Inanmiyorm canim ya herseyi erkege gore hazirlamstir arkadasin da:)Bi arkadaş dogumda erkek beklerken kız dogurmustu, aklıma o geldi
İnşallah net bir cevap alabilirsiniz canım, hayırlısı sağlıklısı olsun
Evet, mavi bir beşiği ve mavi kıyafetleri olmuştuInanmiyorm canim ya herseyi erkege gore hazirlamstir arkadasin da:)
Gecms olsun canim tez vaktte sagligna kavusur insGünaydın kızlar 3 gündür hastaneye gidip geliyorum. Annem ameliyat olacak bekliyoruz ameliyathaneye alınmasını, dua edin lütfen inşallah sağ salim girer çıkar
Ay kiyamam kuzuya ya :)))Evet, mavi bir beşiği ve mavi kıyafetleri olmuştu
Bak tahmnde bulunms canim saglikli olsun da gozun aydin:)Kızlar az önce geldim eve 12+1 ve cinsiyetine erkek dedi.. tabi kesin değil bunu 1 ay sonra daha net anlarız dedi:))
İnşaallah biz öyle bir şey yaşamayız. Saglıkla dogsunlarda, ister pembe ister mavi olsun :)Ay kiyamam kuzuya ya :)))
Gecms olsn canimHastaneden cikarken isitme testi yapilmamis bu gun gittik. Muayne olduk doktora sarilik muaynesi yap dedim 14 derece sarilik cikti doktor kilo vermis dedi bana kizdi isitme testinden gecemedi. 4 subatta banyo yaptirmadan getir dedi. Olurmus bebeklerde sabahtan beri benimle tartiyor doktor zaten canim burnuma gelmis bayilacaktim hastanede cocuk ac kalmis deyince. O kadarda sagip verdim oysa. Annelik cok zormus onun cani yaninca 10 kati canim yandi...
Aminn canim bi an hayal ettim de komedi:)) farki yok bizler icin de hazirlik ona gore yapiliyor haliyle :)İnşaallah biz öyle bir şey yaşamayız. Saglıkla dogsunlarda, ister pembe ister mavi olsun :)
Bacağının arasındaki göbek kordonuynuş ondan hiç belli olmamış. :)Aminn canim bi an hayal ettim de komedi:)) farki yok bizler icin de hazirlik ona gore yapiliyor haliyle :)
Kordondn sebep denese:) ay bi de isim boyutu var gercktn insan okadr dusunuyo:) canim bu arada gecms olsn gormemstm ben bi onceki syfada cvpta gordm. Tum mide alinnca nasi olck ki:s allah sifa versinBacağının arasındaki göbek kordonuynuş ondan hiç belli olmamış. :)
İsim falan da düşünmüşken herşey başa sarar, gibi :)
Amin canım. Mide alınınca, yemek borusunu ince bagırsaga bağlıyorlar. O şekilde ilk mama ile sonra sıvı, püre vr katı olmak üzere zor bir süreç bekliyor.Kordondn sebep denese:) ay bi de isim boyutu var gercktn insan okadr dusunuyo:) canim bu arada gecms olsn gormemstm ben bi onceki syfada cvpta gordm. Tum mide alinnca nasi olck ki:s allah sifa versin
Ne cozumler varmis sagligimz doktorlara emanet gercktn. zor bir surece benziyor inss cok iyi gecer ve sagligins hizlica kavusur canimAmin canım. Mide alınınca, yemek borusunu ince bagırsaga bağlıyorlar. O şekilde ilk mama ile sonra sıvı, püre vr katı olmak üzere zor bir süreç bekliyor.
İnşaallah ameliyatı iyi geçerde
İnşaallah canım, bu süreçte yanımızda olacaklar. Zor günler bizi bekliyor. Rabbim yardımcımız olsun.Ne cozumler varmis sagligimz doktorlara emanet gercktn. zor bir surece benziyor inss cok iyi gecer ve sagligins hizlica kavusur canim
Aminn canim Allah sizlernde yardimcisi olsn sen kendini ihmal etmemeye bak. Bende dedemi goremiyorum yannda kaliyor hep annemler donusmlu. Bole selrde bile kardes onemli yani tek cocuk olmak zor. Durumu iyiye gitmiyor stabil kaliyo. Bu surecte kotu haber almak istemiyorm annemi dusunuyorm perisan olck. Hayat iste bir tarafta sevincler diger tarfta huzunler. Rabbim herkese acil sifalar versnİnşaallah canım, bu süreçte yanımızda olacaklar. Zor günler bizi bekliyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Rabbim senin de yardımcın olsun senin içinde zor olacak hasta bakmak zor iş birde hamilesin daha zor Allah size sabır hastanızada şifa versin inşallah en kısa zamandaİnşaallah canım, bu süreçte yanımızda olacaklar. Zor günler bizi bekliyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Amin canım, Allah razı olsunRabbim senin de yardımcın olsun senin içinde zor olacak hasta bakmak zor iş birde hamilesin daha zor Allah size sabır hastanızada şifa versin inşallah en kısa zamanda
Amin kuzum, hayat böyle işte inişli çıkışlı. Elden dua etmekten başka bişey gelmiyorAminn canim Allah sizlernde yardimcisi olsn sen kendini ihmal etmemeye bak. Bende dedemi goremiyorum yannda kaliyor hep annemler donusmlu. Bole selrde bile kardes onemli yani tek cocuk olmak zor. Durumu iyiye gitmiyor stabil kaliyo. Bu surecte kotu haber almak istemiyorm annemi dusunuyorm perisan olck. Hayat iste bir tarafta sevincler diger tarfta huzunler. Rabbim herkese acil sifalar versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?