Selam kızlar bugun kontrolüm vardı bebişim büyümüş 17.6 mm olmuş doktor Suan hersey yolunda Dedi ama biraz kasılmam olduğunu söyledi ama ben böyle birsey hissetmediğimi söyledim hissetme zaten dedi şimdilik bi sorun olmuycagını ama fazlalaşırsa sorun olabileceğini söyledi korktum bende acaba basına böyle birsey gelen oldu mu

Slm kızlar rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlat ve hayırlısıyla tek çırpıda doğum nasip eder inşallah bende yeni pozitif sonuç alanlardanım çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler şimdi sizlere sorum ilk kontrolüm nezaman olur tahmini kese nezaman görünür kalp atışlanırını kaçıncı hafta duyarım?

Ne tahlilleriymis canım bu?
Valla kan tahlilleri dedi ama yarın gidince ayrıntılı sorarım
Merhaba canım, kasılmaların erken başlamış gibi. inşallah sorunsuz atlatırsın. Bazen doktorlar bu durumda magnezyum veriyor
Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. 6.7. Haftalarda kese ve kalp atışını duyarsın

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız hayırlısıyla

Maşallah canım sağlıkla büyüsün. Benim gebeliğimin başından beri 2 kere az olmakla beraber lekelenmem oldu ilk 3 ay progesteronu bırakmadım. Karnımın altı taş gibi ve kasık-vajinal ağrım oluyor. Kasılmayı nasıl gördü göbekten ultrasonlamı?
6. Haftada kese 7. Haftada kalp atımını duyduk.

Kızlar gaz sancımla beraber kasık ağrım oldu, sabH hafif kanlı öğleden sonra kahverengi gelenim oldu doktor crinone jel başladı dua edin bu bebeğim erken doğmasın

Sağol canım insallah magnezyum vermedi bana doktor herhalde fazla olmadığı icin çünkü bakarken biraz kasılman var demişti

Benimde bir iki defa açık kahverengi lekelenmem olmustu ama Suan yok evet kasılma olduğunu karından ultrasonla gördü doktor

Canım tarihine bakmamışım 3-6 ekimmiş bayır diamond hotel
Tamam canım bize yazı gelir bununla ilgili uygun olursa giderim ben
Canım güneş kremi bilmiyorum ama deterjan olarak green clean var Türk malı be kimyasal içermiyor bebek için ayrı deterjanı var onu alacağım. Bulaşık makinesi için de aynı markanın tabletini aldım çok memnunum. İnstagram kullanıyorsan bu tür araştırmalar için mühendisoğlu sayfasına bakabilirsin. Bebek bezi, diş macunu vs herşeyin incelemesi var
Maşallah canım büyümüş be eğin. Bende şüphe ediyorum ağrım oluyor ama dr en son normal demişti Cuma kontrolde tekrar soracağım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 6-7 . Haftalarda kalp atışı duyuluyor. Ben 6+3 de karından duymuştum
Canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek sen dinlenmeye çalış

Çok teşekkür ederim canım Instagramim yok da orda cok fazla arastrnaa sayfalari vardı doğal beslenme dogal ürünlerle ilgili heralde bı hesap acsam iyi olacak

Rabbim korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…