hamile kalan kimler?
İlk gebeliğimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi diğerleri 5. Güne gidemedi. İkiside pozitif gelmişti.

Ooo 11+6 da çok erken öğrenmişsin maşallah erkek bebekler erken gösteriyor demek ki:)) çok merak ediyorum ya salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum..

2 hafta onceki kontrolde 1 ay sonra gel demisti ama ben yola cikicaz diye persembe gunu gitmistim canim. Artik donuste de bi ugrarim bebisleri gorurum diye dusunuyorum cunki demir ilaci baslaticam 16. Haftadan sonra demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…