Günaydın kızlar bizim cinsiyetimiz bu haftaya kadar oğlandı dün doktor kız dedi şaştık:) 2 hafta sonra detaylı için perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyicek
18 haftalıksın hala belli değil mi cinsiyeterkek olsaydı şimdiye çoktan belli olurdu seninki kız bence:))

Günaydın kızlar 3 gündür hastaneye gidip geliyorum. Annem ameliyat olacak bekliyoruz ameliyathaneye alınmasını, dua edin lütfen inşallah sağ salim girer çıkar
Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin. İnşallah atlatır ve saglıgına kavuşur.

Benim kayınpeder de yarın ameliyat oluyor, tüm midesini alacaklar.

Hastaneden cikarken isitme testi yapilmamis bu gun gittik. Muayne olduk doktora sarilik muaynesi yap dedim 14 derece sarilik cikti doktor kilo vermis dedi bana kizdi isitme testinden gecemedi. 4 subatta banyo yaptirmadan getir dedi. Olurmus bebeklerde sabahtan beri benimle tartiyor doktor zaten canim burnuma gelmis bayilacaktim hastanede cocuk ac kalmis deyince. O kadarda sagip verdim oysa. Annelik cok zormus onun cani yaninca 10 kati canim yandi...

Kızlar az önce geldim eve 12+1 ve cinsiyetine erkek dedi.. tabi kesin değil bunu 1 ay sonra daha net anlarız dedi:))
Gözün aydın canım benim
Başta alışana kadar bir zorluk oluyor canım. Benim oglumda doğduğu zaman sarılık olmuştu, hatta 16 çıkmıştı. Dogumdan sonra 500 gr zayıflamıştı. Anne sütü sarılıgı engellermis. Birde ben sarı tülbent ve sarı ışık yakmıştım odasında. Bilmiyorum onunda etkisi var mı ama bir sonraki kontrolde düşmüştü. Güneş ışığı da iyi gelir derler. Pencere önüne koymuştum.

Dedigin gibi annelik zor, alışana kadar sabırlı olmalıyız :)
İşitme testini de bir dahaki sefere geçersiniz inşallah, sıkıntı yapma

Geçmiş olsun canım Doğumdan sonra biraz kilo kaybı oluyor inşallah bir daha ki kontrole toparlanmış olur yavrun üzülme senin stresin ona da yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…