- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim benimmm. Sen naptin soramadim sana bu telaslardanHayırlı yolculuklar sağlıcakla gidip sağlıcakla gelin.İğne ni vurulman iyi olmuş. Bolca dinlen mutluluk depola
Sagol canim az kaldi sayilir son 2 3 saatlik yolMaşallah canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bende almayı düşünüyorum
Hayırlı yolculuklar canım
Sagol kuzum. Aynen antalyaya ugramayi dusunuyodu enistem o gece firtina kopmus olenler olmus korkumuza bizde gidemedikAynen ya bi bardak suda wc ye gidiyorum
Tebrik ederimyine de doktora msg at soyle
Tebrik ederim sat tan itibaren yaklaşık 5 buçuk hafta sonra
Kimi 6 buçuk gibi çağırıyor kalp atışı ile birlikte kontrol etmek icin
Geçmiş olsun çokdikkat et kendine
Iyi yolculuklar kuzu dikkat et kendine
Biz de antalya planlamıştık gectigimiz cuma gunu perşembe gecesi korktum vazgeçtim fırtınayı duyunca Allahtan gitmedik devamı geldi çok kötü Allah yardimcilari olsun
Ben cuma kontrole gittim rahim iyi kalınlığı dedi doktor .ilaçlara devam Allah kısmet ederse 4 Şubat transfer olacak canım.Sagol canim benimmm. Sen naptin soramadim sana bu telaslardan
Benim :)
Ben ikili tarama için perinatologa gittim 11+6 idi ozaman büyük ihtimalle erkek dedi, sonra 14. Haftamda kendi doktoruma gittim erkek gibi ama kızada benziyor perinatolog ne dediyse o dedi. 16. Haftada yine kendi doktoruma gittim erkek dedi. Benim 11+6daki tahmin devam ediyor.
İlk gebeliğimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi diğerleri 5. Güne gidemedi. İkiside pozitif gelmişti.
2 hafta onceki kontrolde 1 ay sonra gel demisti ama ben yola cikicaz diye persembe gunu gitmistim canim. Artik donuste de bi ugrarim bebisleri gorurum diye dusunuyorum cunki demir ilaci baslaticam 16. Haftadan sonra demisti
Ay kızlar ya ben 3. Güne çok iyi bakmıyorum ama arkadaşıma 3. Gğn embriyosu transfer edildi ikinci denemesi inşallah tutar umutlanayım diye sordum tutan varmı merak ettim
Hosgeldn cnaim hayirli olsunSelam kızlar uzun bir aradan sonra yine benmide bulantısı olunca pek giremiyordum ama çok şükür artık hafifledi.. salı günü ikili test için gidecem ve salı günü 12 haftalık olucaz.. sizce cinsiyet belli olur mu?? Çook merak ediyorum ya.. benim gittiğim doktora giden arkadaşlarıma soruyorum 2.5 aylık olunca tahmin ediyor sonrasında da tahmini dogru çıkıyor demişlerdi.. benim 3 aylık olucak tahminde bulunur değil mi off günler hiç geçmiyor ya
Istedigim mesajlara basip basip ozaman dimi. Deneynce sorarim yine sizlere canim:) off kiyamam tutunca tutuyo iste tamamen birakmiyolar gecms olsn canimÖnce coklu alıntıya basıyosun sonra alıntıları ekle diyorsun canım
Midem cok kotu yine
Allah gonlune gore versin canimOoo 11+6 da çok erken öğrenmişsin maşallah erkek bebekler erken gösteriyor demek ki:)) çok merak ediyorum ya salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum..
Ooo 11+6 da çok erken öğrenmişsin maşallah erkek bebekler erken gösteriyor demek ki:)) çok merak ediyorum ya salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum..
Ayy cok sevindim canimmmmmBen cuma kontrole gittim rahim iyi kalınlığı dedi doktor .ilaçlara devam Allah kısmet ederse 4 Şubat transfer olacak canım.
Tahlillerinde sonrun mu cikti bu r erken baslatti canim. Benim kansizlik zaten var saniyodum yokmus meger 16dan sonra dedi. Dogumdan sonra ilacini kullanmistim. Daha dogrusu kullanamadim kutu kutu kan ilaclarini cope atmistimAy kızlar ya ben 3. Güne çok iyi bakmıyorum ama arkadaşıma 3. Gğn embriyosu transfer edildi ikinci denemesi inşallah tutar umutlanayım diye sordum tutan varmı merak ettim
Bana başlattı 14. Haftamda çok mide bulandırıyo hiç mutlu değilim
Güle güle giysinler miniklerKizlar karabukte ki safranparka ugradim bi kac cicis alabildim sonundaaaa...
Ayy cok sevindim canimmmmmson 1 haftan yaniii. Iyi beslen sakin kal bebisler cabucak tutunsun sana
GunaydinnnGünaydın kızlar
Ohh oh bizim yerimize de içine çek mis havayı. Bizim burda kel tepelerden başka bişey yokEki Görüntüle 2229293 gunaydin kizlarrr. Evden kucuk bir manzara. buz gibi balkona attim kendimi. Mis gibi havasiiii. Cok ozlemisim memleketimiii. Agaclarina bakmaya doyamiyorum
Sogul canim ama kendime aldim.Güle güle giysinler minikler
Fotoğraflarını bekliyoruz
Bende bebişlere aldın zannettim:) güle güle giy canım. Olsun, inşallah başka sefer alırsınSogul canim ama kendime aldim.Bisey bulamiyorum diye yakiniyodum yaa. Lcw kocaman outleti varmis. Pantalon tayt tunik ne bulduysam aldim gec indik kapanmasina az kalmisti daha gezip canta falan almayi dusunuyodum kismet olmadi. Ama bebisler icin uyku arkadasi vardi kafasi oyuncak alti kumastan bayildim 5 tlydi son iki mavi kalmisti almamak icin zor durdum yalan degil.
Valla oyle. Cekicemmm bol bolll. daha bu agaclar ne ki kocaman yuz yillik cinarlar karameseler var asil koyde. Annemler kis diye merkeze iniyoOhh oh bizim yerimize de içine çek mis havayı. Bizim burda kel tepelerden başka bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?