- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Bana da sivi olan verilmistiii. Ayyy seneler gecti ama tadini tek unutmadigim sey. Pas yalasam daha tatli gelir sanki. Ama saglik icin yapacak bisey yok icilmesi lazimm.Hamileyken 2 kutu hapını vermişti. Günde 2 doz midem bulanıyor diye bir kutu ictim.Dogumdan sonra 6 kutu sıvı kan ilacı verdi. Onun tadı daha kötü. Ama kansızlık çok fazla demekki çok verdi ilacı. Icmek lazım. Yoksa vücut yorgun düşer
Ayy canimm. Ben oglum gogsumde yatarken uyurdum sirt ustu uzanir gibi olurdum.oglumda yuz ustu yatmayi severdi babasi gibi. dedigin gibi yoksa dugmesine basilmis gibi hemen uyanirdi. Aylarca oyle yatmistik. Kokunun sindigi bisey koy yanina derler ama bizde ise yaramamisti. Dene istersen kokunu aldikca uyur belki.Canimcim evdeyim saolsun kayinvalidem var. Esim 5 gün yanımdaydı. Kendi annem geliyor. Ilk gün ayağa kalktım fakat dikislerim den oturamadim emzirerken çok zorlandım benim yumurcak gece uyutmuyorm. Kayinvalidem gece yanında yatırma diyor ama yumurcak beşikte yatmıyor yanıma alıp uyutuyorum kv uyanınca alıyor benden besige koyuyor.la yine uyaniyor. 9 gündür bu dongudeyim bu gün kv uyanamadi sanirim Meriçi almamış yanımdan. Meriçte ona sarılarak uyumak istiyor. Ama hakkını yemek istenen kv ve esim çok iyi bakıyorlar bana.
Bunu bugün deneyeceğim canımAyy canimm. Ben oglum gogsumde yatarken uyurdum sirt ustu uzanir gibi olurdum.oglumda yuz ustu yatmayi severdi babasi gibi. dedigin gibi yoksa dugmesine basilmis gibi hemen uyanirdi. Aylarca oyle yatmistik. Kokunun sindigi bisey koy yanina derler ama bizde ise yaramamisti. Dene istersen kokunu aldikca uyur belki.
Okuma canım öyle seyleri, kendini kötüye odaklarsın. Hamileliğin son haftalarında çok görülür bu rüyalar. Hayır olsun inşGünaydın kızlar bugun kabuslarla uyandimbebeğim erken doguyordu 6 aylik normal doguruyodm hemde hastanede ayakta şaka gibiydi kimse yok yanımda kimse ilgilenmiyor doktor yok hemsireler bebegi alıp gidiyor nereye bilmiyorum agliyorm kimse göstermiyor cocugu kuvezde diyolar 7 aylik gibiyms kilosu falan oyle diyolar gireymde kizlars yazaym bana dua etsinler diyorum tam o arada uyandm allahm cok kotuydu ruyasi bile
Tahlillerinde sonrun mu cikti bu r erken baslatti canim. Benim kansizlik zaten var saniyodum yokmus meger 16dan sonra dedi. Dogumdan sonra ilacini kullanmistim. Daha dogrusu kullanamadim kutu kutu kan ilaclarini cope atmistim
Senin yerine öperim kuzum. Senin ilkti diymi. Bak doğusunda kendi kuzunu kokla gözlerin dolacak. İçin eriyecekÇok güzel canım sevindim yanında yardimcilarinin olmasına ne kadar da rahat olsan birileri olunca ilk günlerde daha iyi oluyor yemege temizliğe bile adam lazm Meriç beyi benim için kokulu kokulu op annesiallahm korusun
Ben geldim kızlar dün gece saat 3 de anca uyudu Meriç. Rezene içmemistim . Topuk kanı aldırdım bu gün ilk hastanede almışlar bu 2. Yarın işitme testi var. Haftaya yine kontrol. Aile hekimi sürekli çağırıyor doğumdan sonra 6 kutu kan ilacı verdi .
Sizler nasılsınız
Meriç in ve senin iyi olduguna sevindim elbette iyi bakacaklar iki can birbirine bağlıCanimcim evdeyim saolsun kayinvalidem var. Esim 5 gün yanımdaydı. Kendi annem geliyor. Ilk gün ayağa kalktım fakat dikislerim den oturamadim emzirerken çok zorlandım benim yumurcak gece uyutmuyorm. Kayinvalidem gece yanında yatırma diyor ama yumurcak beşikte yatmıyor yanıma alıp uyutuyorum kv uyanınca alıyor benden besige koyuyor.la yine uyaniyor. 9 gündür bu dongudeyim bu gün kv uyanamadi sanirim Meriçi almamış yanımdan. Meriçte ona sarılarak uyumak istiyor. Ama hakkını yemek istenen kv ve esim çok iyi bakıyorlar bana.
Maşallah canım, hızla büyüyor meriç :)Ben geldim kızlar dün gece saat 3 de anca uyudu Meriç. Rezene içmemistim . Topuk kanı aldırdım bu gün ilk hastanede almışlar bu 2. Yarın işitme testi var. Haftaya yine kontrol. Aile hekimi sürekli çağırıyor doğumdan sonra 6 kutu kan ilacı verdi .
Sizler nasılsınız
İlk canım allah izin verirse kucagıma aldığımda bol bol koklar öper aglarım şimdiden aklıma geldkce gözlerm doluyor tahmini bile güzel gerçeği dahada güzeldirSenin yerine öperim kuzum. Senin ilkti diymi. Bak doğusunda kendi kuzunu kokla gözlerin dolacak. İçin eriyecek
Ohh tadini cikar canim biz de bol bol bina seyrediyoz anca:)) gule gule giy. Buyuk outlet magazalrda cesit oluyo evt iyi yapmssnValla oyle. Cekicemmm bol bolll. daha bu agaclar ne ki kocaman yuz yillik cinarlar karameseler var asil koyde. Annemler kis diye merkeze iniyo
Hayrolsn canim :s bi ara bende cok goruyodum okuyup yatmama rahmen esim artik yatk basina kucuk kuran takti. Erken dogum bebek yok biri kayip allahim cok kotu hisler insan etkisnden cikamiyo bi sure allah esirgesinGünaydın kızlar bugun kabuslarla uyandimbebeğim erken doguyordu 6 aylik normal doguruyodm hemde hastanede ayakta şaka gibiydi kimse yok yanımda kimse ilgilenmiyor doktor yok hemsireler bebegi alıp gidiyor nereye bilmiyorum agliyorm kimse göstermiyor cocugu kuvezde diyolar 7 aylik gibiyms kilosu falan oyle diyolar gireymde kizlars yazaym bana dua etsinler diyorum tam o arada uyandm allahm cok kotuydu ruyasi bile
Amin canim sagolasnaa senin ikiz mi? Maşallah....
Ya inşallah bana da bi tahminde bulunur..
Inşallah canımsağlıklı olsun da ama insan yine de bi tarafı daha çok istiyor bende kız istiyorum ama niyeyse erkek hissediyorum.. yarın bi tahminde bulunur inşallah..
Selam tatlim oyy minik kosturuyor desene:) ne kadar toparlar hemen insan kac kere cikar sanada zor. Ihmal etme bencede hamilelkte dusuyo zatn de dogumda kan kaybi oluyor sonucta e sora kanama da baslicak uzun bi sure olacak aen saglam kalmalisin oglusun icjn❤Ben geldim kızlar dün gece saat 3 de anca uyudu Meriç. Rezene içmemistim . Topuk kanı aldırdım bu gün ilk hastanede almışlar bu 2. Yarın işitme testi var. Haftaya yine kontrol. Aile hekimi sürekli çağırıyor doğumdan sonra 6 kutu kan ilacı verdi .
Sizler nasılsınız
Gunaydinnn hanimlarrrrGünaydın hayırlı sabahlar
Perinatologdan sonra net bir sonuç alinir canım bence ilk şaşkınliginizi yaşatti size hadi bakalımGünaydın kızlar bizim cinsiyetimiz bu haftaya kadar oğlandı dün doktor kız dedi şaştık:) 2 hafta sonra detaylı için perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyicek
Bende ayrıntılı usg yi bekliyorum ikisi de erkek dediler en son ya bakalımGünaydın kızlar bizim cinsiyetimiz bu haftaya kadar oğlandı dün doktor kız dedi şaştık:) 2 hafta sonra detaylı için perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyicek
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Bi arkadaş dogumda erkek beklerken kız dogurmustu, aklıma o geldiGünaydın kızlar bizim cinsiyetimiz bu haftaya kadar oğlandı dün doktor kız dedi şaştık:) 2 hafta sonra detaylı için perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?