Günaydın canım, şeker yüklemesi için erken degil mi?Günaydın kızlar. Şeker yüklemes için hastanedeyim bakalım ne çıkacak
Benim babamda şeker var geçen gebeliğimde de çocuklardan birinin suyu fazlaydı. Doktor bu sefer erken yapalım testi eğer sıkıntılı çıkarsa müdahale edelim dediGünaydın canım, şeker yüklemesi için erken degil mi?
Günaydın İnşallah bir sorun çıkmaz sağ salim alırsın bebeğini kucağınaGünaydın kızlar. Şeker yüklemes için hastanedeyim bakalım ne çıkacak
tebrik ederim sağlıkla Dünyaya gelir inşallahKızlar az önce geldim eve 12+1 ve cinsiyetine erkek dedi.. tabi kesin değil bunu 1 ay sonra daha net anlarız dedi:))
geçmiş olsun canım üzülmez mi Ana bir an önce geçer inşallah sarılığıHastaneden cikarken isitme testi yapilmamis bu gun gittik. Muayne olduk doktora sarilik muaynesi yap dedim 14 derece sarilik cikti doktor kilo vermis dedi bana kizdi isitme testinden gecemedi. 4 subatta banyo yaptirmadan getir dedi. Olurmus bebeklerde sabahtan beri benimle tartiyor doktor zaten canim burnuma gelmis bayilacaktim hastanede cocuk ac kalmis deyince. O kadarda sagip verdim oysa. Annelik cok zormus onun cani yaninca 10 kati canim yandi...
benim de herşeyim maviymişInanmiyorm canim ya herseyi erkege gore hazirlamstir arkadasin da:)
geçenlerde gogus ucum inanılmaz buyuyunce webde okumuştum demo süt geliyormuş akıntı şeklinde odurKizlar selamlar. Demin dusa girmistim sutyenimi cikarnca camasirin gogusn uc kismina denk gelen yerinde beyazimsi kabuk gibi olusum gordum. Bi aknti oldu sanirim normaldir hemen sizle paylasaym dedim ilk gebelik benim deneyim yok oyuzden:)
inşallah çıkmaz canım bebiş de sen de rahat edersinGünaydın kızlar. Şeker yüklemes için hastanedeyim bakalım ne çıkacak
Kaşık agrisi bende de oluyor en başından beri acaba hepmi devam edecek boyle doguma kadarGünaydın canım ben hala hareket hissetmiyorum. Onun harici akşama doğru kasık ağrım ve asağı baskım oluyot
Anladım canım, inşallah temiz çıkar.Benim babamda şeker var geçen gebeliğimde de çocuklardan birinin suyu fazlaydı. Doktor bu sefer erken yapalım testi eğer sıkıntılı çıkarsa müdahale edelim dedi
Amin canım, sagolasın. Ameliyata girecek birazdan, inşallah iyi geçer
İnşallah Allah şifa versinAnladım canım, inşallah temiz çıkar.
Amin canım, sagolasın. Ameliyata girecek birazdan, inşallah iyi geçer
Öncelikle hayirli ugurlu olsun canim allahm bu süreci saglikla tamamlamayı nasip etsin kismetse doğum ne zaman? Sikayetine gelince ben hiç yasamadim kabızlık yasadgmda oldu sadece sonra geçti seninde gececektir eminim.Selam Kızlar bende şükürler olsun ki hamileyim çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum Suan hersey yolunda gibi ama sizlere sormak istediğim birsey var otururken makat bölgemde bi ağrı bı baskı hissediyorum malum ilaçlardan dolayı gaz oluyo çok afedersiniz ama gaz çıkarırken de agrı hissediyorum ama kabızlık falan da yok neden böyle oluyor normal birsey mi bu acaba bi fikri olan varmı
Gözün aydınSelam Kızlar bende şükürler olsun ki hamileyim çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum Suan hersey yolunda gibi ama sizlere sormak istediğim birsey var otururken makat bölgemde bi ağrı bı baskı hissediyorum malum ilaçlardan dolayı gaz oluyo çok afedersiniz ama gaz çıkarırken de agrı hissediyorum ama kabızlık falan da yok neden böyle oluyor normal birsey mi bu acaba bi fikri olan varmı
Teşekkür ederim canım allah nasip ederse Doğum Eylül de gibi görünüyor benim Suan kaç haftalık ondan bile emin değilim son adet tarihine göre hesaplayınca 8 hafta ama ultrasona göre 7 haftalık insallah allah sağ Salim bebişlerimize kavuşmayı nasip eder hepimizeÖncelikle hayirli ugurlu olsun canim allahm bu süreci saglikla tamamlamayı nasip etsin kismetse doğum ne zaman? Sikayetine gelince ben hiç yasamadim kabızlık yasadgmda oldu sadece sonra geçti seninde gececektir eminim.
Teşekkür canımmGözün aydın
Ben aynı sıkıntıyı 2 haftadır yaşıyorum doktorda anlam verememişti meğerse hemoroid miş :/Selam Kızlar bende şükürler olsun ki hamileyim çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum Suan hersey yolunda gibi ama sizlere sormak istediğim birsey var otururken makat bölgemde bi ağrı bı baskı hissediyorum malum ilaçlardan dolayı gaz oluyo çok afedersiniz ama gaz çıkarırken de agrı hissediyorum ama kabızlık falan da yok neden böyle oluyor normal birsey mi bu acaba bi fikri olan varmı
Selam canim ins gusel sonuclar cikar. 6 ay civsrlari yapilmiyo muydu snki bu ayni hftadymisiz da pank oldum:))Günaydın kızlar. Şeker yüklemes için hastanedeyim bakalım ne çıkacak
Bunu gormemisim bnde yorum yazdm anladm smdi canimBenim babamda şeker var geçen gebeliğimde de çocuklardan birinin suyu fazlaydı. Doktor bu sefer erken yapalım testi eğer sıkıntılı çıkarsa müdahale edelim dedi
Selam cnaim gozun aydin masallah. Bu anlattiklarin anal fissue yani catlak deniyor veya hemeroid. Bnde vrdi ogrencilk zmaanndn kalma ctlk kac yil kaybolmstu. Gecn yil ortaya cikmsti doktora gittim catlat vrms elime birz geliyodu ama cok sanvili bisi tuttumu. Bicak saplanir gibi olur. Ishal veya kabiz olmamaya bak. O gaz cikana kadr olduruyo adami. Hatta gecn yil doktor cocuk dusunuyomusn oncesnde gel lazerle alalim yakalm yarayi hamilelkte sorlk cekersn dedi de gitmemstm dogumda hmailelkte normal insandada cikan tekrarlayabilen bisiSelam Kızlar bende şükürler olsun ki hamileyim çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum Suan hersey yolunda gibi ama sizlere sormak istediğim birsey var otururken makat bölgemde bi ağrı bı baskı hissediyorum malum ilaçlardan dolayı gaz oluyo çok afedersiniz ama gaz çıkarırken de agrı hissediyorum ama kabızlık falan da yok neden böyle oluyor normal birsey mi bu acaba bi fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?