Günaydın kızlar bugün bebislerinz nasıl siz nasilsnz??? laiyka C A N O cok çok geçmişler olsun şifa versin rabbim üzüntüsüz bı şekilde ailelerinz ve sizler bu sureci atlatin insallah
Günaydın canım ben hala hareket hissetmiyorum. Onun harici akşama doğru kasık ağrım ve asağı baskım oluyot

Kızlar az önce geldim eve 12+1 ve cinsiyetine erkek dedi.. tabi kesin değil bunu 1 ay sonra daha net anlarız dedi:))
tebrik ederim sağlıkla Dünyaya gelir inşallah
geçmiş olsun canım üzülmez mi Ana bir an önce geçer inşallah sarılığı
Inanmiyorm canim ya herseyi erkege gore hazirlamstir arkadasin da:)
benim de herşeyim maviymiş
doğduğum sene yaşadığım şehirde tabi cinsiyeti görecek teknoloji yoktu
ama bütün batıllar erkeği göstermiş
Kizlar selamlar. Demin dusa girmistim sutyenimi cikarnca camasirin gogusn uc kismina denk gelen yerinde beyazimsi kabuk gibi olusum gordum. Bi aknti oldu sanirim normaldir hemen sizle paylasaym dedim ilk gebelik benim deneyim yok oyuzden:)
geçenlerde gogus ucum inanılmaz buyuyunce webde okumuştum demo süt geliyormuş akıntı şeklinde odur
deneyimli analar daha iyi bilir tabi
Günaydın kızlar. Şeker yüklemes için hastanedeyim bakalım ne çıkacak
inşallah çıkmaz canım bebiş de sen de rahat edersin

Benim babamda şeker var geçen gebeliğimde de çocuklardan birinin suyu fazlaydı. Doktor bu sefer erken yapalım testi eğer sıkıntılı çıkarsa müdahale edelim dedi
Anladım canım, inşallah temiz çıkar.
Günaydın kızlar bugün bebislerinz nasıl siz nasilsnz??? laiyka C A N O cok çok geçmişler olsun şifa versin rabbim üzüntüsüz bı şekilde ailelerinz ve sizler bu sureci atlatin insallah
Amin canım, sagolasın. Ameliyata girecek birazdan, inşallah iyi geçer

Selam Kızlar bende şükürler olsun ki hamileyim çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum Suan hersey yolunda gibi ama sizlere sormak istediğim birsey var otururken makat bölgemde bi ağrı bı baskı hissediyorum malum ilaçlardan dolayı gaz oluyo çok afedersiniz ama gaz çıkarırken de agrı hissediyorum ama kabızlık falan da yok neden böyle oluyor normal birsey mi bu acaba bi fikri olan varmı

Öncelikle hayirli ugurlu olsun canim allahm bu süreci saglikla tamamlamayı nasip etsin kismetse doğum ne zaman? Sikayetine gelince ben hiç yasamadim kabızlık yasadgmda oldu sadece sonra geçti seninde gececektir eminim.

Gözün aydın

Öncelikle hayirli ugurlu olsun canim allahm bu süreci saglikla tamamlamayı nasip etsin kismetse doğum ne zaman? Sikayetine gelince ben hiç yasamadim kabızlık yasadgmda oldu sadece sonra geçti seninde gececektir eminim.
Teşekkür ederim canım allah nasip ederse Doğum Eylül de gibi görünüyor benim Suan kaç haftalık ondan bile emin değilim son adet tarihine göre hesaplayınca 8 hafta ama ultrasona göre 7 haftalık insallah allah sağ Salim bebişlerimize kavuşmayı nasip eder hepimize

Ben aynı sıkıntıyı 2 haftadır yaşıyorum doktorda anlam verememişti meğerse hemoroid miş :/

Selam cnaim gozun aydin masallah. Bu anlattiklarin anal fissue yani catlak deniyor veya hemeroid. Bnde vrdi ogrencilk zmaanndn kalma ctlk kac yil kaybolmstu. Gecn yil ortaya cikmsti doktora gittim catlat vrms elime birz geliyodu ama cok sanvili bisi tuttumu. Bicak saplanir gibi olur. Ishal veya kabiz olmamaya bak. O gaz cikana kadr olduruyo adami. Hatta gecn yil doktor cocuk dusunuyomusn oncesnde gel lazerle alalim yakalm yarayi hamilelkte sorlk cekersn dedi de gitmemstm dogumda hmailelkte normal insandada cikan tekrarlayabilen bisi

Selam Kızlar nasılsınız. Bende bugün aile hekimliğine gitmiştim grip oldum maalesef. Ebe kalp atışlarına bakalım dedi bebeğin birini buldu birini bulamadı bende işkillendim. O normal bizim makina çok iyi değil zaten dedi ama bilemedim. Haftaya Cumartesi kontrolüm zaman geçmez şimdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…