Gecms olsn canim

Bacağının arasındaki göbek kordonuynuş ondan hiç belli olmamış. :)
İsim falan da düşünmüşken herşey başa sarar, gibi :)
Kordondn sebep denese:) ay bi de isim boyutu var gercktn insan okadr dusunuyo:) canim bu arada gecms olsn gormemstm ben bi onceki syfada cvpta gordm. Tum mide alinnca nasi olck ki:s allah sifa versin

Kordondn sebep denese:) ay bi de isim boyutu var gercktn insan okadr dusunuyo:) canim bu arada gecms olsn gormemstm ben bi onceki syfada cvpta gordm. Tum mide alinnca nasi olck ki:s allah sifa versin
Amin canım. Mide alınınca, yemek borusunu ince bagırsaga bağlıyorlar. O şekilde ilk mama ile sonra sıvı, püre vr katı olmak üzere zor bir süreç bekliyor.
İnşaallah ameliyatı iyi geçerde

Kizlar selamlar. Demin dusa girmistim sutyenimi cikarnca camasirin gogusn uc kismina denk gelen yerinde beyazimsi kabuk gibi olusum gordum. Bi aknti oldu sanirim normaldir hemen sizle paylasaym dedim ilk gebelik benim deneyim yok oyuzden:)

Amin canım. Mide alınınca, yemek borusunu ince bagırsaga bağlıyorlar. O şekilde ilk mama ile sonra sıvı, püre vr katı olmak üzere zor bir süreç bekliyor.
İnşaallah ameliyatı iyi geçerde
Ne cozumler varmis sagligimz doktorlara emanet gercktn. zor bir surece benziyor inss cok iyi gecer ve sagligins hizlica kavusur canim

İnşaallah canım, bu süreçte yanımızda olacaklar. Zor günler bizi bekliyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Aminn canim Allah sizlernde yardimcisi olsn sen kendini ihmal etmemeye bak. Bende dedemi goremiyorum yannda kaliyor hep annemler donusmlu. Bole selrde bile kardes onemli yani tek cocuk olmak zor. Durumu iyiye gitmiyor stabil kaliyo. Bu surecte kotu haber almak istemiyorm annemi dusunuyorm perisan olck. Hayat iste bir tarafta sevincler diger tarfta huzunler. Rabbim herkese acil sifalar versn

İnşaallah canım, bu süreçte yanımızda olacaklar. Zor günler bizi bekliyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Rabbim senin de yardımcın olsun senin içinde zor olacak hasta bakmak zor iş birde hamilesin daha zor Allah size sabır hastanızada şifa versin inşallah en kısa zamanda

Amin kuzum, hayat böyle işte inişli çıkışlı. Elden dua etmekten başka bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…