Canım taze transfer mi? Dondurulmuş transfer mi?Sen var diyosan vardır kız
İnşallah hamişler çok dua edin
7. Gün erken diye böyledir bence sonuçta 3. Gğn embriyosu ya
Canım taze transfer mi? Dondurulmuş transfer mi?
Hımm ozaman çatlatma iğnesinin etkisi olabilir canım çok erken yapmışTaze canım
Hımm ozaman çatlatma iğnesinin etkisi olabilir canım çok erken yapmış
İnşallah hamiledir o haldeOlamaz çünkü 1 hafta falan sürüyo iğnenin etkisi artık geçmiştir
Var vaarSen var diyosan vardır kız
İnşallah hamişler çok dua edin
7. Gün erken diye böyledir bence sonuçta 3. Gğn embriyosu ya
Gözün aydın canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahcanlar bikaç gündür sağ böbreğimin tarafı ağrıyodu 2 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o yüzden bugün doktora gittim tekrar
cinsiyetimiz kesin kızdaha önce %80 demisti :)
Amin canım, bununla geçmiş olsun. Saglıkla büyüsün meriç ege'mizİsitme testinden geçtik cok sukur Allah evlatla sinamasin
Geçmiş olsun kızçen hayırlı olsun inşallah gözünaydıncanlar bikaç gündür sağ böbreğimin tarafı ağrıyodu 2 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o yüzden bugün doktora gittim tekrar
Gözünaydın canım çok sevindimİsitme testinden geçtik cok sukur Allah evlatla sinamasin
Hosgeldm canim gozun aydinSlm kızlar rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlat ve hayırlısıyla tek çırpıda doğum nasip eder inşallah bende yeni pozitif sonuç alanlardanım çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler şimdi sizlere sorum ilk kontrolüm nezaman olur tahmini kese nezaman görünür kalp atışlanırını kaçıncı hafta duyarım?
Allah korisn canim sana bagslasn tabiki dualarimz senle olsnMaşallah canım sağlıkla büyüsün. Benim gebeliğimin başından beri 2 kere az olmakla beraber lekelenmem oldu ilk 3 ay progesteronu bırakmadım. Karnımın altı taş gibi ve kasık-vajinal ağrım oluyor. Kasılmayı nasıl gördü göbekten ultrasonlamı?
6. Haftada kese 7. Haftada kalp atımını duyduk.
Kızlar gaz sancımla beraber kasık ağrım oldu, sabH hafif kanlı öğleden sonra kahverengi gelenim oldu doktor crinone jel başladı dua edin bu bebeğim erken doğmasın
Hayirli olsn canim gozun aydincanlar bikaç gündür sağ böbreğimin tarafı ağrıyodu 2 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o yüzden bugün doktora gittim tekrar
Benmde tazeydi canim 6. Gunden itibaren cikmsti:) hafif baslayp koyulasti sukur. Formda gornce gaza gelip yapmstm en cok daHımm ozaman çatlatma iğnesinin etkisi olabilir canım çok erken yapmış
Bende gordm vala cikms:) 3. Gun embriyosu ve erken ondam normal silik olmasi var bence masallahKızçeler yorum yapın bana arkadaşımın 3. Gün embriyosu 7. Gün idrar testi
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHosgeldm canim gozun aydin6 7. Haftalarda bebegi gorup kalbi dinlersn
Gözünaydın canım ilk haftalar fark oluyor sonra kapanıyor endişe etmeKızlar bende çok şükür bugün kalp atıslarını duydum bebişlerin. 2 tane kalp atısı duyduk çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın gerçekten çok farklıymış. Varlıgını bir tık daha hissediyorsun. 7+1 dedi haftasına. Son adetime göre az gibi ama doktor sıkıntı yok dedi. Tüp bebek olduğundan günü tam hesaplanmıyor sanırım. Ben ona yordum. Çok da fark yok zaten 4 5 gün o yüzden önemsiz diye düşünüyorum. Çok şükür bu günlere
Benmde tazeydi canim 6. Gunden itibaren cikmsti:) hafif baslayp koyulasti sukur. Formda gornce gaza gelip yapmstm en cok daC A N O etkili olmstu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?