Sagol kuzum. Aynen antalyaya ugramayi dusunuyodu enistem o gece firtina kopmus olenler olmus korkumuza bizde gidemedik

Ay kızlar ya ben 3. Güne çok iyi bakmıyorum ama arkadaşıma 3. Gğn embriyosu transfer edildi ikinci denemesi inşallah tutar umutlanayım diye sordum tutan varmı merak ettim

2 hafta onceki kontrolde 1 ay sonra gel demisti ama ben yola cikicaz diye persembe gunu gitmistim canim. Artik donuste de bi ugrarim bebisleri gorurum diye dusunuyorum cunki demir ilaci baslaticam 16. Haftadan sonra demisti

Bana başlattı 14. Haftamda çok mide bulandırıyo hiç mutlu değilim

Ay kızlar ya ben 3. Güne çok iyi bakmıyorum ama arkadaşıma 3. Gğn embriyosu transfer edildi ikinci denemesi inşallah tutar umutlanayım diye sordum tutan varmı merak ettim

Bu kişiden kişiye
Embriyonun kalitesine göre değişir canım

Bana ilk tedavimde 1 tane 5.gün
İkinci tedavimde 3 tane 5.gün kondu ama tutmadı canım

Bu son tedavimde 3.gün 2tane kondu
1tanesi çok sükür tuttu

Tamamen nasip kısmet aslında...

Hosgeldn cnaim hayirli olsun

Ooo 11+6 da çok erken öğrenmişsin maşallah erkek bebekler erken gösteriyor demek ki:)) çok merak ediyorum ya salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum..
Allah gonlune gore versin canim bnde ikili taramada 12. Hftadayms kiza benziyor yapilari demsti doktorm cinsiyt kismina bakmamsti. 14. Hftada perinatolgta birisinin kiz oldugu kesinlesti. Diger bebegimide kiza benzetiyorlar ctesi netlesecek ins erkek olir o da kismet tabi saglikli olsnlar da hepimiznki inss hayirlisiyla❤

Kizlar karabukte ki safranparka ugradim bi kac cicis alabildim sonundaaaa...
Ben cuma kontrole gittim rahim iyi kalınlığı dedi doktor .ilaçlara devam Allah kısmet ederse 4 Şubat transfer olacak canım.
Ayy cok sevindim canimmmmm son 1 haftan yaniii. Iyi beslen sakin kal bebisler cabucak tutunsun sana

Tahlillerinde sonrun mu cikti bu r erken baslatti canim. Benim kansizlik zaten var saniyodum yokmus meger 16dan sonra dedi. Dogumdan sonra ilacini kullanmistim. Daha dogrusu kullanamadim kutu kutu kan ilaclarini cope atmistim

Güle güle giysinler minikler
Fotoğraflarını bekliyoruz
Sogul canim ama kendime aldim. Bisey bulamiyorum diye yakiniyodum yaa. Lcw kocaman outleti varmis. Pantalon tayt tunik ne bulduysam aldim gec indik kapanmasina az kalmisti daha gezip canta falan almayi dusunuyodum kismet olmadi. Ama bebisler icin uyku arkadasi vardi kafasi oyuncak alti kumastan bayildim 5 tlydi son iki mavi kalmisti almamak icin zor durdum yalan degil.

Bende bebişlere aldın zannettim:) güle güle giy canım. Olsun, inşallah başka sefer alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…