Bana da sivi olan verilmistiii. Ayyy seneler gecti ama tadini tek unutmadigim sey. Pas yalasam daha tatli gelir sanki. Ama saglik icin yapacak bisey yok icilmesi lazimm.

Ayy canimm. Ben oglum gogsumde yatarken uyurdum sirt ustu uzanir gibi olurdum.oglumda yuz ustu yatmayi severdi babasi gibi. dedigin gibi yoksa dugmesine basilmis gibi hemen uyanirdi. Aylarca oyle yatmistik. Kokunun sindigi bisey koy yanina derler ama bizde ise yaramamisti. Dene istersen kokunu aldikca uyur belki.

Bunu bugün deneyeceğim canım

Okuma canım öyle seyleri, kendini kötüye odaklarsın. Hamileliğin son haftalarında çok görülür bu rüyalar. Hayır olsun inş

Tahlillerinde sonrun mu cikti bu r erken baslatti canim. Benim kansizlik zaten var saniyodum yokmus meger 16dan sonra dedi. Dogumdan sonra ilacini kullanmistim. Daha dogrusu kullanamadim kutu kutu kan ilaclarini cope atmistim

Sağlık ocağı tahlil yaptı onları götürdüm sana kan ilacı başlıycaz dedi başlattı düşğktğ heralde benim

Çok güzel canım sevindim yanında yardimcilarinin olmasına ne kadar da rahat olsan birileri olunca ilk günlerde daha iyi oluyor yemege temizliğe bile adam lazm Meriç beyi benim için kokulu kokulu op annesi allahm korusun
Senin yerine öperim kuzum. Senin ilkti diymi. Bak doğusunda kendi kuzunu kokla gözlerin dolacak. İçin eriyecek

Meriç in ve senin iyi olduguna sevindim elbette iyi bakacaklar iki can birbirine bağlı Allahim ne güzel bisey Allah korusun

Maşallah canım, hızla büyüyor meriç :)

Valla oyle. Cekicemmm bol bolll. daha bu agaclar ne ki kocaman yuz yillik cinarlar karameseler var asil koyde. Annemler kis diye merkeze iniyo
Ohh tadini cikar canim biz de bol bol bina seyrediyoz anca:)) gule gule giy. Buyuk outlet magazalrda cesit oluyo evt iyi yapmssn

Hayrolsn canim :s bi ara bende cok goruyodum okuyup yatmama rahmen esim artik yatk basina kucuk kuran takti. Erken dogum bebek yok biri kayip allahim cok kotu hisler insan etkisnden cikamiyo bi sure allah esirgesin

Amin canim sagolasn belli olur belki hadi bakalim heuecanli bkleyis:)

Selam tatlim oyy minik kosturuyor desene:) ne kadar toparlar hemen insan kac kere cikar sanada zor. Ihmal etme bencede hamilelkte dusuyo zatn de dogumda kan kaybi oluyor sonucta e sora kanama da baslicak uzun bi sure olacak aen saglam kalmalisin oglusun icjn❤

Günaydın kızlar bizim cinsiyetimiz bu haftaya kadar oğlandı dün doktor kız dedi şaştık:) 2 hafta sonra detaylı için perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyicek
Bi arkadaş dogumda erkek beklerken kız dogurmustu, aklıma o geldi

İnşallah net bir cevap alabilirsiniz canım, hayırlısı sağlıklısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…